پر از نودل، توفو، سبزیجات و گیاهان تازه، این اسپرینگ رول ها بسیار با طراوت هستند! با سس بادام زمینی برای یک پیش غذای خوشمزه گیاهی سرو کنید.
من هرگز اسپرینگ رول های تازه با سس بادام زمینی را برای غوطه وری رد نمی کنم، اما آنها به خصوص در روزهای گرم تابستان به این نقطه برخورد می کنند. سرد یا در دمای اتاق سرو می شوند، خنک و با طراوت هستند و با رشته فرنگی، توفو، سبزیجات و گیاهان معطر پر می شوند. سس غوطه ور شیرین و خوش طعم آنها را از بالا می برد.
من بارها در رستورانها اسپرینگ رولهای تازه ویتنامی سفارش دادهام، اما اگر بخواهم بستهای از کاغذ برنجی را در فروشگاه ب،م، خودم در خانه درست میکنم. من نمی توانم آنها را 100٪ معتبر بنامم زیرا دوست دارم مواد مختلف را در پر ، آزمایش کنم (انبه؟ آووکادو؟ بله، لطفا!)، اما آنها واقعاً عالی هستند و کاملاً خوشمزه هستند.
من دستور پخت اسپرینگ رول آسان مورد علاقه خود را در زیر به اشتراک می گذارم، به علاوه بهترین نکات و ترفندهایم برای تهیه آن. اگر هوس چیزی ساده و تازه دارید، عاشق آن خواهید شد!
مواد لازم طرز تهیه اسپرینگ رول تازه
در اینجا چیزی است که برای تهیه این رول اسپرینگ تازه نیاز دارید:
- بسته بندی کاغذ برنجی – آنها را به صورت آنلاین سفارش دهید، یا آنها را در بخش آسیایی فروشگاه مواد غذایی خود یا در یک بازار آسیایی پیدا کنید. نکته: من همیشه بزرگترین بستهبندیهای کاغذ برنج موجود را انتخاب میکنم، زیرا متوجه میشوم که هرچه بزرگتر باشند، پر ، و رول ، آنها آسانتر است.
- ورمیشل برنجی – این نودل های بسیار نازک به طور سنتی در اسپرینگ رول های ویتنامی استفاده می شود، اما اگر نتو،د آنها را پیدا کنید، رشته های برنج غلیظ تر نیز به خوبی کار می کنند.
- توفوی فوق سفت – بافت سفت آن کنتراست رضایت بخشی را با مواد پرکننده تازه ارائه می دهد. به علاوه، پروتئین گیاهی را اضافه می کند!
- هویج و خیار – ترد با طراوت اضافه می کنند. من دوست دارم آنها را جولین کنم تا شکل رشته را تقلید کنند.
- فلفل جالاپینو – برای کرانچ و گرما.
- انبه – برای شیرینی آبدار.
- آووکادو – بافت خامه ای خوشمزه را اضافه می کند.
- گیاهان تازه – ریحان، ن،اع، و گشنیز همه در اینجا فوق العاده هستند.
دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.
تغییرات
من عاشق درست ، اسپرینگ رول های تازه با فیلینگ های بالا هستم، اما در هر صورت، راحت آن ها را عوض کنید!
- اضافه ، جوانه لوبیا، فلفل دلمه ای قرمز یا کلم بنفش برای ترد اضافی
- قرار دادن کاهو یا کره برگ سبز کاهو داخل هر لفاف اسپرینگ رول روی کاهو را با سایر مواد پرکننده دلخواه خود قبل از بسته شدن رول کنید.
- ورقه های نازک را داخل آن بریزید پیاز سبز برای یک ضربه خوش طعم
هر کاری که می کنید، از گیاهان دارویی غافل نشوید! آنها واقعا این دستور را درست می کنند. در واقع، هر چه بیشتر بهتر است. فقط یک گیاه را انتخاب نکنید. این اسپرینگ رول های سبزیجات با گشنیز تازه و ریحان و برگ ن،اع بهتر است.
نحوه پیچیدن اسپرینگ رول
اگر برای اولین بار طرز تهیه اسپرینگ رول ها را یاد می گیرید، بسته بندی آنها ممکن است ترسناک به نظر برسد. من کاملا متوجه شدم، اما اجازه نده که شما را بترساند! شما این را دارید!
