دستور پخت صبحانه (آسان، خوشمزه و سالم)



این کاسرول صبحانه که با نان خمیر ترش، بیکن ترد، فلفل دلمه‌ای رنگارنگ، قارچ‌های خوش طعم و تخم‌مرغ خامه‌ای درست می‌شود، یک غذای خوشایند است که مطمئناً به یک غذای اصلی صبحانه در خانه شما تبدیل خواهد شد.

طرز تهیه کاسرول صبحانه

کاسه صبحانه از نظر من یکی از ساده ترین غذاهای صبحانه است. مشکلی برای مخلوط ، بیش از حد، یا سوزاندن چیزی روی سینی یا پختن تخم مرغ در تابه وجود ندارد. در حالی که می‌تو،د برای انجام همه کارهای صبحگاهی‌تان به اطراف بدوید، همه چیز درست فکر می‌کند. این یکی از چیزهای مورد علاقه ما برای درست ، در تعطیلات است – به خصوص صبح کریسمس!

برای تهیه این کاسه فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس بیکن را در یک تابه بزرگ بپزید تا ترد شود و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس فلفل دلمه ای، پیاز و قارچ را خلالی کرده و در همان ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند.

در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند، تخم مرغ ها، پنیر دلمه، شیر و پنیر چدار رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. نان خمیر مایه، هش براون منجمد و مخلوط سبزیجات را در یک ظرف فر 9×13 بچینید. مخلوط تخم مرغ را روی همه چیز بریزید و هم بزنید تا ،یب شوند.

خوبی در مورد کاسرول صبحانه این است که می تو،د آن را از قبل درست کنید و سپس بگذارید در یخچال بماند تا آماده پختن آن شوید. هرچه بیشتر بماند، طعم ها بیشتر با هم ،یب می شوند و بنابراین حداقل 30 دقیقه توصیه می شود. اما می تو،د بگذارید یک شب بماند و سپس صبح بپزید!

مواد لازم برای این دستور

این مواد خوشمزه هستند، اما شما می تو،د آنها را بر اساس ترجیحات و نیازهای غذایی خود تغییر دهید. می تو،د از انواع مختلف نان، گوشت، سبزیجات و پنیر استفاده کنید یا مواد دیگری مانند اسفناج، ژامبون یا توفو به آن اضافه کنید. با خیال راحت خلاقیت به ،ج دهید و ظرف را خودتان بسازید!

  • نان خمیر ترش – من نان خمیر ترش را ترجیح می دهم زیرا ،ده های متراکمی دارد که به خوبی در کاسه صبحانه نگه می دارد و همچنین طعم لذیذی می دهد.
  • بیکن – بیکن برش غلیظ آن طعم نمکی لذیذ را اضافه می کند و بافت خود را بدون خیس شدن حفظ می کند
  • هاش براون – هاش براون های منجمد بهترین کار را دارند
  • پیاز – زرد یا سفید
  • فلفل دلمه ای – من دوست دارم از فلفل دلمه ای قرمز برای افزودن رنگی به رنگ استفاده کنم
  • سیر – از قبل چرخ شده یا حبه ها عالی هستند
  • قارچ – شما می تو،د از هر نوعی که دوست دارید استفاده کنید، اما من دوست دارم از دکمه سفید در این دستور استفاده کنم
  • تخم‌مرغ – تخم‌های بزرگ چیزی هستند که به آن نیاز دارند
  • پنیر کلبه – کشک کوچک بهترین کار را دارد
  • شیر – می‌تو،د از هر نوع شیر بدون شیرینی برای این کار استفاده کنید، اما درصد چربی بالاتر طعم و بافت غنی‌تری به شما می‌دهد.
  • پنیر چدار – می تو،د از چدار متوسط ​​یا تیز استفاده کنید.

