
بروزرسانی: 01 خرداد 1404
دستور تهیه سوپ قارچ خامه ای - عشق و لیمو
این دستور سوپ قارچ خامه ای، آرامش بخش و با طعم خوشمزه قارچ است. آن را با خامه یا بدون خامه درست کنید - در هر صورت خوشمزه است!
این دستور سوپ قارچ به یکی از غذاهای راحتی مورد علاقه جک تبدیل شده است. او همه چیز و همه چیز را با قارچ های تازه دوست دارد و این سوپ خوشمزه و خامه ای با آنها پر شده است.
یک و نیم پوند قارچ با پیاز، سیر و تاماری پخته می شود تا پایه ای برای سوپ ایجاد شود. آویشن تازه طعم خاکی قارچ ها را نشان می دهد و شراب سفید حس خوبی به چیزها می افزاید.
من بخشی از این سوپ قارچ را پوره می کنمبنابراین با خامه غلیظ یا بدون آن ،ی است. جک عطر و طعم غنی نسخه خامه ای را دوست دارد - طعم آن شبیه سوپ ، ک،یک قارچ است. من گزینه بدون خامه را ترجیح می دهم زیرا طعم قارچ غلیظ تری دارد.
واقعاً شما نمی تو،د اشتباه کنید. این دستور سوپ قارچ در هر صورت خوشمزه است.
مواد تشکیل دهنده سوپ قارچ
برای تهیه این سوپ قارچ به موارد زیر نیاز دارید:
- البته قارچ! نیازی نیست برای قارچ های فانتزی هزینه کنید. ،یبی از قارچ سفید و قارچ ،ی به این سوپ بافت و طعم عالی می دهد.
- پیاز و سیر - آنها عمق طعم لذیذ را اضافه می کنند.
- روغن زیتون فوق بکر و کره - برای سرخ ، پیاز و قارچ. شما می تو،د فقط از یکی یا دیگری استفاده کنید، اما من ،یب روغن و کره را در اینجا دوست دارم. کره طعم غنی و کره ای را اضافه می کند. روغن زیتون نت های سبک تر و میوه ای را اضافه می کند.
- شراب سفید خشک - اسیدیته خوشمزه را به سوپ اضافه می کند.
- تاماری - یا سس سویا! من عاشق استفاده از این مواد برای پختن قارچ هستم. آنها طعم اومامی قارچ ها را نشان می دهند.
- آویشن و جعفری تازه – آویشن طعم چوبی و خاکی می بخشد. من برای تزئین از جعفری استفاده می کنم. این یک کنتراست خوب و تازه را با سوپ غنی ارائه می دهد!
- آب سبزیجات - آب سبزیجات را در خانه درست کنید یا از فروشگاه استفاده کنید.
- خامه سنگین یا خامه تازه – این قطعات کاملا اختیاری هستند. من این سوپ را بدون آنها دوست دارم، اما اگر می خواهید سوپ خامه ای ک،یک تری از قارچ داشته باشید، توصیه می کنم برای غنای بیشتر آن را اضافه کنید.
- و نمک و فلفل - برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
توصیه: برای تهیه این سوپ بدون لبنیات، به جای مخلوط روغن و کره، از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنید. خامه را کنار بگذارید.
طرز تهیه سوپ قارچ
این دستور پخت سوپ قارچ شامل سه مرحله ساده است: سرخ کنید، بجوش،د و مخلوط کنید.
با تفت دادن پیاز و قارچ شروع کنید. کره را ذوب کرده و روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پیاز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.
سپس قارچ ها را در دو دسته اضافه کنید. بگذارید دسته اول حدود 5 دقیقه یا تا زم، که نرم و کمی قهوه ای شود بپزد. دسته دوم را اضافه کنید و بپزید تا تمام شود.
- چرا دو پرداخت؟ این دستور نیاز به مقدار زیادی قارچ دارد! اگر بگذارید نیمی از آنها قبل از اضافه ، بقیه بپزند، یکنواخت تر می پزند. کار به صورت دسته ای نیز باعث افزایش قهوه ای شدن می شود. اگر همه قارچ ها را یکباره به ماهیتابه اضافه کنید، رطوبت زیادی آزاد می کنید که اجازه نمی دهد هر کدام از آنها قهوه ای شود.
پس از آن، سوپ پخته می شود. سیر، سپس شراب، آبگوشت، تاماری و آویشن را اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و به مدت 15 دقیقه بجوش،د.
سپس بخشی از سوپ را مخلوط کنید. بگذارید کمی خنک شود سپس دو سوم آن را به مخلوط کن بریزید. مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس سوپ پوره شده را دوباره داخل کاسه هم بزنید.
دو گزینه: با یا بدون خامه
در این مرحله شما دو گزینه دارید.
- گزینه 1 (مورد علاقه جک): خامه غلیظ اضافه کنید. این گزینه باعث می شود سوپ قارچ غنی تر و ک،یک تری ایجاد کنید. 1/2 فنجان خامه غلیظ را داخل کاسه هم بزنید. 2 دقیقه بجوش،د تا سوپ گرم شود و طعم خامه خام گرفته شود.
- گزینه 2 (مورد علاقه من): از خامه صرف نظر کنید. سوپ همچنان خامه ای خواهد بود، اما کمی غنی تر است و طعم قارچ غلیظ تری دارد. بعد از اینکه پوره را دوباره داخل کاسه هم زدید، به سادگی سوپ را مزه دار کنید.
هر دو گزینه با گیاهان تازه و کمی روغن زیتون و/یا خامه خوشمزه هستند. برخی از کروتون های خانگی در اینجا نیز عالی هستند!
نحوه نگهداری سوپ قارچ
باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. آنها به خوبی در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم می شوند.
همچنین می تو،د این سوپ را تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد، یک شب در یخچال بگذارید تا آب شود.
دستور العمل های بیشتر سوپ مورد علاقه
اگر به سوپ قارچ خامه ای علاقه دارید، یکی از این دستور العمل های سوپ آسان را امتحان کنید:

سوپ خامه ای قارچ
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان کل: 45 دقیقه
خدمت می کند 4
این سوپ قارچ آسان، خامه ای، آرام بخش و پر از طعم و مزه خوشمزه است! شما می تو،د این دستور را به دو روش درست کنید. خامه غلیظ را برای سوپ قارچ غنی تر و ک،یک تر اضافه کنید، یا از آن صرفنظر کنید تا طعم قارچ غلیظ تری به سوپ بدهید. هر دو گزینه خوشمزه هستند!
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
روغن زیتون و کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پیاز، نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه یا تا زم، که کمی نرم شود تفت دهید. نیمی از قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند، گاهی اوقات هم بزنید. بقیه قارچ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
سیر، سپس شراب، آبگوشت، تاماری و آویشن را اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و به مدت 15 دقیقه بجوش،د.
بگذارید سوپ کمی خنک شود، سپس دو سوم آن را به مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
سوپ مخلوط شده را با سوپ ، در کاسه برگرد،د. در صورت تمایل خامه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر یا تا زم، که سوپ داغ شده و خامه خام مزه دار شود، بپزید. مزه دار کنید.
داخل کاسه ها ریخته و با کمی روغن زیتون و/یا خامه و جعفری و آویشن تازه سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/mushroom-soup/