این پوره سیب زمینی شیرین یک غذای شیرین و شور خوشمزه است! برای تعطیلات عالی است، درست ، آن با 7 ماده ساده آسان است.
اگر پوره سیب زمینی شیرین روی میز شام شما ظاهر نمی شود، وقت آن است که آن را تغییر دهید. آنها هستند خیلی خوشمزه به طوری که چرخشی در مخلفات شما به خصوص در فصل پاییز وجود نداشته باشد. این پوره سیب زمینی شیرین بافت خامه ای زیبایی دارد و من آنها را با نمک، فلفل و کمی شربت افرا مزه دار می کنم تا طعمی غنی ایجاد کنم که بخشی از آن شور و بخشی شیرین است.
اما شاید بهتر از همه، این دستور پخت پوره سیب زمینی شیرین بسیار آسان است! این به 7 ماده نیاز دارد و اجاق گاز بیشتر کار را برای شما انجام می دهد. این غذای جانبی عالی برای سرو در یک وعده غذایی تعطیلات است (حتی می تو،د آن را از قبل درست کنید!)
مواد لازم برای پوره سیب زمینی شیرین
چیز مورد علاقه من در مورد این دستور این است که باعث درخشش سیب زمینی شیرین می شود. برخلاف کاسرول سیب زمینی شیرین یا برخی دیگر از دستور العمل های پوره سیب زمینی شیرین، در اینجا مارشمالو یا شکر قهوه ای پیدا نخواهید کرد. من فقط یک لمس اضافه می کنم شربت افرا برای نشان دادن طعم شیرین طبیعی سیب زمینی شیرین.
این مواد ساده بقیه کار را انجام می دهند:
- چاقی -برای طعمی غنی و کره ای
- شیر – هر نوع که بخوای! شیر بادام و شیر کامل مورد علاقه ما در اینجا هستند، اما هر شیر شیرین نشده یا بدون لبنیات موثر خواهد بود.
- نمک و فلفل – آنها تعادل خوشمزه ای را برای این پوره سیب زمینی شیرین به ارمغان می آورند.
- و برگ آویشن تازه -برای تزیین! من آنها را به ،وان اختیاری لیست می کنم، اما من عاشق عمق طعم خاکی آنها هستم که به این دستور غذا اضافه می کنند.
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه پوره سیب زمینی شیرین
من عادت داشتم پوره سیب زمینی شیرین را با پختن آنها و سپس مخلوط ، آنها در غذاساز درست کنم.
اما بعد از کمی آزمایش به این نتیجه رسیدم که آنها را به همان روشی که پوره سیب زمینی درست می کنم درست کردم: سیب زمینی ها را روی اجاق گاز می جوش،م و سپس با دست له می کنیم.
فرآیند بسیار ساده است! در اینجا نحوه انجام من این است:
با تهیه سیب زمینی شروع کنید. آنها را پوست بگیرید و به مکعب های 1 اینچی برش دهید. آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و به اندازه 1 اینچ روی آنها را با آب سرد بپوش،د. یک قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید تا سیب زمینی ها در حین پخت مزه دار شوند.
سپس آن را بجوش،د. آب را بجوش،د و بجوش،د تا سیب زمینی ها نرم شوند، 10 تا 15 دقیقه.
سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و له کنید. آب آن را خالی کرده و سیب زمینی ها را داخل قابلمه برگرد،د. کره، شیر، شربت افرا، نمک و چند ریز فلفل را اضافه کنید. از دستگاه پوره سیب زمینی برای له ، آن استفاده کنید تا زم، که سیب زمینی ها صاف شده و به خوبی با سایر مواد ،یب شوند.
در نهایت، طعم را مزه دار کنید و سرو کنید! پوره سیب زمینی شیرین را به ظرف سرو بریزید و سپس با چاشنی های دلخواه تزیین کنید. ما آن را با کره بیشتر و برگ های آویشن تازه روی آن دوست داریم.
تفاوت ها
- برای طعم شیرین تر، از آویشن بگذرید. به جای آن روی سیب زمینی ها را با پودر دارچین بپوش،د.
- برای یک پوره خوشمزه تر، شربت افرا را به ۲ قاشق غذاخوری کاهش دهید و ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید.
- برای پوره سیب زمینی غنی تر، 1/4 تا 1/2 فنجان خامه ترش را در آن بریزید.
- یا از گیاهان تازه استفاده کنید! 2 قاشق چایخوری رزماری ،د شده را به پوره اضافه کنید و با جعفری تازه و/یا آویشن تزئین کنید.
ذخیره سازی باقی مانده
این سیب زمینی شیرین خوب پوره شده در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری می شود.
دوباره در مایکروویو یا در یک ظرف پخت سرپوشیده در فر 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
شما همچنین می تو،د آن را فریز کنید!
نحوه یخ زدن پوره سیب زمینی شیرین
برای منجمد ، پوره سیب زمینی شیرین، اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود. سپس در ظرف مخصوص فریزر ببندید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.
قبل از گرم ، مجدد آنها در مایکروویو یا فر، اجازه دهید یک شب در یخچال یخ بزنند.
دستور العمل های بیشتر سیب زمینی شیرین را امتحان کنید
اگر این پوره سیب زمینی شیرین را دوست دارید، یکی از این دستور العمل های خوشمزه سیب زمینی شیرین را امتحان کنید:
یا برای دستور العمل های تعطیلات بیشتر، این 50 غذای جانبی شکرگزاری را بررسی کنید!
پوره سیب زمینی شیرین
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان کل: 40 دقیقه
خدمت می کند 6 به 8
این دستور پوره سیب زمینی شیرین که با 7 ماده درست شده است، یک غذای جانبی ساده و خوشمزه برای تعطیلات است! من سیب زمینی شیرین را می جوشانم تا نرم شود، سپس با کره، شیر و کمی شربت افرا له می کنم تا پوره خامه ای و خوشمزه ای درست شود.
- 3 پری سیب زمینی شیرین، حدود 5 عدد بزرگ یا 6 عدد متوسط، پوست کنده و به مکعب های 1 اینچی برش دهید
- 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، برش بزنید، به اضافه مقدار بیشتری برای سرو
- ½ فنجان شیر، بهتر شدم
- ¼ فنجان شربت افرا
- 1 قاشق چای خوری نمک دریا، به علاوه بیشتر برای پخت سیب زمینی
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- برگ آویشن تازه، اختیاری، برای تزئین
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
سیب زمینی شیرین را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و به اندازه 1 اینچ با آب سرد بپوش،د. 1 قاشق غذاخوری نمک را داخل آب هم بزنید.
-
روی حرارت زیاد بجوش،د سپس حرارت را کم کنید تا جوشش ملایم بماند. به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زم، که سیب زمینی ها به راحتی با چنگال سوراخ شوند بپزید.
-
سیب زمینی ها را آبکش کنید و داخل قابلمه برگرد،د. کره، شیر، شربت افرا، نمک و چند ریز فلفل را اضافه کنید. از دستگاه پوره سیب زمینی برای له ، استفاده کنید تا یکدست و خوب ،یب شوند.
-
مزه دار کنید و در صورت تمایل با کره بیشتر و برگ های آویشن تازه سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/mashed-sweet-،atoes/
تحریریه غذای هرمزگان