این دستور تهیه سالاد اسفناج خوشمزه یکی از مواردی است که من سالهاست درست می کنم! بیکن ترد، پنیر خامه ای، و سس شیرین و تند دانه خشخاش این سالاد را به یک غذای رضایت بخش تبدیل می کند که تقریباً با هر وعده غذایی من، است. همچنین با موادی که همیشه در دست دارم درست می شود. یک طعم و خواهید فهمید که چرا مورد علاقه ماست!
چرا این سالاد اسفناج مورد علاقه ما است:
من عاشق یک سالاد خوب هستم. و اگر یک سالاد غذای اصلی مقوی در منو نیست، یک سالاد جانبی سریع معمولاً در میز شام ظاهر می شود. اغلب این یک نوع سالاد «پاک از یخچال» است – راهی برای استفاده از محصولات اضافی در پایان هفته. اما وقتی چیزی کمی بیشتر میخواهم، آن وقت است که به سراغ این سالاد اسفناج میروم.
اشتباه نکنید، این سالاد هنوز هم با استفاده از مواد ساده ای که من معمولاً در دست دارم، خیلی سریع ،یب می شود. اما طعم آن چیزی جز معمولی است. اسفناج و رومای ترد با بیکن نمکی، پنیر خامه ای و یک سس ساده خشخاش تهیه شده با مواد اصلی آشپزی پوشانده می شود. نتیجه یک سالاد شیرین و خوش طعم است که همه را نگه می دارد تا زم، که کاسه خالی شود.
به اندازه کافی آسان برای یک شب هفته، اما به اندازه کافی “فانتزی” برای شام های شرکتی یا تعطیلات. این دستور تهیه سالاد اسفناج جاه طلبانه است. اگر آن را داشته باشم، گاهی اوقات توت فرنگی، آووکادو برش خورده یا پرتقال ماندارین را داخل مخلوط می ریزم. اما واقعاً لازم نیست. این سالاد به همان شکلی که هست کاملاً خوشمزه است.
مواد لازم برای سالاد اسفناج مورد علاقه ما:
- اسفناج– ما دوست داریم از بچه اسفناج در این سالاد استفاده کنیم.
- کاهو– کاهو رومی ترد خوبی به سالاد می دهد.
- بیکن– می تو،د از هر بیکنی که دوست دارید در اینجا استفاده کنید. من دوست دارم از بیکن از قبل پخته شده Costco استفاده کنم.
- موزارلا پنیر– موزارلای تازه رنده شده بهتر از رنده شده در این سالاد است.
- پنیر کلبه– من دوست دارم از پنیر کشک بزرگ در این سالاد استفاده کنم.
پانسمان بذر خشخاش:
- قند– برای این سس به شکر گرانول سفید معمولی نیاز دارید.
- روغن– هر روغنی با طعم خنثی در اینجا کار می کند. من از روغن آووکادو، روغن نباتی و روغن زیتون سبک استفاده کرده ام.
- سرکه سفید– سرکه سفید مقطر قدیمی و خوب همان چیزی است که ما در این سس استفاده می کنیم.
- دانه خشخاش– ترد و رنگ عالی را اضافه می کند.
- ،دل خشک– این دستور به پودر ،دل خشک نیاز دارد، اما اگر آن را ندارید، ۱ قاشق سوپخوری ،دل دیژون نیز قابل استفاده است.
- نمک– من دوست دارم از نمک دریایی یا کوشر استفاده کنم.
- پیازچه– پیاز سبز طعم دلپذیر و ملایمی به سس می دهد.
طرز تهیه این سالاد اسفناج:
- کاهو را آماده کنید. کاهو را بشویید و به اندازه لقمه ،د کنید. اسفناج را به یک کاسه بزرگ برای سرو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ،یب شود.
- پنیر را آبکش کنید. پنیر دلمه را در صافی بریزید و با آب سرد بشویید تا مایع خامه ای آن گرفته شود. خوب آبکش کنید و به سالاد اضافه کنید. موزارلای رنده شده و بیکن ترد را اضافه کنید.
- پانسمان را درست کنید. در یک شیشه یا کاسه کوچک همه مواد سس را اضافه کنید. یک درب اضافه کنید و تکان دهید، یا هم زدن تا زم، که به خوبی ،یب شوند. خنک کنید تا آماده سرو شوید.
