دستور پخت شیرینی زنجبیلی – عشق و لیمو



بهترین دستور پخت شیرینی زنجبیلی ما! این خوراکی‌های جشن نرم و ادویه‌ای گرم، با طعم م، غنی هستند. ایده آل برای گسترش شادی تعطیلات!


کلوچه زنجبیلی


چه چیزی می تواند جشنی تر از شیرینی زنجبیلی باشد؟! در حالی که فقط چند هفته دیگر به کریسمس باقی مانده است، من آماده هستم تا شادی تعطیلات را در اینجا افزایش دهم، و تهیه این دستور شیرینی شیرینی زنجبیلی مک، عالی برای شروع به نظر می رسد. یکی، بوی خانه را می دهد شگفت انگيزآن را با رایحه آرامش بخش دارچین، زنجبیل و میخک پر می کند. همچنین درست ، آن بسیار عالی است – باز ، خمیر، ب، افراد شیرینی زنجبیلی، پختن آنها و تزئین آنها پس از سرد شدن.

اما مهمتر از همه اینها، این شیرینی های زنجبیلی خوشمزه هستند! آنها نرم، ادویه‌ای گرم و طعم‌دار با م، و شکر قهوه‌ای هستند. برای من، آنها بهترین خوراکی برای تعطیلات هستند، به خصوص با یک لیوان شکلات داغ برای نوشیدن. امیدوارم شما هم دوستشان داشته باشید.


مواد اولیه دستور پخت شیرینی زنجبیلی


مواد لازم دستور پخت شیرینی زنجبیلی

برای تهیه این شیرینی زنجبیلی به چه چیزی نیاز دارید:

  • آرد همه منظوره – برای جلوگیری از بسته شدن بیش از حد در پیمانه اندازه گیری، آن را با قاشق و صاف کنید.
  • کره بدون نمک – قبل از شروع پخت اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
  • شکر قهوه ای و م، – کوکی ها را شیرین می کنند و طعم م، غنی را به آن اضافه می کنند. ما در پختن این کوکی ها با م، سیاه بند کامل و Brer Rabbit موفق بوده ایم.
  • یک زرده تخم مرغ – کوکی ها را فوق العاده نرم و جویدنی می کند.
  • جوش شیرین – به بالا آمدن کوکی ها کمک می کند.
  • زنجبیل، دارچین و میخک آسیاب شده – آنها به این شیرینی های زنجبیلی طعم خاص خود را می دهند.
  • عصاره و،ل – برای عمق طعم گرم.
  • شیر بادام – برای رطوبت هر شیر دیگری، مانند شیر ، یا شیر جو، در اینجا نیز موثر است.
  • و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


خمیر کوکی در کاسه می،ر ایستاده


طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

هنگامی که مواد خود را جمع کردید (آیا کره شما در دمای اتاق است؟)، این دستور پخت شیرینی زنجبیلی ساده است:

ابتدا خمیر را درست کنید. با استفاده از همزن برقی یا یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پارو، کره و شکر قهوه ای را با هم خامه بزنید تا سبک و پفی شود. م،، زرده تخم مرغ و و،ل را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، مواد خشک – آرد، ادویه ها، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به تدریج به مخلوط مرطوب اضافه کنید و پس از هر اضافه ، مخلوط کنید. در آ، با شیر بادام مخلوط کنید.


با دست از وردنه برای باز ، خمیر کوکی استفاده کنید


سپس خمیر را سرد کنید. آن را به دو دیسک مساوی ت،یم کنید، آن را محکم در پ،تیک بپیچید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. خنک شدن خمیر باعث سفت شدن خمیر می شود و باز شدن آن را آسان تر می کند.

بعد خمیر را پهن کنید. از وردنه استفاده کنید تا اولین دیسک را روی سطحی که کمی آردپاشی شده باز کنید تا ضخامت آن به 1/4 اینچ برسد. برای برش دادن شکل های دلخواه خود از کاتر کوکی استفاده کنید (من همیشه از نان زنجبیلی و دانه های برف استفاده می کنم!). در صورت ،وم، ضایعات خمیر را دوباره رول کرده و برش دهید. این کار را با دیسک خمیر باقی مانده تکرار کنید.

در نهایت کوکی ها را بپزید. برش‌ها را روی ورقه‌های پخت با پوشش روغنی بچینید و در فر 350 درجه فارنهایت بپزید تا لبه‌های آن درست شود اما وسط‌ها هنوز نرم باشند. من دوست دارم یک ورق را در طبقه وسط فر بپزم تا کوکی ها به طور یکنواخت بپزند. قبل از اینکه آنها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، بگذارید 5 دقیقه روی سینی فر خنک شوند.

تزئین کنید، یا همانطور که هستند لذت ببرید!


