دستور پخت تاکو با گل کلم بوفالو – عشق و لیمو



چرخش شام خود را با این تاکوهای گل کلم بوفالو طعم دار کنید! آنها مملو از گل کلم ترد، آووکادوی خامه ای و مزرعه گیاهی تند هستند.


تاکو گل کلم بوفالو


این تاکوهای گل کلم بوفالو تازه، خوش طعم و سرگرم کننده هستند! زم، که داشتم دستور پخت گل کلم بوفالو سرخ کن هوا را آزمایش می کردم شروع به ساختن آنها کردم و تعداد زیادی بال گل کلم ،میش باقی مانده در دست داشتم. برای اینکه آنها را به ،وان یک وعده غذایی درست کنم، آنها را در تورتیلاهای ذرت با کلم ترد، آووکادوی خامه ای، گشنیز و هالاپینو پر کردم. سپس، من یک نم نم نم نم از مزرعه وگان به آن اضافه کردم تا آن را در سطح بالایی قرار دهم. این ،یب آنقدر خوشمزه بود که می دانستم باید یک دستور غذا را به اشتراک بگذارم!

این تاکوهای گل کلم ،میش برای سوپر بول این آ، هفته عالی هستند (ایده های غذای روز بازی بیشتری را اینجا بیابید!)، اما آنها همچنین یک شام خوشمزه در هر شب از هفته هستند. آنها را با لوبیا سیاه، لوبیا سرخ شده یا برنج لیمو ترش سرو کنید یا از همه آنها به تنهایی لذت ببرید. من فکر می کنم که شما آنها را دوست خواهید داشت!


گل کلم، شیشه سس ،میش، کاسه آرد و کاسه سس دامداری در کنار سبد سرخ کن بادی


طرز تهیه تاکو گل کلم بوفالو

اولین گام در دستور پخت تاکو گل کلم بوفالو، تهیه گل کلم بوفالو است. می تو،د آن را در سرخ کن یا فر درست کنید. هر دو نسخه فوق العاده هستند! هر کدام را که انتخاب کنید، آماده سازی ی،ان است.

  1. یک سر گل کلم را به گلچه های بزرگ بشکنید.
  2. سپس از آرد، نشاسته ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و آب خمیر درست کنید. باید نسبتاً غلیظ باشد – این به آن کمک می کند به گل کلم ب،بد!
  3. سپس گلچه های گل کلم را در خمیر بپوش،د. آنها را در یک لایه در سبد سرخ کن هوا یا روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بچینید. طبق دستور در سرخ کن یا پست گل کلم بوفالو در فر سرخ کنید یا بپزید.


با استفاده از انبر گلچه گل کلم را در کاسه خمیر فرو کنید


در حین پختن گل کلم، سس بوفالو را درست کنید! دستور غذای من ،یبی ساده از سس قرمز تند فرانک، کره ذوب شده، پودر سیر، پاپریکا و عسل است و هم زدن آن واقعاً آسان است.

برای هر دو آماده سازی گل کلم، مقداری سس ،میش را در ،متی از زمان پخت روی گل کلم ،ید. وقتی از سرخ کن یا فر خارج شد، مقدار بیشتری اضافه می کنید.

در نهایت، تاکوها را جمع کنید! گل کلم ترد را درون تورتیلاهای گرم با آووکادو، کلم، گشنیز و ژالاپنیوس پر کنید. با سس وگان رنچ بریزید و با آب لیموترش سرو کنید!


مواد تشکیل دهنده تاکو گل کلم بوفالو


نکات تاکو گل کلم بوفالو

  • گل کلم را درست قبل از سرو بپزید. درست بعد از بیرون آمدن از سرخ کن یا فر بهترین بافت ترد را دارد!
  • شما هنوز هم می تو،د جلو بروید. من توصیه نمی کنم لقمه های گل کلم ،میش را زودتر بپزید، اما می تو،د برخی از اجزای دیگر را از قبل در این دستور تهیه کنید. مزرعه وگان برای چند روز به خوبی در یخچال نگهداری می شود، بنابراین می تو،د آن را زودتر از موعد مخلوط کرده و در یخچال نگهداری کنید. در مورد سس بوفالو هم همینطور. همچنین می تو،د کلم و هالاپینو را تا یک روز قبل ،د کنید و در یخچال نگهداری کنید تا تاکو درست شود.
  • آنها را گیاهخوار کنید. تنها جزء غیر وگان در این دستور غذا سس بوفالو است. برای اینکه آن را وگان کنید، کره معمولی را از کره زیر وگان استفاده کنید و عسل را با آ، جایگزین کنید. شما نمی تو،د تفاوتی بین تاکوهای گل کلم بوفالو وگان و تاکوهای معمولی تشخیص دهید. آنها هر دو لذیذ هستند!
  • آنها را تغییر دهید! من عاشق این دستور تاکو گل کلم ،میش هستم که نوشته شده است، اما انواع ایده های سرگرم کننده وجود دارد که می تو،د امتحان کنید! ترشی هالاپنیو یا پیاز قرمز ترشی را برای طعمی تند اضافه کنید، یا کاهوی رومی ترد را برای کلم اضافه کنید. حتی می تو،د آووکادو را با یک قاشق از سالسا انبه آووکادوی من جایگزین کنید. انبه شیرین و آبدار با گل کلم تند و ترد تضاد بسیار خوبی دارد!


دستور تهیه تاکو گل کلم بوفالو


دستور العمل های بیشتر برای شام

اگر عاشق این تاکوهای گل کلم بوفالو هستید، یکی از این دستور العمل های شام سرگرم کننده را امتحان کنید:

تاکو گل کلم بوفالو

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت

خدمت 4

این تاکوهای گل کلم بوفالو بسیار سرگرم کننده و خوشمزه هستند! آنها با سرخ کن با هوا یا گل کلم ،میش پخته شده در فر، سبزیجات ترد، آووکادوی خامه ای و مزرعه گیاهی تند بسته بندی شده اند. آنها را به تنهایی یا با لوبیا سیاه، لوبیا سرخ شده یا برنج لیمو ترش میل کنید.
  • گل کلم بوفالو و سس وگان را مطابق دستور العمل های لینک شده در بالا درست کنید.

  • تاکوها را در تورتیلاها با گل کلم بوفالو، برش های آووکادو و کلم جمع کنید.

  • روی آن هالاپنیو و گشنیز و مزرعه وگان بپاشید. برای فشردن با تکه های لیموترش سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/buffalo-cauliflower-tacos/