دستور تهیه سس بادام زمینی – عشق و لیمو



شما می تو،د این دستور ساده سس بادام زمینی را تنها در 5 دقیقه درست کنید! شیرین و تند، به ،وان سس غوطه ور و روی رشته فرنگی، سالاد و غیره خوشمزه است.


سس بادام زمینی


این دستور سس بادام زمینی آنقدر خوشمزه است که می خواهید آن را مستقیماً با قاشق بخورید! این یک بافت خامه ای شگفت انگیز، با طعمی آجیلی، روشن و تند از کره بادام زمینی، آهک، و سیریراچا دارد. لیست مواد کوتاه و شیرین است و می تو،د آن را در 5 دقیقه با هم هم بزنید. آن را روی رشته‌های بادام‌زمینی، کاسه‌های برنج یا به ،وان سس برای اسپرینگ رول‌ها امتحان کنید. شما قلاب خواهید شد!


مواد لازم دستور تهیه سس بادام زمینی


مواد لازم طرز تهیه سس بادام زمینی

اگرچه این دستور العمل سس بادام زمینی از سس بادام زمینی اندونزیایی و تایلندی الهام گرفته است، اما به هیچ وجه قرار نیست نسخه معتبری از آن سس ها باشد. اغلب به ،وان سس غوطه وری برای ساتی، سس بادام زمینی تایلندی با بادام زمینی کامل شروع می شود تا کره بادام زمینی که من در اینجا استفاده می کنم. همچنین شیرین تر و معطر تر است و اغلب با شیر نارگیل و/یا خمیر کاری قرمز درست می شود. می تو،د این را بررسی کنید دستور تهیه سس بادام زمینی تایلندی برای مرجع!

در مقابل، این سس آمریکایی نرم تر و خوش طعم تر است. این چیزی است که من برای ساخت آن استفاده می کنم:

  • کره بادام زمینی – کره بادام زمینی طبیعی خامه ای در اینجا بهترین عملکرد را دارد. هر چه صاف تر، بهتر. سعی کنید کره بادام را برای یک چرخش سرگرم کننده امتحان کنید!
  • سرکه برنج و آبلیمو – برای طعم تند. اسیدیته سرکه، کره بادام زمینی غنی را به خوبی کاهش می دهد، در حالی که آب لیمو عطر و طعم تازه و روشن می بخشد.
  • سریراچا – برای گرما سس سیر شیلی اینجا هم جواب می دهد!
  • تمبرهندی – طعم شور و خوش طعم را اضافه می کند. اگر تاماری را در دسترس ندارید، سس سویا زیر را نگه دارید. اگر نیاز دارید که این دستور العمل بدون گلوتن باشد، حتما به دنبال تاماری بدون گلوتن معتبر باشید.
  • روغن کنجد برشته شده – برای غنای مغزی
  • شربت افرا – شیرینی آن سس غنی، تند و خوش طعم را متعادل می کند.
  • زنجبیل تازه – یک ضربه با طراوت اضافه می کند.
  • و آب – سس را به غلظت دلخواه رقیق کنید.

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


سریراچا، تاماری و سایر مواد را در یک کاسه کوچک با دست هم بزنید


طرز تهیه سس بادام زمینی

این دستور پخت بسیار ساده است!

فقط تمام مواد را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید…


مواد دستور تهیه سس بادام زمینی را با دست هم بزنید


… و هم بزنید تا یکدست شود!

اگر سس خیلی غلیظ بود، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا رقیق شود تا به غلظت دلخواهتان برسد. مزه دار کنید و لذت ببرید!


طرز تهیه سس بادام زمینی - سس همزن دستی در کاسه کوچک


نحوه استفاده از سس بادام زمینی

این سس تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شود. برای پولیش ،ش مشکلی نخواهید داشت! خامه ای، خوش طعم و روشن، فوق العاده همه کاره است. در اینجا چند روش مورد علاقه من برای استفاده از آن وجود دارد:

دوست دارید از سس بادام زمینی چگونه استفاده کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!


دستور تهیه سس بادام زمینی


سس ها و سس های مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این دستور غذا هستید، یکی از این سس ها یا سس های خوشمزه را امتحان کنید:

سس بادام زمینی

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان کل: 5 دقیقه

خدمت 4

این دستور سس بادام زمینی به راحتی با هم مخلوط می شود – بدون نیاز به مخلوط کن یا غذاساز! خامه ای، آجیلی، خوش طعم و روشن است. ما آن را به ،وان سس غوطه وری و روی رشته فرنگی، کاسه غلات و موارد دیگر دوست داریم.

  • ½ فنجان کره بادام زمینی طبیعی خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 1 قاشق سوپخوری سریراچا
  • 1 قاشق سوپخوری تمبرهندی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد برشته شده
  • 2 قاشق چای خوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 4 تا 6 قاشق غذاخوری اب، به ،وان مورد نیاز
  • در یک کاسه متوسط ​​کره بادام زمینی، آب لیموترش، سرکه برنج، سریراچا، تاماری، روغن کنجد، شربت افرا، زنجبیل و 4 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. اگر سس خیلی غلیظ بود، هر بار 1 قاشق غذاخوری آب بیشتری اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

  • به ،وان سس غوطه وری برای اسپرینگ رول یا روی رشته فرنگی بادام زمینی استفاده کنید. پیشنهادات خدمات اضافی را در پست وبلاگ بالا بیابید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/peanut-sauce/