بهترین سبزیجات برای کاسرول صبحانه

سبزیجات زیادی وجود دارند که به خوبی در کاسه صبحانه کار می کنند و واقعاً به ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. در اینجا چند سبزی که معمولاً در کاسرول صبحانه استفاده می‌شوند و اینکه چگونه می‌توانند طعم و مواد مغذی را به غذای شما اضافه کنند، آورده شده است:

  • فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای رنگ و طعمی شیرین و ملایم به یک کاسرول اضافه می کند. آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C و سایر آنتی ا،یدان ها هستند.
  • پیاز: پیاز به یک کاسرول عطر و طعم می بخشد و می تواند به متعادل ، غنای تخم مرغ و پنیر کمک کند. آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C، پتاسیم و سایر مواد مغذی هستند.
  • اسفناج: اسفناج مواد مغذی زیادی به یک کاسرول اضافه می کند، از جمله ویتامین A و K، فولات و آهن. همچنین راه خوبی برای افزودن سبزیجات بیشتر به رژیم غذایی شماست.
  • قارچ: قارچ ها طعم خاکی و لذیذی به کاسرول می دهند و منبع خوبی از ویتامین D و سایر مواد مغذی هستند.
  • گوجه فرنگی: گوجه فرنگی طعم و رنگی به کاسرول اضافه می کند و منبع خوبی از ویتامین های A و C، پتاسیم و لیکوپن است.
  • کلم بروکلی: کلم بروکلی بافتی ترد و مواد مغذی از جمله ویتامین C و K، فیبر و آنتی ا،یدان ها را به یک کاسرول اضافه می کند.
  • می‌تو،د از هر یک از این سبزیجات به تنهایی استفاده کنید یا آن را با هم مخلوط کنید و یک کاسرول متن، با سلیقه خود درست کنید. از آزمایش ، نترسید و سبزیجات جدید را امتحان کنید تا ببینید چه چیزی را بیشتر دوست دارید!

آیا باید ظرف صبحانه را یک شبه در یخچال بگذارید؟

چند دلیل وجود دارد که چرا برخی از کاسرول های صبحانه اجازه می دهند یک شب قبل از پختن در یخچال بماند:

  1. برای اینکه طعم ها با هم ،یب شوند و عمیق تر شوند: وقتی مواد با هم ،یب می‌شوند و برای مدتی باقی می‌مانند، طعم آنها با هم ،یب می‌شود و در نتیجه یک کاسرول خوش طعم‌تر می‌شود.
  2. برای صرفه جویی در وقت صبح: اگر صبح وقت کم دارید، درست ، یک دیگ صبحانه از شب قبل به شما این امکان را می دهد که آن را در فر بپزید و بعد از بیدار شدن از خواب یک صبحانه گرم و خوشمزه آماده کنید.
  3. برای سهولت در تهیه غذا: آماده ، یک کاسرول صبحانه از قبل می تواند تهیه غذا را برای هفته آسان تر کند. می تو،د یک دسته بزرگ درست کنید و آن را برای صبحانه در طول هفته بریزید، یا برای یک گزینه صبحانه سریع و آسان، وعده های جداگانه را فریز کنید.

آیا هنگام پخت یک کاسرول صبحانه آن را می پوش،د؟

بستگی به دستور پخت خاص و نوع کاسرولی که درست می کنید دارد. در اینجا چند نکته وجود دارد که هنگام تصمیم گیری در مورد پوشاندن یا نپوشاندن یک کاسه صبحانه باید در نظر بگیرید:

  • نوع کاسه : برخی از کاسرول های صبحانه، مانند آنهایی که با نان یا سایر موادی که مستعد خشک شدن هستند، ممکن است از پوشانده شدن در حین پخت برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد سودمند باشند. از طرف دیگر، کاسرول هایی که با موادی که مستعد خیس شدن هستند، مانند تخم مرغ، ساخته شده اند، ممکن است نیازی به پوشاندن نداشته باشند.
  • بافت مورد نظر: اگر ترجیح می‌دهید روی کاسه‌تان قهوه‌ای ترد و طلایی باشد، ممکن است بخواهید آن را در حین پخت بدون پوشش بگذارید. بسیاری از دستور العمل های کاسرول صبحانه نیاز به پوشاندن آن برای ا،ر زمان پخت دارند و سپس فویل را بردارید و بگذارید روی آن قهوه ای و ترد شود.
  • زمان پخت: اگر ظرف به مدت طول، پخته می شود، به پوشاندن آن با فویل کمک می کند تا از قهوه ای شدن بیش از حد رویه جلوگیری شود.

