دستور غذای پاپوور - عشق و لیمو
انتشار: آذر 23، 1403
بروزرسانی: 03 تیر 1404

دستور غذای پاپوور - عشق و لیمو


این پنکیک ها که با یک خمیر ساده 5 ماده ای درست شده اند، سبک، مطبوع، کره ای و خوشمزه هستند! ساده یا با کره، عسل یا مربا میل کنید.

پاپاورها

من دوست دارم تابه پاپاور را از فر خارج کنم. در این مرحله به زیبایی پف می کند و تقریباً از تابه خارج می شود. آنها ظاهری ترد و قهوه ای طلایی دارند و بویی شبیه کره ذوب شده دارند. پاپ آپ های تازه پخته شده یک لذت خالص هستند.

من دستور غذای مورد علاقه خود را در زیر به اشتراک می گذارم. بسیار ساده (فقط 5 ماده!) و بسیار خوشمزه است. نمای بیرونی شفاف و طلایی پاپاور جای خود را به فضای داخلی مطبوع و مطبوع می دهد. من از خوردن آنها به صورت ساده خوشحالم، اما با کره، عسل یا مربا هم عالی هستند.

پاپ آپ چیست؟

پاپوور ها رول های کاسترد سبک هستند. از مخلوطی ساده از تخم مرغ، شیر، آرد، کره ذوب شده و نمک تهیه می شود. وقتی در فر داغ پخته می شود، این خمیر به سمت بالا می چرخد یا منبسط می شود و ظاهری متمایز پف کرده و فضای داخلی مطبوع ایجاد می کند.

اگر تا به حال پودینگ یورکشایر خورده اید، پاپاورها بسیار شبیه به هم هستند. آنها طعم تخم مرغی شبیه به بچه هلندی یا کرپ دارند.

می تواند شور یا شیرین باشد. آن را به ،وان یک غذای جانبی با شام سرو کنید (برای کریسمس عالی است!) یا آن را برای صبحانه با مربا میل کنید.

چگونه پاپاور درست کنیم

من دستور کامل پاپ آپ را با اندازه گیری در پایین این پست به اشتراک می گذارم. در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه کارکرد موارد وجود دارد:

شروع به ساخت مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شیر و نمک را با همزن بزنید تا رگه هایی از زرده باقی نماند.

آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ،یب شود. مخلوط باید بیشتر صاف باشد. اما، مانند خمیر پای، استفاده از چند تکه کوچک اشکالی ندارد.

کره را اضافه کنید و تا زم، که فر گرم شد اجازه دهید خمیر استراحت کند.

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید سپس تابه را گرم کنید. وقتی فر از قبل گرم شد، 1 (12 فنجان) یا 2 (6 فنجان) تابه پاپاور را چرب کنید. تابه را به مدت دو دقیقه بپزید تا وقتی مخلوط را اضافه کردید داغ شود. این به افزایش پاپاورها کمک می کند.

از یک پیمانه 1/4 فنج، استفاده کنید تا خمیر را در تابه ای که از قبل گرم شده است بریزید. به نظر نمی رسد که در هر چاه مقدار زیادی خمیر وجود داشته باشد، اما به من اعتماد کنید - در واقع در حین پخت گسترش می یابد!

پاپاورها را به مدت 20 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت بپزید. دمای بالای فر به آن ها کمک می کند که «پف ، یک تن» نیز شناخته می شوند.

دما را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و 10 دقیقه دیگر بپزید. این دمای پایین تر به پختن مرکز بدون قهوه ای شدن بیش از حد بیرون کمک می کند.

  • مهم: در زمان پخت پاپاورها در فر را باز نکنید. می تواند کوچک شود!

بالا،ه سرویس پاپاورها را از فر خارج کنید. روی آن را با چاقوی تیز سوراخ می کنیم تا بخار از داخل خارج شود. سپس آن را گرم بخورید.

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

آیا به تابه پاپاور نیاز دارم؟

برای تهیه این دستور می تو،د از سینی پاپ یا قالب مافین استفاده کنید.

یک تابه پاپ آپ شبیه تابه مافین است، اما دارای طرف های شیب دار است. آنها مخلوط را با انبساط در اجاق به گنبدی بلند فشار می دهند.

به همین دلیل، پاپاورهایی که در تابه پاپاور پخته می شوند به خصوص بلند و مطبوع هستند. اگر اغلب پنجره های بازشو ایجاد می کنید، توصیه می کنم یکی را تهیه کنید. من عاشق این یکی از شیکاگو متالیک هستم. (توجه داشته باشید که 6 اسلات دارد، بنابراین این دستور را در دو دسته بپزید.)

اگر تابه پاپ اور ندارید، می تو،د از قالب مافین هم استفاده کنید! به سادگی دستور العمل را همانطور که نوشته شده است دنبال کنید. پاپاورها به این اندازه بالا نخواهند رفت، اما همچنان طعم عالی خواهند داشت!