ب، کوکی های شیرینی زنجبیلی


نکات دستور پخت شیرینی زنجبیلی

  • در زمان سرد شدن کوتاهی نکنید. من معمولا همه برای نه خمیر شیرینی خنک (به این ترتیب می تو،د کوکی ها را سریعتر بخورید!)، اما در این دستور غذا، 100٪ ضروری است. وقتی خمیر را برای اولین بار با هم مخلوط می کنید نرم و ،بناک است. سرد ، آن به مدت حداقل 2 ساعت به آن فرصت سفت شدن می دهد تا بتو،د به راحتی آن را باز کنید. برش ها نیز هنگام پخت بهتر شکل خود را حفظ می کنند.
  • زمان بندی به برش کوکی ها بستگی دارد. کوکی‌هایی با اندازه‌ها و شکل‌های متفاوت با نرخ‌های مختلف پخت می‌شوند! برای داشتن یک بافت نرم کامل، من معمولا یک نان زنجبیلی 3 اینچی را به مدت 8 دقیقه می پزم. اگر برش‌های کوچک‌تری دارید، احتمالاً نیاز دارید که کوکی‌هایتان را کمتر بپزید. اگر برش‌های بزرگ‌تری دارید، ممکن است لازم باشد کمی طول،‌تر بروید.
  • تزئین نیمی از لذت است. به همان اندازه که این شیرینی‌های زنجبیلی نرم ساده هستند، خوشمزه‌تر (و جشن‌تر!) با کیک روی آن‌ها هم خوشمزه‌تر هستند. برای خطوط و ال،ای دقیق مانند آنچه در این تصاویر است، از دستور رویال آیسینگ در این پست استفاده کنید. برای لعاب ساده تر، 1 فنجان پودر قند و 2 قاشق غذاخوری شیر بادام را با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز شیر بیشتری به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. آب نبات، قطرات آدامس و سایر آب نبات ها نیز تزئینات سرگرم کننده ای هستند!
  • سعی کنید همه آنها را فورا نخورید. این شیرینی های زنجبیلی تا 5 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری می شوند و من در واقع آنها را در روز 2 یا 3 بیشتر دوست دارم! آنها حتی نرم تر و جویدنی تر می شوند و طعم تند آنها عمیق تر می شود. این کوکی ها هم خوب یخ می زنند. در کیسه یا ظرف فریزر نگهداری می شوند و تا 3 ماه نگهداری می شوند. آنها در دمای اتاق کاملاً ذوب می شوند.


دستور پخت شیرینی زنجبیلی


کوکی های کریسمس مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این شیرینی های زنجبیلی هستید، یکی از این دستور العمل های شیرینی جشن را امتحان کنید:

کلوچه زنجبیلی

زمان آماده سازی: 22 دقیقه

زمان پخت: 8 دقیقه

زمان سرد شدن: 2 ساعت

زمان کل: 2 ساعت 30 دقیقه

خدمت 24

بهترین دستور پخت شیرینی زنجبیلی ما! این خوراکی های جشن نرم، ادویه ای گرم و پر از طعم م، خوشمزه هستند. با آیسینگ تزئین کنید (برای دستور پخت به نکات پست بالا مراجعه کنید)، یا ساده لذت ببرید.

  • ½ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • فنجان شکر قهوه ای تیره بسته بندی شده
  • فنجان م، سیاه بند بدون سولفور، ما دوست داریم سالم نام تجاری
  • 1 زرده تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 2 ¼ فنجان ها آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل زمینی
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا خوب
  • ¼ قاشق چایخوری میخک زمین
  • 1 قاشق سوپخوری شیر بادام، یا هر شیری
  • در کاسه همزن یا با استفاده از همزن برقی کره و شکر قهوه ای را خامه بزنید. م،، زرده تخم مرغ و و،ل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

  • در یک کاسه متوسط، آرد، دارچین، زنجبیل، جوش شیرین، نمک و میخک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه ، مخلوط کنید. در شیر بادام مخلوط کنید.

  • خمیر را به شکل توپ درآورید، توپ را به دو نیم ت،یم کنید و هر نیمه را در یک دیسک به ضخامت 1 اینچ صاف کنید. در پ،تیک بپیچید و حداقل 2 ساعت خنک کنید.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده باز کنید تا ضخامت حدود ¼ اینچ شود. از کاتر کوکی ها برای برش دادن شکل های دلخواه استفاده کنید، سپس برش ها را به ورقه های پخت آماده شده منتقل کنید و در صورت ،وم، ضایعات خمیر را دوباره رول کنید.

  • هر بار یک ورق را به مدت 7 تا 9 دقیقه یا تا زم، که لبه‌های کوکی‌ها درست شود اما وسط‌ها هنوز نرم باشند، بپزید. ممکن است کوکی ها کم پخته به نظر برسند، اما بیرون آوردن آنها در این مرحله باعث می شود پس از سرد شدن، نرم بمانند. من معمولا از کاتر کوکی 3 اینچی استفاده می کنم و کوکی هایم را به مدت 8 دقیقه می پزم. زمان دقیق بستگی به فر، اندازه کاترهای شیرینی پزی و نرمی یا ترد بودن شیرینی‌های زنجبیلی‌تان دارد.

  • اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی سینی فر خنک شود و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. به دلخواه تزیین کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/،bread-cookies-recipe/