چگونه متوجه می‌شوید که کاسه صبحانه درست شده است؟

چند راه وجود دارد که می‌توان تشخیص داد چه زم، پخت و پز صبحانه تمام شده است:

  • لبه های قابلمه به رنگ قهوه ای طلایی و رویه آن کمی ترد است: این نشان دهنده خوبی است که پخته شده و مواد کاملاً داغ شده اند.
  • وقتی ماهیتابه را تکان می‌دهید، قابلمه سفت است و تکان نمی‌خورد: این نشانه دیگری از پخته شدن قابلمه است و تخم‌مرغ‌ها کاملاً پخته شده‌اند.
  • دمای داخلی کاسرول به حداقل 165 درجه فارنهایت می رسد: استفاده از دماسنج غذا دقیق ترین راه برای تشخیص پخت کامل قابلمه است. دماسنج را در مرکز قابلمه قرار دهید و مطمئن شوید که دما به حداقل 165 درجه فارنهایت برسد.

اگر مطمئن نیستید که ظرف پخته شده است، می تو،د همیشه آن را برش دهید و مرکز آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است. اگر تابه هنوز نیم پز است، می تو،د آن را به فر برگرد،د و چند دقیقه دیگر آن را بپزید تا پخته شود.

چرا کاسه صبحانه من آبدار است؟

چند دلیل وجود دارد که یک کاسرول صبحانه ممکن است آبریزش کند:

  • تخم‌مرغ‌ها بیش از حد پخته شده‌اند: اگر تخم‌مرغ‌ها بیش از حد پخته شوند، می‌توانند ،تیکی شوند و مایع اضافی آزاد کنند و در نتیجه یک قابلمه آب‌ریزش شود. برای جلوگیری از این امر، حتما دستور غذا را دنبال کنید و تخم مرغ ها را برای مدت زمان توصیه شده بپزید.
  • کاسرول کمتر پخته شده بود: اگر ماهیتابه کم پخته باشد، ممکن است تخم مرغ ها کاملا پخته نشوند و در نتیجه یک قوام آبدار به دست می آید. برای اطمینان از پخت کامل ظرف، حتماً آن را به مدت زمان توصیه شده بپزید و از دماسنج غذا برای بررسی دمای داخلی استفاده کنید.
  • کاسرول با مایع بیش از حد درست شده است: اگر ماهیتابه حاوی مایع بیش از حد باشد، می تواند یک قوام آبدار ایجاد کند. برای جلوگیری از این امر، حتما دستور غذا را رعایت کرده و مواد را به دقت اندازه گیری کنید.

اگر کاسه صبحانه شما آب ریز شد، می تو،د سعی کنید آن را به فر برگرد،د و چند دقیقه دیگر بپزید تا ببینید آیا این به سفت شدن آن کمک می کند یا خیر. از طرف دیگر، می تو،د سعی کنید چند قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پنیر رنده شده را به کاسرول اضافه کنید تا مقداری از مایع اضافی جذب شود.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد کاسرول صبحانه

برای نگهداری یک ظرف صبحانه:

  1. اجازه دهید تا کاسه کاملا خنک شود. اگر کاسرول هنوز داغ باشد، می تواند دمای یخچال را افزایش دهد و به طور بالقوه باعث فاسد شدن سایر غذاها شود.
  2. روی قابلمه را با پ،تیک یا فویل آلومینیومی محکم بپوش،د.
  3. ظرف را بیش از 3-4 روز در یخچال نگهداری نکنید. پس از آن، کاسرول ممکن است شروع به از دست دادن کیفیت خود کند.

