بدون شک، این بهترین دستور پخت سیب زمینی شیرینی است که من امتحان کردم! سیب زمینی شیرین نرم و خامه ای که روی آن ،ده های اسپند خوشمزه است.
این دستور پخت کاسه سیب زمینی شیرین یکی از غذاهای جانبی مورد علاقه من برای روز شکرگزاری است. به جای اینکه با مینی مارشمالو روی آنها را بپوشانم، آنها را با اسپند ترد می پوشانم. من عاشق این هستم که چگونه این ،یب خوشمزه، پر ، سیب زمینی شیرین خامه ای را متعادل می کند. خوشمزه است…و طعمش مثل شام است نه دسر. 🙂
این دستور غذا برای تعطیلات عالی است زیرا مواد اولیه بسیار ساده هستند (،یداران ALDI، می تو،د همه آنها را آنجا تهیه کنید!) و می تو،د ادامه دهید. مواد را از دو روز قبل آماده کرده و تا روز غذای بزرگ در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو، فقط جمع آوری و پخت!
اگر برای تغییر کاسرول سیب زمینی شیرین با مارشمالو آماده هستید، امیدوارم این دستور را امتحان کنید. خانواده من شروع به سفارش آن برای روز شکرگزاری هر سال ،د. فکر می کنم مال شما هم دوستش خواهد داشت!
مواد لازم برای دستور پخت سیب زمینی شیرین
این دستور پخت سیب زمینی شیرین به مواد ساده ای نیاز دارد. به راحتی، ALDI همه آنها را حمل می کند، اما شما باید بتو،د آنها را در سایر خواربار فروشی های بزرگ نیز پیدا کنید.
در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:
برای سیب زمینی شیرین
- سیب زمینی شیرین، طبیعتا! برای یک ظرف پخت 9×13 اینچی به 5 قطعه بزرگ نیاز دارید.
- کره یا روغن زیتون -برای ثروت
- شیر – به ،یب سیب زمینی شیرین در یک ماش صاف و خامه ای کمک می کند. از هر نوعی که ترجیح می دهید استفاده کنید!
- زنجبیل آسیاب شده – برای عمق طعم گرم
برای لایه بالایی
برخی از دستور العمل های کاسرول سیب زمینی شیرین حاوی روکش شکر قهوه ای هستند که در سیب ،د شده مشاهده می کنید. این یکی از آنها نیست. در عوض، من با استفاده از این مواد یک تاپینگ خوشمزه تهیه می کنم:
- اسپند و گردو – کمی از آن را در آرد سوخاری بریزید و کمی برای تزیین بگذارید.
- بلغور جو دوسر قدیمی – برای به دست آوردن بافت ،ی.
- رزماری تازه، مریم گلی و آویشن خشک – برای طعم خوش پاییزی.
- سیر سیر همراه با سبزی ها، طعم لذیذ و خوش طعمی به این کاسه سیب زمینی شیرین می دهد.
- شربت افرا خالص – طعم شیرینی را به رویه آجیلی اضافه می کند.
- کره یا روغن زیتون – برای کمک به بلوغ لایه رویی در فر.
البته، شما نیاز خواهید داشت نمک دریا و فلفل سیاه تازه برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه کاسرول سیب زمینی شیرین
این دستور پخت ساده سیب زمینی شیرین شامل 4 مرحله اساسی است:
1. ابتدا سیب زمینی شیرین را بپزید. بسیاری از دستور العمل های کاسرول سیب زمینی شیرین آب پز ، سیب زمینی شیرین را توصیه می کنند، اما من پختن آنها را ترجیح می دهم. من عاشق این هستم که چگونه فر داغ طعم شیرین طبیعی خود را متمرکز می کند!
سیب زمینی ها را بپزید تا بتو،د به راحتی آن ها را با چنگال سوراخ کنید. می خواهید خیلی نرم باشد تا مخلوط سیب زمینی شیرین کاملاً یکدست شود!
2. در حالی که سیب زمینی شیرین در حال پخت است، رویه اسپند را آماده کنید. آجیل، جو، سبزی، سیر، شربت افرا، روغن زیتون، نمک و فلفل را در غذاساز بریزید تا مخلوط شوند. مخلوط باید کمی جمع شود، اما باید بافت زیادی داشته باشد.
3. سپس فیلینگ را مخلوط کنید. به جای استفاده از دستگاه پوره سیب زمینی برای له ، سیب زمینی های شیرین، از غذاساز استفاده می کنم تا آنها را فوق العاده صاف کنم.
سیب زمینی شیرین پخته شده را پوست بگیرید، سپس تفاله ریز پرتقال را در غذاساز بریزید.
شیر، زنجبیل، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
4. لایه بندی کنید و بپزید! سیب زمینی شیرین خامه ای را در یک ظرف پخت بزرگ بریزید.