اولین رول شما ممکن است شگفت انگیز به نظر نرسد (از تجربه اینجا صحبت می کنم)، اما با کمی تمرین، بسته بندی آسان تر می شود. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
ابتدا فضای کاری خود را تنظیم کنید. یک کاسه بزرگ را با آب گرم پر کنید و یک حوله آشپزخانه تمیز را مرطوب کنید. حوله را روی یک سطح صاف مانند پیشخوان یا یک تخته برش بزرگ پهن کنید.
- چرا حوله مرطوب؟ کاغذ برنج ظریف به آن نمی،بد، بنابراین در هنگام جمعآوری رولها احتمال پاره شدن لفافهای اسپرینگ رول کمتر است.
سپس یک لفاف را در آب گرم فرو کنید. شما فقط باید آن را برای چند ث،ه در زیر آب قرار دهید – فقط تا زم، که نرم شود. کادو را صاف روی حوله آشپزخانه بگذارید.
سپس، مواد پر شده را اضافه کنید. آنها را در مرکز کاغذ برنج بریزید و از هر طرف چندین اینچ خالی بگذارید.
سمت چپ و راست لفاف را تا کنید…
… و فلپ پایین را تا کنید. تمام سعی خود را بکنید که پرکننده ها را محکم به هم ب،ب،د و آنها را به سمت بالای لفاف بغلت،د تا اسپرینگ رول بسته شود.
این کار را با بسته بندی های باقی مانده و مواد پرکننده تکرار کنید تا بقیه رول ها جمع شوند!
ایده های سس غوطه ور شدن اسپرینگ رول
یک سس خوب، اسپرینگ رول ها را غیرقابل مقاومت می کند. سس بادام زمینی انتخاب شماره 1 من است زیرا طعم شیرین، خوش طعم و آجیلی آن را با گیاهان تازه در رول ها دوست دارم. دستور تهیه سس بادام زمینی من با مواد اولیه مانند کره بادام زمینی، تاماری یا سس سویا، روغن کنجد، سرکه برنج و آبلیموی تازه آسان است. شما می تو،د آن را در چند دقیقه مخلوط کنید!
اما اگر احساس سس بادام زمینی ندارید، اشکالی ندارد! به جای آن یکی از این سس ها را امتحان کنید:
چه چیزی را با اسپرینگ رول های تازه سرو کنید
من اغلب از این اسپرینگ رول های سبزیجات به ،وان یک وعده غذایی سبک به تنهایی لذت می برم، اما آنها همچنین یک پیش غذا یا غذای جانبی عالی هستند. آنها به خوبی با هر یک از این دستور العمل ها جفت می شوند:
اسپرینگ رول های تازه
زمان آماده سازی: 30 دقایق
زمان کل: 30 دقایق
خدمت 2 به 4
این اسپرینگ رول های سبزیجات سبک و با طراوت هستند و با نودل های سرد، سبزیجات، توفو و گیاهان پر شده اند. آنها را با سس بادام زمینی برای یک پیش غذای خوشمزه یا یک غذای سبک سرو کنید! وگان و بدون گلوتن.
- 4 اونس رشته فرنگی ورمیشل یا سایر رشته های برنجی
- 8 بسته بندی کاغذ برنج بزرگ
- 1 هویج، جولین شده
- ½ خیار ،یسی، جولین شده
- 3 اونس توفوی فوق سفت، به نوار برش دهید
- 1 فلفل هالاپینو، ساقه زد، دانه زد و به صورت نوار برش داد
- 1 انبه، پوست کنده و به صورت نوار برش داده شود
- 1 آووکادو، به نوار برش دهید
- برگ های ریحان، ن،اع و گشنیز تازه
- سس بادام زمینی، برای فرو بردن
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
نودل ها را طبق دستور بسته آماده کنید. آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید.
-
یک کاسه بزرگ را با آب گرم پر کنید و یک حوله آشپزخانه تمیز را مرطوب کنید. حوله آشپزخانه را روی یک سطح کار صاف پهن کنید.
-
یک لفاف فنری رول را به مدت 15 ث،ه یا تا زم، که قابل انعطاف باشد در آب گرم خیس کنید. بسته بندی را صاف روی حوله آشپزخانه بگذارید و مقداری از رشته فرنگی، هویج، خیار، توفو، هالاپینو، انبه، آووکادو، ریحان، ن،اع و گشنیز را در مرکز قرار دهید. دو طرف لفاف را روی مواد پر کرده و محکم رول کنید تا بسته شود. این کار را با لفاف ها و پرکننده های اسپرینگ رول باقی مانده تکرار کنید.
-
برای غوطه ور شدن با سس بادام زمینی سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/fresh-spring-rolls/