دستور پخت سریع هویج ترشی – عشق و لیمو



طرز تهیه سریع هویج ترشی را یاد بگیرید! ترد، تند، و با طراوت، آنها یک میان وعده خوشمزه یا افزودنی به سالاد، تخته پیش غذا و غیره هستند.


هویج ترشی


هویج ترشی به اندازه ترشی شوید یا پیاز قرمز ترشی دوست ندارد و من واقعاً مطمئن نیستم که چرا. آنها می توانند کرانچ را به سالاد، اسیدیته به ساندویچ، یا عمق غیرمنتظره ای را به یک بشقاب خامه ای ساده اضافه کنند. آنها حتی مستقیماً از شیشه عالی هستند. هویج ترشی که با آب نمک سرد یخچالی می چکد، تند، تند، خاکی و شیرین است. میان وعده ای با طراوت تر پیدا نخواهید کرد.

بنابراین، اگر تا به حال هویج ترشی را امتحان نکرده اید، این دستور را درست کنید! این بسیار آسان است – آماده سازی آن کمتر از 15 دقیقه طول می کشد – و بسیار خوشمزه است. این هویج ترشی سریع تا 2 هفته در یخچال نگهداری می شود، اما شما آنها را زودتر جلا می دهید، به من اعتماد کنید.


مواد اولیه دستور پخت سریع هویج ترشی


مواد لازم دستور پخت هویج ترشی

برای تهیه این دستور پخت سریع هویج ترشی به چه چیزی نیاز دارید:

  • هویج، البته! می تو،د هویج های کوچک و باریک را به طور کامل رها کنید. هویج های بزرگ را به صورت عمودی نصف یا یک چهارم کنید تا آب نمک بتواند آنها را به طور کامل مزه دار کند. قطعات را به اندازه ای که در شیشه های شما جا می شود برش دهید.
  • سیر – برای لقمه مرزه.
  • دانه های فلفل سیاه – یک لگد فلفلی اضافه می کنند.
  • دانه زیره و گشنیز – من عاشق این ادویه های خاکی و گرم کننده با هویج هستم. برای اینکه عطر و طعم آنها را نشان دهید، آنها را قبل از اضافه ، به آب نمک برشته کنید.
  • سرکه سفید مقطر و آب – به آب نمک بدن می دهند. سرکه اسیدیته را اضافه می کند و آب آن را متعادل می کند.
  • نیشکر – خوانندگان اغلب از من در مورد حذف یا کاهش شکر در آب نمک ترشی سوال می کنند. از نظر فنی می تو،د، اما برای خوش طعم ترین ترشی ها، توصیه می کنم این کار را نکنید. شکر سرکه و نمک را متعادل می کند و به هویج ترشی طعم ملایم تر و ظریف تری می دهد. بعلاوه، مقدار زیادی از آن در آب نمک می ماند، بنابراین با خوردن ترشی، شکر را کامل نخواهید خورد!
  • نمک دریا – به حفظ هویج کمک می کند و تعادل طعم های تند، شیرین و شور را کامل می کند.

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


تفت دادن دانه های زیره و گشنیز در قابلمه


طرز تهیه سریع هویج ترشی

این دستور غذا برای هویج سریع ترشی. ترشی‌های سریع که گاهی به آن ترشی یخچال می‌گویند، کنسرو یا فرآوری نمی‌شوند تا در قفسه ماندگار شوند، بنابراین باید در یخچال نگهداری شوند و ظرف چند هفته مصرف شوند. نکته جالب در مورد آنها این است که ساخت آنها واقعاً ساده است! در اینجا نحوه انجام آن است:

ابتدا هویج را آماده کنید. آنها را خوب بشویید (نیازی به پوست کندن نیست!) و آنها را به شکل چوب هایی برش دهید که در 2 (16 اونس) یا 3 (10 اونس) شیشه های درب دار قرار می گیرند. هویج ها را داخل شیشه ها بریزید و سیر و دانه های فلفل را اضافه کنید.

سپس ادویه ها را برشته کنید. زیره و گشنیز را در یک قابلمه خشک روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بریزید و نان تست را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا معطر شود، 30 ث،ه تا 1 دقیقه. ادویه ها را بین شیشه ها ت،یم کنید.


