آش دوغ، بهدلیل دارا بودن کلسیم و ویتامین، گزینهای مناسب برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان نیز به شمار میآید و در برخی نقاط ایران، این آش را در مراسمهای نذری میپزند. کوفته از غذاهای مشهور قدیمی و پرطرفدار است که برای طبخ آن از انواع سبزیهای معطر و گوشت قرمز استفاده میشود. کوفتهها بر پایه مواد تشکیلدهنده خود به انواع مختلف تقسیم میشوند. یکی از مهمترین نکات برای پخت این غذای لذیذ، این است که کوفته باید شکل گرد خود را از دست ندهد و مزه واقعی خود را حفظ کند. در لیست غذاهای ایرانی کوفته ها توپک های خوشمزه ای هستند که درست کردنشان کمی تبحر لازم دارد، اما نگران نباشید با تمرین می توانید تجربه کافی در تهیه آنها کسب کنید. غذاهای سنتی و محلی ایران از ساده ترین آنها گرفته تا پرکارترین شان، جزو لذیذترین و خوش طعم ترین غذاهای جهان محسوب می شوند و سرشار از انوع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند.
- اردک شکمپر در استان گیلان نیز طبخ میشود و از طرفداران بسیاری برخوردار است؛ اما اصالت این غذا به استان مازندران برمیشود.
- پودنی هم غذایی است که با گوشت ماهی پخته میشود؛ اما نوع کوسه سواحل کیش.
- بسیاری از افراد برای مقابله با بوی میگو از این ادویهها یا سیر و پیاز استفاده میکنند که نباید آنها را نادیده گرفت.
- اگر احساس کردید که ترشی خورش شما کافی نیست، کمی آبغوره یا گرد غوره به خورش بیفزایید.
آب لوبیا سفید و گندم را خالی کنید و آنها را بههمراه گوشت خرد شده و کلم قمری خرد شده در قابلمه بریزید. مواد را با هم مخلوط کنید و سپس آب جوش را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید تا آبگوشت روی حرارت ملایم گاز بهآرامی بپزد.
کباب بناب
علاوه بر این، ردپای غذاهای تند هندی و عربی نیز در گوشه و کنار مناطق مختلف خوزستان به چشم میخورد که خوردن هر یک از آنها لذتی دوچندان را نصیبتان میکند. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان خوزستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. در بهشتی همانند شیراز، میوه بهشتی همانند انار باید حسابی پرطرفدار باشد.
بهترین غذاهای ایرانی از نگاه سرآشپز آمریکایی
در ادامه به 230 نوع غذا در لیست غذاهای ایرانی ، اشاره می کنیم. بدون شک تهیه لیست غذا های ایرانی در تنظیم کردن برنامه تغذیه، موثر است. نخودآب یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد و خیلی راحت پخته میشود اما با این حال به دلیل داشتن حبوبات غذای بسیار مفیدی است. اصفهان به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقلیمی که دارد از گذشته تا به امروز با طیف وسیعی از مواد غذایی اولیه روبرو بوده است. شاید اگر نگاهی به لیست غذاهای سنتی اصفهان بیاندازید، وجه مشترک اکثر این غذاها را دریابید؛ ظاهر حلیمی شکل آن ها و اینکه با نان سرو می شوند. یکی از غذاهای رایج سر سفره مردم ایران و مهمانیهای دورهمی آنها حلیم بادمجان است.
در آخر گوجه رنده شده را اضافه کرده و میگذارند تا مواد باهم خوب بپزند و جا بیفتد. پیازها را نگینی کرده و در روغن سرخکنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بگذارید طلایی شوند. بادمجانهایی که از قبل سرخ کردید را به مخلوط اضافه کرده و با گوشتکوب یا قاشق حسابی بکوبید تا له شوند. میتوانید کشک را با آب مخلوطکنید و به مواد اضافه کنید تا همراه آنها بجوشد.
اما قرمه سبزی این غذای لذیذ و خوشمزه همچنان اصالت خودش را حفظ کرده است. گوشت استفاده شده در خورش خلال، گوشت گوسفند یا گوساله است؛ اما در برخی از طرز تهیهها از گوشت سفید مانند گوشت مرغ یا بوقلمون نیز برای تهیه این خورش استفاده میشود. یکی از مهمترین مواد اولیه خورش خلال بادام کرمانشاهی، روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی است که طعم و عطر بینظیری به این غذا هدیه میکند. این خورش مانند دیگر خورشهای ایرانی با برنج سرو شده و همراه با سبزی خوردن، انواع ترشی و سالاد شیرازی به سر سفره آورده میشود. کوفته، یکی از غذاهای محبوب و مشهور ایرانی است که در هر شهری با مواد اولیه مختلفی تهیه و طبخ میشود. قیمه نثار را بهجرئت میتوان بهعنوان یکی از زیباترین غذاهای محلی ایران معرفی کرد.
حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور كند كه آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشكیل دهنده دیزی و آبگوشت یكسان می باشد. رسم است كه اگر آبگوشت را در منزل بپزند به آن «آبگوشت» و اگر در بیرون و در داخل تنور تهیه كنند، به آن «دیزی» بگویند. اگر مهمانی با تم سنتی برگزار می كنید، لازم است كه آبگوشت را به عنوان غذای اصلی سرو كنید.
تحریریه غذای هرمزگان