نکات دستور پخت پاپوور

  • با مواد با دمای اتاق شروع کنید. مخلوط دمای اتاق بیشتر و سریعتر از خمیر سرد افزایش می یابد. به جای استفاده از تخم مرغ و شیر مستقیماً از یخچال، قبل از هم زدن مخلوط، اجازه دهید به دمای اتاق برسند.
  • تابه را از قبل گرم کنید. تابه گرم همچنین به "پاپ" شدن مخلوط کمک می کند. من تابه را فقط 2 دقیقه گرم می کنم که برای گرم ، تابه کافی است بدون اینکه کره ای که برای چرب ، آن استفاده می کنم بسوزد.
  • خمیر زیادی به نظر نمی رسد. اگر از یک تابه پاپ آپ استفاده می کنید، مقدار خمیری که به هر چاه اضافه می کنید ممکن است حداقل به نظر برسد. اما به من اعتماد کنید، آنها هنگام پخت زیاد پف می کنند. تنها چیزی که نیاز دارید یک چهارم فنجان خمیر سخاوتمندانه است!
  • روی توری کم فر بپزید. اگر آنها را در ،مت بالای فر بپزید، ممکن است قبل از پخته شدن مرکز، سطح آن بسیار تیره شود. پختن آنها در یک توری کم به پخت یکنواخت آنها کمک می کند.
  • بلافاصله از آن لذت ببرید. پاپوورها به محض بیرون آمدن از فر شروع به تخلیه می کنند. برای داشتن بهترین لبه های ترد و فضای داخلی مطبوع، توصیه می کنم بلافاصله بعد از پخت آن ها را بخورید. غذاهای باقیمانده هنوز هم طعم عالی دارند، اما لذت واقعی پاپاورها بافت ترد و پف کرده ای است که هنگام تازه دارند.

چه چیزی را با پاپوور سرو کنیم؟

من عاشق این دستور برای صبحانه هستم. رول های کاسترد گرم کاملاً با یک فنجان قهوه هماهنگ می شوند. در صورت تمایل با یک حبه کره، کره عسل یا مربا تزیین کنید.

آنها همچنین یک غذای جانبی خوشمزه برای شام درست می کنند. آنها را به جای رول های شام ک،یک در وعده غذایی تعطیلات بعدی خود سرو کنید. این یک ضربه خواهد بود!

نحوه ذخیره سازی

باقیمانده غذا را تا دو روز در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

برای نگهداری طول، تر، فریز کنید. به سرعت آنها را در مایکروویو یخ زدایی کنید، یا آنها را دوباره در فر 350 درجه فارنهایت یا فر توستر گرم کنید تا لبه های تردشان حفظ شود.

دستور العمل های پخت بیشتر برای امتحان ،

اگر این دستور غذا را دوست دارید، یکی از این شیرینی های ساده زیر را امتحان کنید:

پاپاورها

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

زمان کل: 40 دقیقه

خدمت می کند 12

این دسر که فقط با 5 ماده درست شده، یک دسر ساده و خوشمزه است. آنها در اطراف لبه ها ترد، در وسط سبک و مطبوع، و با طعم غنی کره ای هستند. آن ها را به صورت گرم از فر، یا ساده یا با کره، عسل یا مربا میل کنید. اگر تابه ای ندارید، می تو،د این دستور را در قالب مافین 12 فنج، درست کنید.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شیر و نمک را با همزن بزنید تا رگه هایی از سفیده تخم مرغ باقی نماند. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس کره ذوب شده را اضافه کنید تا یکدست شود. تا زم، که فر گرم می شود اجازه دهید خمیر استراحت کند.

  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس یک توری را در یک سوم پایینی قرار دهید. یک تابه 12 فنج، پاپاور یا دو تابه پاپاور 6 فنج، را سخاوتمندانه چرب کنید.
  • وقتی فر داغ شد، قالب های پاپاور آماده شده را در فر قرار دهید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

  • تابه های داغ را از فر خارج کنید و از یک پیمانه اندازه گیری 1/4 فنجان استفاده کنید تا خمیر را به طور مساوی بین چاه ها ت،یم کنید و آنها را تا نیمه پر کنید. آن را در طبقه پایین فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید (در فر را باز نکنید) و 10 دقیقه دیگر بپزید یا تا زم، که پای ها پف کرده و قهوه ای طلایی شوند.

  • سطح ظرف را با چاقوی تیز سوراخ کنید تا بخار خارج شود و بلافاصله آن را سرو کنید. ما آن را با کره، عسل و/یا مربا دوست داریم.

دستور غذا اقتباس شده از نان شاه آرتور


منبع: https://www.loveandlemons.com/popovers-recipe/