دستور پخت بلغور جو دوسر – عشق و لیمو



این دستور پخت بلغور جو دوسر بهترین راه برای شروع روز است! آسان، سالم و خوشمزه است. آن را برای برانچ سرو کنید یا آن را برای صبحانه در تمام هفته آماده کنید.


بلغور جو دوسر پخته شده با بلوبری


این دستور پخت بلغور جو دوسر، صبحانه مورد علاقه من در آن لحظه است. من عاشق این هستم که می توان آن را برای یک گروه برای یک صبحانه یا برانچ خاص سرو کرد، اما همچنین از آن نوعی است که می تو،د در آ، هفته درست کنید و در صبح های شلوغ در طول هفته دوباره گرم کنید.

این بلغور جو دوسر پخته شده با بلوبری از مواد سالمی مانند میوه تازه، کره بادام و جو دوسر کامل تهیه شده است، اما طعم آن مانند یک خوراکی است. رویه نان تست و آجیلی است و دارای لایه ای از گردو و تکه های نارگیل است که در فر به زیبایی ترد می شوند. از طرف دیگر، ،مت می، نرم و ،ی باقی می ماند و هر لقمه را با ،یبی شگفت انگیز از بافت ها پر می کند. کمی شیرین است، با ادویه گرم، و با زغال اخته ،انده شده است. برو، برش دوم را بگیر.


مواد تشکیل دهنده دستور پخت بلغور جو دوسر


مواد لازم دستور پخت بلغور جو دوسر

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور پخت بلغور جو دوسر سالم نیاز دارید:

  • جو دوسر، البته! فقط جو دوسر کامل، لطفا! جو دوسر سریع به بلغور جو دوسر پخته شده بافتی لطیف می بخشد، در حالی که جو دوسر برش فولادی در زمان پخت نرم نمی شود. اگر نیاز دارید که این دستور العمل بدون گلوتن باشد، حتما از جو دوسر بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید.
  • موز پوره شده – برای شیرینی همچنین به این دستور غذا طعم ملایم نان موزی می دهد که من عاشق آن هستم.
  • شیر بادام شیرین نشده – یا هر شیری که دوست دارید! شیر جو دوسر خانگی من اینجا عالی خواهد بود.
  • کره بادام – بسیاری از دستور العمل‌های پخته شده جو دوسر به تخم مرغ نیاز دارند تا مخلوط جو را به هم ب،بانند، اما من دوست دارم به جای آن از کره آجیل استفاده کنم. این دستور غذا را وگان می کند و به بلغور جو دوسر طعمی غنی و آجیلی می دهد. به علاوه، پروتئین، فیبر و چربی های سالم را اضافه می کند که این دستور غذا را به یک صبحانه رضایت بخش تبدیل می کند.
  • شربت افرا خالص – با موز به طور طبیعی جو را شیرین می کند.
  • روغن نارگیل ذوب شده – برای ثروتمند شدن اگر گیاهخوار نیستید، کره ذوب شده نیز موثر است!
  • پودر خمیرمایه – به پختن بلغور جو دوسر کمک می‌کند تا در فر کمی پف کند، بنابراین نرم و خامه‌ای، اما غلیظ نیست.
  • دارچین – برای عمق طعم گرم.
  • بلوبری – تازه و منجمد هر دو عالی هستند.
  • گردوی آمریکایی – برای کرانچ آجیل.
  • تکه های نارگیل – رویه ترد و نان تست را ایجاد می کنند.
  • شکر قهوهای – به ترد شدن و کاراملی شدن رویه اسپند و نارگیل در فر کمک می کند.
  • و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


شیر بادام را در ظرفی از مواد مرطوب بریزید


طرز تهیه بلغور جو دوسر پخته

اشاره کرده ام؟ این دستور تهیه بلغور جو دوسر پخته بسیار آسان است! شما به تج،ات خاصی نیاز ندارید، فقط یک کاسه همزن و یک ظرف پخت 8×8 اینچی. در اینجا نحوه ساخت آن آمده است:

ابتدا مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. موز را در کف یک کاسه بزرگ له کنید. سپس شیر بادام، کره بادام، شربت افرا و روغن نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.


ریختن زغال اخته در مواد مرطوب


بعد بیکینگ پودر، دارچین و نمک را اضافه کنید. دوباره هم بزنید.

سپس نصف زغال اخته را اضافه کنید…


جو دوسر کامل رول شده را با زغال اخته و مواد مرطوب داخل کاسه همزن بریزید


… جو دوسر…


با استفاده از کاردک مواد دستور پخت بلغور جو دوسر را در کاسه همزن مخلوط کنید


… و 3/4 فنجان اسپند. از یک کاردک برای هم زدن استفاده کنید تا مخلوط به خوبی ،یب شود.