- سالاد را بریزید. مقدار دلخواه سس را روی سالاد بریزید و روی سالاد بریزید. یا، سس را در کناره سرو کنید.
- لذت ببرید!
نکات و پیشنهادات:
آیا می توانم سالاد اسفناج را زودتر درست کنم؟
می تو،د این سالاد را زودتر در روز آماده کنید. بیکن را رزرو کرده و درست قبل از سرو اضافه کنید. سس خشخاش را می توان از قبل درست کرد. در یخچال تا دو هفته ماندگاری دارد. تا زم، که آماده سرو نشدید سس را اضافه نکنید. باقی مانده سالاد بدون آرایش تا 2 روز در یخچال باقی می ماند. به احتمال زیاد سس بیشتری از آنچه برای سالاد نیاز دارید خواهید داشت، بنابراین به اندازه کافی به آن اضافه کنید تا کمی پوشش داده شود، سپس در صورت تمایل مقدار بیشتری برای طعم دادن به آن اضافه کنید.
چه چیز دیگری می توانم در دستور تهیه سالاد اسفناج قرار دهم؟
این دستور غذا فوق العاده سازگار است. این تنوع بسیار مورد علاقه ما است، اما در اینجا برخی از ،یبات دیگر وجود دارد که می تو،د امتحان کنید:
- پنیر سوئیسی، پرتقال ماندارین، آووکادو ،د شده و پیاز سرخ شده
- توت فرنگی، گردوی ،د شده و پنیر فتا
- زغال اخته، گردو سوخاری و پنیر بز
- تخم مرغ آب پز سخت و قارچ ،د شده
- آووکادو، توت فرنگی و بادام خلال شده
- هلو تازه، خلال بادام و گودا دودی
چه چیزی با سالاد اسفناج مورد علاقه شما خوب است؟
یکی از چیزهایی که من در مورد این سالاد دوست دارم این است که با غذاهای مختلف بسیار خوشمزه است. در اینجا چند دستور العمل وجود دارد که با آنها عالی است:
دستور العمل های بیشتر سالاد خوشمزه:
سالاد اسفناج مورد علاقه
این دستور تهیه سالاد اسفناج خوشمزه یکی از مواردی است که من سالهاست درست می کنم! بیکن ترد، پنیر خامه ای، و سس شیرین و تند دانه خشخاش این سالاد را به یک غذای رضایت بخش تبدیل می کند که تقریباً با هر وعده غذایی من، است. یک طعم و خواهید فهمید که چرا مورد علاقه ماست!
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت0 دقیقه
زمان کل10 دقیقه
دوره: سالاد
غذا: آمریکایی
خدمات: 8 وعده های غذایی
کا،ی: 201کیلو کا،ی
سالاد
- 10 کیسه اونس اسفناج بچه تازه
- 1 سر کاهو
- 1/2 فنجان تکه های بیکن پخته شده تا ترد شود
- 1 فنجان پنیر موزارلا ،د شده
- 8 اونس پنیر دلمه شسته شده
تزئین
- 1/4 فنجان قند
- 1/4 فنجان روغن
- 1/4 فنجان سرکه سفید
- 1 قاشق چایخوری دانه خشخاش
- 1 قاشق چایخوری ،دل خشک
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 ساقه ها پیازچه ،د شده
-
کاهو را بشویید و به اندازه لقمه ،د کنید. با اسفناج به یک کاسه سالاد بزرگ اضافه کنید.
-
پنیر را آبکش کرده و آبکشی کنید. با پنیر موزارلای رنده شده و تکه های بیکن ترد به کاسه سالاد اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و خنک کنید تا آماده سرو شود.
-
مواد سس را در یک کاسه کوچک ،یب کنید و با همزن بزنید. تا زم، که برای سرو سالاد آماده شوید آن را سرد کنید.
-
میتو،د وقتی آماده سرو هستید، سس را روی سالاد بریزید یا به افراد اجازه دهید سس خود را به ،مت سالاد خود اضافه کنند. لذت ببرید!
کا،ی: 201کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 12g | چربی: 13g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 6g | چربی ترانس: 0.03g | کلسترول: 22میلی گرم | سدیم: 741میلی گرم | پتاسیم: 439میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 8g | ویتامین A: 10275IU | ویتامین سی: 14میلی گرم | کلسیم: 158میلی گرم | اهن: 2میلی گرم
www.superhealthykids.com
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/favorite-spinach-salad/