برای گرم ، مجدد ظرف صبحانه، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. پوشش پ،تیکی یا فویل آلومینیومی را از روی قابلمه جدا کنید.
  3. روی قابلمه را با فویل بپوش،د و آن را به مدت 15-20 دقیقه یا تا زم، که کاملا داغ شود بپزید.
  4. اگر بعد از 15 الی 20 دقیقه، کاسرول هنوز در مرکز سرد است، پخت را برای 5 تا 10 دقیقه دیگر ادامه دهید، یا تا زم، که قابلمه داغ شده و رویه آن ترد شود.

اگر فقط می خواهید ،مت کوچکی از قابلمه را دوباره گرم کنید، می تو،د آن را در مایکروویو انجام دهید. یک وعده از کاسرول را در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید، روی آن را با یک حوله کاغذی بپوش،د و آن را به مدت 30 ث،ه تا 1 دقیقه یا تا زم، که کاملا داغ شود، در مایکروویو قرار دهید.

کاسرول صبحانه چقدر در یخچال ماندگاری دارد؟

پس از پخته شدن کاسه، تا حدود 4 روز در یخچال می ماند. پس از آن، بافت یا طعم ممکن است کمی از بین برود.

با کاسرول صبحانه چه می شود؟

  • میوه تازه: یک سالاد میوه یا میوه تازه ،د شده می تواند یک ،صر با طراوت و سالم را به یک کاسرول صبحانه اضافه کند. انواع توت ها، پرتقال، سیب و گلابی همگی گزینه های خوبی هستند.
  • ماست یا اسموتی: ماست یا اسموتی می‌تواند تضاد خنک و خامه‌ای با یک کاسرول خوش طعم ایجاد کند. همچنین می‌تو،د مقداری میوه یا سبزیجات را برای افزایش مواد مغذی به اسموتی اضافه کنید.

اگر به غذاهای آماده برای صبحانه علاقه دارید، این موارد را نیز امتحان کنید:

قاچ کاسرول صبحانه از نزدیک روی یک کفگیر با دیگ صبحانه در ظرف پخت در پس زمینه
  • 1/2 قرص نان نان خمیر مایه 5 فنجان مکعبی
  • 1 پوند بیکن برش ضخیم
  • 1 متوسط فلفل دلمه ای قرمز ،د شده
  • 1/2 متوسط پیاز ،د شده
  • 1 فنجان قارچ ،د شده
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 2 فنجان ها هش قهوه ای یخ زده
  • 1 1/2 فنجان ها پنیر چدار ،د شده
  • 12 بزرگ تخم مرغ
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1/2 فنجان پنیر دلمه کشک کوچک
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمین
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 9×13 اینچی را چرب کنید. کنار گذاشتن

  • بیکن را به اندازه لقمه ،د کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و تکه های بیکن را اضافه کنید. بپزید تا ترد شود و سپس روغن را آبکش کنید و بیکن را کنار بگذارید.

  • پیاز ،د شده، فلفل، قارچ و سیر را اضافه کنید. تفت دهید تا همه چیز کمی نرم شود، حدود 5 تا 6 دقیقه.

  • نان را مکعبی برش دهید و کف ظرف پخت خود را لایه برداری کنید. سبزیجات سرخ شده، تکه های بیکن، هاش براون منجمد و 1/2 فنجان پنیر را روی آن قرار دهید. هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.

  • در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، شیر، پنیر دلمه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی همه چیز در تابه بریزید. با پنیر باقی مانده روی آن بپاشید.

  • روی ظرف را با پ،تیک یا فویل آلومینیومی بپوش،د و حداقل 30 دقیقه و حدا،ر 24 ساعت در یخچال قرار دهید. (زم، که آماده پخت هستید، اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بماند تا فر از قبل گرم شود.)

  • با فویل بپوش،د و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید و 15-20 دقیقه قبل از اتمام فویل را بردارید.

کا،ی: 282کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 3g | پروتئین: 28g | چربی: 18g | چربی های اشباع شده: 10g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.02g | کلسترول: 255میلی گرم | سدیم: 1438میلی گرم | پتاسیم: 161میلی گرم | فیبر: 0.4g | قند: 2g | ویتامین A: 747IU | ویتامین سی: 13میلی گرم | کلسیم: 150میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/breakfast-c،erole/