با استفاده از کاردک مخلوط بلغور جو دوسر پخته شده را در ظرف پخت پخش کنید


مخلوط جو را به یک تابه 8×8 اینچی چرب شده منتقل کنید. با استفاده از کاردک آن را در یک لایه صاف پخش کنید.


رویه پاشیدن دستی روی بلغور جو دوسر پخته شده


سپس، رویه را اضافه کنید. روی باقی مانده زغال اخته، گردوی باقی مانده و شکر قهوه ای و تکه های نارگیل بپاشید.

در نهایت، پخت! به فر 350 درجه فارنهایت منتقل کنید و به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید. رویه باید ترد باشد و ،مت وسط آن بیشتر حالت سفت داشته باشد.

اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود، و سپس، در آن فرو کنید! نکته: برای اینکه این بلغور جو دوسر پخته شده قدرت ماندگاری بیشتری داشته باشد، آن را با یک ماست یون، یا ماست غیر لبنی مورد علاقه خود سرو کنید.


بلغور جو دوسر پخته شده بلوبری در ظرف پخت


نکات دستور پخت بلغور جو دوسر بلوبری

  • قبل از سرو 10 دقیقه بگذارید خنک شود. این دستور پخت بلغور جو دوسر وقتی از فر خارج می شود بوی شگفت انگیزی خواهد داشت، بنابراین ممکن است وسوسه انگیز باشد که فوراً آن را بکنید. با این حال، در واقع بهتر است قبل از سرو ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود. طعم شیرین و تند آن در همان چند دقیقه بیرون از فر تشدید می شود. بافت آن نیز بهتر می‌شود – رویه ترد می‌شود و وسط سفت‌تر می‌شود.
  • آن را شخصی سازی کن. این دستور پخت بلغور جو دوسر بلوبری همانطور که نوشته شده فوق العاده است، اما فوق العاده انعطاف پذیر است. از تغییر آن لذت ببرید! توت دیگری را با زغال اخته عوض کنید، مانند توت فرنگی یا شاه توت، یا از توت ها صرفنظر کنید و 1/2 فنجان شکلات چیپسی، کرن بری خشک یا کشمش را اضافه کنید. به جای گردو از گردو استفاده کنید یا ادویه ها را تغییر دهید. جوز هندی، هل و زنجبیل همگی در اینجا خوشمزه خواهند بود.
  • غذا آماده کن این دستور تهیه بلغور جو دوسر پخته شده سالم برای یک صبحانه آ، هفته عالی است، اما همچنین یک صبحانه عالی برای آماده سازی غذا در هفته است. آن را در روز یکشنبه بپزید و برش ها را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. فقط آنها را در مایکروویو قرار دهید تا دوباره گرم شوند. آنها شما را برای بلند شدن از رختخواب در صبح های شلوغ هیجان زده می کنند!


دستور پخت بلغور جو دوسر


دستور العمل های صبحانه مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این دستور پخت بلغور جو دوسر هستید، یکی از این دستور العمل های صبحانه خوشمزه را امتحان کنید:

بلغور جو دوسر پخته شده

خدمت 4 به 6

این دستور پخت بلغور جو دوسر بلوبری یک صبحانه یا برانچ سالم و خوشمزه است! من عاشق تضاد رویه برشته و آجیلی با وسط نرم و خامه ای آن هستم. وگان و بدون گلوتن.

  • 1 موز رسیده، له شده (½ فنجان)
  • 1 فنجان شیر بادام شیرین نشده، در دمای اتاق
  • ¼ فنجان کره بادام صاف
  • ¼ فنجان شربت افرا
  • ¼ فنجان روغن نارگیل ذوب شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2 فنجان ها جو کامل نورد شده
  • 1 فنجان گردوی ریز ریز شده
  • 1 فنجان بلوبری، تازه یا منجمد
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای، برای رویه ،
  • 2 قاشق غذاخوری تکه های نارگیل، برای رویه ،
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت 8×8 اینچی یا مشابه آن را چرب کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، موز له شده، شیر بادام، کره بادام، شربت افرا و روغن نارگیل را با هم مخلوط کنید. بکینگ پودر، دارچین و نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

  • جو، ¾ فنجان اسپند و ½ فنجان زغال اخته را داخل آن بریزید. مخلوط را در ظرف پخت آماده شده بریزید و به صورت یک لایه صاف کنید.

  • ½ فنجان زغال اخته باقیمانده، ¼ فنجان باقی مانده اسپند، شکر قهوه ای و تکه های نارگیل را روی آن قرار دهید.

  • به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زم، که رویه ترد شود و وسط آن جا بیفتد بپزید. قبل از سرو از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.


منبع: https://www.loveandlemons.com/baked-oatmeal/

تحریریه غذای هرمزگان