سس اضافه کنید…
… و چند عدد اسپند و مریم گلی برای تزیین.
در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید تا رویه قهوه ای و ترد شود و لذت ببرید!
دستورالعمل های ساخت و ذخیره سازی
آیا نمی د،د که آیا می تو،د این دستور را از قبل تهیه کنید؟ پاسخ مثبت است!
- دو روز قبل از سرو سیب زمینی شیرین را بپزید و فیلینگ را مخلوط کنید. در یک ظرف قابلمه یا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
- یک لایه اسپند آماده کنید و در ظرفی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.
وقتی آماده سرو شد، قابلمه را جمع کنید و بپزید!
باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید.
برای گرم ،، آنها را در مایکروویو گرم کنید یا در فر 325 درجه فارنهایت بپزید تا کاملا گرم شوند.
آیا می تو،د کاسه سیب زمینی شیرین را فریز کنید؟
بله، شما همچنین می تو،د کاسه سیب زمینی شیرین را فریز کنید.
اگر آنها را قبل از غذای تعطیلات منجمد می کنید، توصیه می کنم فقط فیلینگ سیب زمینی شیرین درست کنید.
- آن را در ظرف پخت پهن کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.
- با فویل آلومینیومی محکم بپوش،د و تا 3 ماه در فریزر بگذارید.
- قبل از اضافه ، مواد رویه و پخت طبق دستور، اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
اگر ظرف کاملاً مونتاژ شده را فریز کنید، رویه بافت ترد خود را از دست می دهد. این ممکن است با باقیمانده غذاها شما را آزار ندهد، اما برای کریسمس، عید پاک یا شام شکرگزاری، توصیه میکنم پس از یخ، ماهیتابه، رویهها را اضافه کنید تا بهترین ترد شود.
دستور العمل های بیشتر سیب زمینی شیرین مورد علاقه
اگر عاشق کاسرول سیب زمینی شیرین هستید، یکی از این دستور العمل های خوشمزه سیب زمینی شیرین را امتحان کنید:
به دنبال غذاهای جانبی بیشتری برای تعطیلات هستید؟ بهترین غذاهای جانبی شکرگزاری یا غذاهای جانبی عید پاک را بررسی کنید!
کاسرول سیب زمینی شیرین
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 1 ساعت 20 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت 40 دقیقه
خدمت می کند 6 به 8
این کاسرول سیب زمینی شیرین به جای رویه سنتی مارشمالو، دارای اسپند ترد و خوشمزه است. خوشمزه و سالم، غذای جانبی عالی برای شکرگزاری است. دستورالعمل های آماده سازی را در پست وبلاگ بالا بیابید.
- 5 سیب زمینی شیرین بزرگ، 3 پوند
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر یا کره ذوب شده، به علاوه بیشتر برای اسپری ،
- 1 ¼ فنجان شیر، به علاوه در صورت ،وم بیشتر
- 1 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
- ¾ قاشق چای خوری نمک دریا
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- ¼ فنجان برگ مریم گلی تازه، برای تزئین
تاپینگ کرامبل
- ⅔ فنجان جو کامل نورد شده
- ½ فنجان اسپند، به علاوه موارد بیشتری برای تزئین
- ½ فنجان گردو، به علاوه موارد بیشتری برای تزئین
- 1 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چایخوری شربت افرا
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر یا کره ذوب شده
- ½ قاشق چای خوری برگ های خشک آویشن
- ½ قاشق چای خوری رزماری تازه ،د شده
- 1 ½ قاشق چای خوری نمک دریا
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوش،د و یک تابه فر 9×13 اینچی را با روغن زیتون چرب کنید.
-
از یک چنگال برای ایجاد چندین سوراخ در سیب زمینی شیرین استفاده کنید. روی یک ورقه پخت قرار دهید و حدود 60 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم شود.
-
برای تهیه کرامبل: در غذاساز، جو، گردو، سیر، شربت افرا، روغن زیتون، آویشن، رزماری، نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و تا زم، که ،یب شوند، بفرستید. بردارید و کنار بگذارید.
-
گوشت سیب زمینی شیرین پخته شده را از پوست جدا کرده و در غذاساز قرار دهید. روغن زیتون، شیر، زنجبیل، نمک و فلفل را اضافه کنید سپس مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در ظرف پخت پخش می کنیم.
-
روی آن را ،د شده، آجیل های اضافی و برگ های مریم گلی بپاشید. روغن زیتون بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید یا تا زم، که رویه قهوه ای و ترد شود.
این پست با همکاری ALDI است.
منبع: https://www.loveandlemons.com/sweet-،ato-c،erole/
تحریریه غذای هرمزگان