دستور تهیه لوبیا سبز برشته – عشق و لیمو

دستور تهیه لوبیا سبز برشته - عشق و لیمو

طرز تهیه لوبیا سبز در فر را یاد بگیرید! نرم، کاراملی شده و در عرض 15 دقیقه آماده می شود، یک غذای جانبی تازه، آسان و خوشمزه است.


لوبیا سبز تفت داده شده


بیا لوبیا سبز برشته درست کنیم! این دسر خوشمزه و کاراملی شده تنها در 15 دقیقه در فر پخته می‌شود، بنابراین غذای کامل گیاهی برای آ، هفته‌های شلوغ است. روی آن مواد خوشمزه مانند پوست لیمو، بادام برشته شده و/یا پنیر پارمزان، برای میز تعطیلات نیز من، است.

صادقانه بگویم، وقتی لوبیا سبز تازه در دست دارم، اولین غریزه من معمولاً این است که آنها را کباب نکنم. لوبیا سبز آب پز و سرخ شده چیزی است که من معمولا می خورم. اما چند هفته پیش داشتم برای شام فریتاتا درست می کردم. در حالی که فر از قبل روشن بود، فکر کردم بهتر است یک طرف لوبیا سبز را به جای پختن روی اجاق گاز برشته کنم.

لوبیا سبز بوداده سریع، آسان و بسیار خوشمزه بود. رنگ قهوه ای حاصل از اجاق داغ، طعم آجیل را نشان می دهد. من دستور غذا را در زیر به اشتراک می گذارم. ساده و تازه، قطعا به دستور العمل های لوبیا سبز مورد علاقه من پیوسته است. دفعه بعد که باید چرخش ظرف کناری خود را تازه کنید، آن را امتحان کنید. اگر شما هم مثل من هستید، آن را دوست خواهید داشت!


مواد تشکیل دهنده دستور - لوبیا سبز، بادام سوخاری، سیر، لیمو و پنیر پارمزان


طرز تفت دادن لوبیا سبز در فر

روش من برای تفت دادن لوبیا سبز مشابه روشی است که من سبزیجات دیگر را برشته می کنم. خبر بسیار خوب: اگر بر کلم برو،ل یا کدو سبز بوداده تسلط دارید، می‌تو،د بر این لوبیا سبز برشته نیز مسلط شوید!

با کوتاه ، لوبیا سبز شروع کنید. از یک چاقوی تیز یا دستان خود برای جدا ، ساقه های سفت استفاده کنید.

  • توصیه: برای صرفه جویی در زمان، لوبیا سبز از قبل ،د شده (من لوبیا سبز را دوست دارم) از فروشگاه مواد غذایی ب،ید. شما مجبور به انجام این کار نخواهید بود بدون برش قبل از اینکه لوبیا سبز به فر برود!

روی یک ورقه پخت (یا ورقه ها!) که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. ترفند کامل ، لوبیا سبز بوداده این است که فضای کافی را روی ورقه پخت بگذارید تا لوبیاها قهوه ای شوند. آنها را در یک لایه بچینید و در اطراف هر لایه کمی فاصله بگذارید. اگر خیلی شلوغ باشند، هنگام پختن به رطوبت یکدیگر تبخیر می شوند. بخارپز = قهوه ای شدن صفر!

در صورت ،وم به جای یک سینی از دو سینی استفاده کنید. برای مرجع، وقتی یک پوند لوبیا سبز را تفت می‌دهم، از دو تابه بزرگ استفاده می‌کنم.


لوبیا سبز تفت داده شده در فر


لوبیا را مزه دار کنید با روغن زیتون و نمک و فلفل.

سپس آنها را در فر 425 درجه فارنهایت کباب کنید 14 تا 16 دقیقه تا زم، که در جاهایی نرم و قهوه ای شود.

  • توصیه: از دمای کمتر فر استفاده نکنید! تفت دادن لوبیاها در فر داغ – در دمای 425 درجه فارنهایت – به این م،ی است که وقتی نرم شوند قهوه ای می شوند و کاراملی می شوند. در دمای پایین تر، قبل از شروع قهوه ای شدن، کاملاً پخته می شوند.

مزه دار کنید و سرو کنید!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

چاشنی مورد علاقه برای لوبیا سبز بوداده

من عاشق لوبیا سبز تفت داده شده با روغن زیتون، نمک و فلفل هستم. برای عمق طعم لذیذ، من اغلب آنها را با آنها پرتاب می کنم حبه سیر رنده شده در حالی که از فر هنوز گرم است.

با بقیه ادویه ها هم خوب میشه. آنها را با تاپینگ هایی مانند زیر بپوش،د:

  • فشاری از آب لیموی تازه و/یا پوست لیمو
  • پنیر پارمزان رنده شده تازه
  • بادام بو داده، آجیل کاج یا دانه کنجد
  • گیاهان تازه مانند جعفری یا ترخون
  • قطره های سس مانند سس شوید خامه ای یا سس تاهینی

تعدادی از این تزئینات آن را از یک طرف سریع آ، هفته به یک جنبه تعطیلات تبدیل می کند. از پیدا ، ،یب منحصر به فردی که دوست دارید لذت ببرید! (مورد علاقه من بادام برشته شده نازک، پوست لیمو و پارم است که در تصویر زیر مشاهده می کنید).


لوبیا سبز تفت داده شده با لیمو، پارمزان و بادام سوخاری


با لوبیا سبز تفت داده چی سرو کنیم

شما می تو،د این دستور لوبیا سبز بوداده را به ،وان غذای جانبی تقریباً با هر وعده غذایی سرو کنید. من آن را با سوپ ها و پاستاهای آرام بخش مانند اینها دوست دارم:

همچنین با پروتئین یا فریتاتای ساده پخته شده برای یک شام سریع در شب به خوبی جفت می شود. یا می تو،د آن را به ،وان پیش غذا در کنار غذاهای ک،یک مانند قیمه و پوره سیب زمینی سرو کنید.

دوست دارید لوبیا سبز بو داده را چگونه سرو کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!


دستور تهیه لوبیا سبز بو داده


سبزیجات برشته بیشتر را امتحان کنید

اگر عاشق این لوبیا سبز برشته هستید، یکی از این سبزیجات برشته شده را در زیر تهیه کنید:

لوبیا سبز تفت داده شده

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 20 دقیقه

خدمت می کند 4

این لوبیا سبز برشته یک غذای جانبی آسان و خوشمزه است! به سادگی با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید یا با آب لیموی تازه، سیر، بادام سوخاری و/یا پنیر پارمزان تزیین کنید. پیشنهادات چاشنی بیشتر را در پست وبلاگ بالا بیابید.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • لوبیا سبز را به طور مساوی بین ورقه های پخت ت،یم کنید. روغن زیتون بپاشید و نمک و چند حلقه فلفل بپاشید. آن را روی ورقه های پخت بریزید و به طور مساوی روی ورقه های پخت پخش کنید. به مدت 14 تا 16 دقیقه یا تا زم، که در جاهایی نرم و قهوه ای شود، گریل کنید.

  • در صورت استفاده با آب لیمو بریزید و روی آن بریزید. مزه دار کنید و در صورت استفاده سیر رنده شده را اضافه کنید.

  • به بشقاب سرو منتقل کنید. در صورت تمایل، پنیر پارمزان رنده شده، خلال بادام برشته شده و/یا پوست لیمو را روی آن قرار دهید.

منبع: https://www.loveandlemons.com/roasted-green-beans/

تحریریه غذای هرمزگان