دستور تهیه آرد بدون گلوتن (بدون آدامس)



یک دستور العمل ساده برای آرد خانگی بدون گلوتن که برای تغذیه اضافی جوانه می زند و فاقد مواد افزودنی و صمغ های اتصال دهنده مانند زانتان است.

کاسه آرد جوانه زده بدون گلوتن روی میز چوبی

دستور العمل من برای بلوندهای بدون گلوتن تعدادی ایمیل از افرادی ایجاد کرد که می خواستند بدانند چگونه آرد را مخلوط کردم.

من دستورالعمل هایی را در مورد ،یب آرد بدون گلوتن در خانه در سال های گذشته ارائه کرده ام. راه های زیادی برای انجام آن وجود دارد!

با این حال، من هرگز دستور غذای اصلی خود را که بتوانم به خاطر بیاورم پست نکرده ام.

چرا می خواهید خودتان آرد بدون گلوتن را مخلوط کنید؟

شاید مهمترین دلیل این باشد که آرد بدون گلوتن از پیش مخلوط شده موجود در بازار حاوی صمغ زانتان یا مواد مشابه است.

این افزودنی ها می توانند برای برخی افراد ناراحتی معده ایجاد کنند. از قضا، معمولاً همان افرادی هستند که در وهله اول بدون گلوتن می خورند!

ث،ا، ،ید آرد از پیش ساخته شده تقریباً بی ارزش است و در واقع می تواند کمی فاسد باشد.

برای بهترین طعم و مزه شیرینی‌های خانگی بدون گلوتن، واقعاً باید چند دقیقه لازم را صرف آسیاب ، دانه‌ها کنید و خودتان آنها را مخلوط کنید.

استثناء دانه های تاج ،وس است که برای ا،ر آسیاب های دانه بسیار ریز هستند. اگر آسیاب غلات شما تاج ،وس را آسیاب نمی کند، آن را ب،ید آرد تاج ،وس جوانه زده به جای غلات کامل یا به طور کامل آن را از دستور خارج کنید (این یک ماده اختیاری است).

نکته ،یب آرد

من تمایل دارم دسته های بزرگتر را با هم مخلوط کنم و آرد بدون گلوتن را در کیسه های زیپلاک فریزر دو کیسه ای منجمد کنم.

این طراوت و مواد مغذی را برای ماه ها حفظ می کند!

حتی می تو،د این آرد را مستقیماً از فریزر استفاده کنید! نیازی به ذوب نیست و انجماد آرد به هیچ وجه آن را کلوخه نمی کند!

،یب آرد بدون گلوتن من را امتحان کنید و نظر خود را ببینید!

آرد خانگی بدون گلوتن جوانه زده در کاسه

مخلوط آرد بدون گلوتن جوانه زده

یک دستور العمل ساده برای آرد خانگی بدون گلوتن که برای تغذیه اضافی جوانه می زند و فاقد مواد افزودنی و صمغ های اتصال دهنده مانند زانتان است.

دستورالعمل ها

  1. غلات کامل جوانه زده را در آسیاب غلات ،د کنید.

  2. تمام انواع آرد بدون گلوتن را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  3. مخلوط آرد جوانه زده را در یک زیپ فریزر به اندازه گالن بسته بندی کنید.

  4. برای حفظ طراوت و مواد مغذی در فریزر نگهداری کنید. می تو،د آرد را مستقیماً از فریزر در دستور العمل های مورد علاقه خود بدون نیاز به ذوب ، استفاده کنید.

ارزش غذایی

مخلوط آرد بدون گلوتن جوانه زده

مقدار در هر خدمت

کا،ی 129
کا،ی از چربی 13

٪ ارزش روزانه*

چربی 1.4 گرم2%

کربوهیدرات ها 25 گرم8%

فیبر 2.4 گرم10%

پروتئین 4 گرم8%

کلسیم 10 میلی گرم1%

اهن 1.1 میلی گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

DIY آرد بدون گلوتن را در یک کاسه مخلوط کنید


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/sprouted-gluten-free-flour-recipe/