آب نمک همزن دستی در قابلمه با قاشق چوبی


سپس، آب نمک درست کنید. در همان قابلمه سرکه، آب، نمک و شکر را اضافه کنید. آن را روی متوسط ​​حرارت دهید و هم بزنید تا شکر و نمک حل شود، حدود 1 دقیقه.


ریختن آب نمک روی شیشه هویج ترشی سریع


آب نمک را روی هویج ها بریزید و آن ها را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند. سپس روی شیشه ها را بپوش،د و در یخچال بگذارید!


هویج را با دست از ظرف هویج ترشی بیرون می آوریم


حالا برای ،مت سخت: انتظار! 3 روز طول می کشد تا این هویج ترشی طعم شیرین و تند اعتیادآور خود را ایجاد کند. من همیشه سعی می‌کنم یکی را زودتر نمونه‌برداری کنم، زیرا محدودیتی در مورد غذاهای تند ندارم، و آنها در روز سوم هر بار بهتر هستند. پس سعی کنید آنها را فراموش کنید – فقط بگذارید چند روز در پشت یخچال شما بمانند و آماده خوردن خواهند بود!

روش های مورد علاقه من برای استفاده از هویج ترشی را در زیر بیابید.


هویج ترشی سریع در شیشه روی تخته برش


نحوه استفاده از هویج ترشی

ساده ترین راه برای خوردن هویج ترشی مستقیماً از شیشه به ،وان میان وعده است، اما به هیچ وجه تنها گزینه شما نیست. در اینجا چند راه دیگر وجود دارد که من دوست دارم از آنها استفاده کنم:

  • آنها را روی یک بشقاب خامه ای بریزید. چوب های هویج ترشی شایان ستایش به نظر می رسند و همه از طعم تند آن قدرد، خواهند کرد!
  • آنها را داخل یک ساندویچ بریزید. آنها را نازک برش دهید و آنها را روی ساندویچ سالاد نخود یا ساندویچ کلاب سبزیجات برای کرانچ قرار دهید.
  • آنها را روی سالاد بپاشید. من عاشق اضافه ، هویج ترشی ،د شده به یک سالاد سبز ساده برای طعمی پررنگ و روشن هستم.
  • آنها را به یک کاسه غلات اضافه کنید. یکی از این دستور العمل های کاسه برنج را امتحان کنید، یا کاسه خود را با دانه، پروتئین، سبزیجات تازه و برش های هویج ترشی بسازید!

دوست دارید چگونه از هویج ترشی سریع استفاده کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!


دستور پخت هویج ترشی


ترشی های خانگی مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این هویج ترشی هستید، یکی از این دستور العمل های ترشی سریع را امتحان کنید:

هویج سریع ترشی

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان سرد شدن: 3 د

زمان کل: 3 د 15 دقیقه

خدمت 8

این هویج ترشی سریع ترد، تند و با طراوت هستند! آنها را به ،وان میان وعده میل کنید یا به سالاد یا پیش غذا اضافه کنید. پیشنهادات خدمات بیشتری را در پست وبلاگ بالا بیابید.

  • 1 پوند هویج، با توجه به اندازه شیشه های خود به صورت چوبی برش دهید
  • 2 حبه های سیر، نصف شد
  • 1 قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 پر ، قاشق چای خوری دانه های زیره
  • 1 قاشق چای خوری دانه های گشنیز پر ،
  • 1 فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان اب
  • 2 قاشق غذاخوری نیشکر
  • 1 قاشق سوپخوری نمک دریا
  • هویج ها را بین 2 شیشه (16 اونس) یا 3 شیشه (10 اونس) ت،یم کنید. سیر و دانه فلفل را بین شیشه ها ت،یم کنید.

  • یک قابلمه متوسط ​​را روی حرارت ملایم گرم کنید و زیره و دانه های گشنیز را اضافه کنید. نان تست را، مرتباً هم بزنید، به مدت 30 ث،ه تا 1 دقیقه یا تا زم، که معطر شود. ادویه ها را بین شیشه ها ت،یم کنید.

  • سرکه، آب، شکر و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. حدود 1 دقیقه هم بزنید تا شکر و نمک حل شود. روی هویج ها بریزید.

  • آن را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد، سپس هویج را بپوش،د و در یخچال نگهداری کنید. آنها پس از 3 روز آماده مصرف خواهند بود و تا 2 هفته نگهداری می شوند.


منبع: https://www.loveandlemons.com/pickled-carrots/

تحریریه غذای هرمزگان