دستور العمل کیش اسفناج – عشق و لیمو



طرز تهیه کیش را یاد بگیرید! این دستور تهیه کیش اسفناج آسان دارای یک پر ، تخم مرغ ظریف و پوسته پوسته‌دار و کره‌ای است. این یک صبحانه یا برانچ خوشمزه است!


کیچ اسفناج


من امسال این دستور کیش اسفناج را برای برانچ عید پاک درست می کنم و مشتاقانه منتظر آن هستم. این یک تغییر از کاسرول یا فریتاتا صبحانه معمولی من است، و اگرچه (بسیار) وقت گیرتر است، هر ث،ه ارزشش را دارد. این کیش اسفناج ذوب شده در دهان خوشمزه است. دارای پوسته کره ای، پوسته پوسته و یک تخم مرغ کاستاردی است که با اسفناج لطیف، پیاز سبز و پنیر فتا شور پر شده است.

اگر وسوسه شدید که آن را امتحان کنید، می تو،د راهنمای گام به گام من در مورد نحوه درست ، کیش را در زیر بیابید، که با بهترین نکات من برای موفقیت کیش کامل شده است. می دانم که شیرینی می تواند ترسناک باشد، اما امیدوارم اجازه ندهید این دستور پخت کیش شما را بترساند. تسلط بر آن آسان است و افزودنی فوق العاده برای هر صبحانه یا برانچ است. من فکر می کنم که شما آن را دوست خواهید داشت!

کیش چیست؟

کیش یک تارت یا پای کاستارد تخم مرغ خوش طعم است. تفاوت آن با فریتاتا در این است که الف) پوسته دارد و ب) نسبت شیر ​​یا خامه به تخم مرغ در فیلینگ بیشتر است. (برای مرجع، من از 6 تخم مرغ و 1/4 فنجان شیر در دستور غذای فریتاتا و همین تعداد تخم مرغ و 1/2 فنجان شیر در فیلینگ کیش استفاده می کنم. بسیاری از دستور العمل های کیش حتی از شیر یا خامه غلیظ بیشتری استفاده می کنند!)

معروف ترین تکرار کیش، بیکن، پنیر و پیاز کیش لورن، در منطقه لورن در شمال شرقی فرانسه سرچشمه گرفته است، جایی که احتمالاً از آن نشات گرفته است. کیک آلمان نزدیک کیچه در دهه های 1970 و 80 در ایالات متحده دوران شکوفایی داشت و هنوز هم محبوبیت خود را حفظ کرده است. مانند فریتاتا، با انواع سبزیجات و پنیرها در فیلینگ تخم مرغ به زیبایی کار می کند. من از کیش با سیب زمینی، قارچ، مارچوبه، چدار، پنیر سوئیسی و غیره لذت بردم. اما این کیچ اسفناج ساده مورد علاقه من است که تا به حال امتحان کرده ام.


پوسته پای کنار آبکش اسفناج، کارتن تخم مرغ، پیاز سبز، شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده


مواد لازم دستور تهیه کیش اسفناج

برای تهیه این کیش اسفناج به چه چیزهایی نیاز دارید:

  • اسفناج، البته! من اینجا از اسفناج تازه بچه استفاده می کنم چون بافت کل برگ ها را دوست دارم. اسفناج یخ زده ،د شده ذوب شده نیز موثر است.
  • تخم مرغ و شیر بادام شیرین نشده – فیلینگ کاسترد را ایجاد می کنند. در صورت تمایل، شیر کامل را جایگزین شیر بادام کنید.
  • پنیر فتا یا پنیر بز – طعم تند و شور را به فیلینگ اضافه می کند.
  • پیازچه – برای یک لگد تازه و پیازی.
  • نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
  • و Easy Pie Crust من – پوسته پوسته، کره ای و بسیار ساده درست می شود. این دستور به اندازه کافی خمیر برای دو کیچ بدست می دهد. هر دو را کنار هم درست کنید یا خمیر اضافی را تا 3 ماه فریز کنید. برای ساده ، این دستور، می تو،د از خمیر پای ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید، اما همچنان باید آن را کور کنید. بیشتر در مورد آن در زیر!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


تخم مرغ و شیر را با دست در یک کاسه شیشه ای با هم هم می زنیم


طرز تهیه کیش

اولین مرحله در دستور تهیه کیش اسفناج این است درست ، پوسته پای می تو،د ع، های گام به گام و دستورالعمل های تهیه آن را در پست وبلاگ دستور پخت پوسته پای من بیابید. قبل از شروع آشپزی، در اینجا چند نکته کلیدی وجود دارد:

  • تمام مواد را سرد نگه دارید. برای پوسته پوسته شدن پوسته، می خواهید کره در زم، که در فر است آب شود، نه قبل از آن. خمیر پای را با آب یخ و کره سرد از یخچال درست کنید.
  • باید حداقل 2 ساعت خنک شود. زم، که قصد تهیه این دستور پخت کیش را دارید، مطمئن شوید که این زمان را در نظر گرفته اید! اگر می خواهید جلوتر بروید، می تو،د خمیر را از قبل درست کنید. تا 2 روز در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
  • شما باید کورکور آن را بپزید. هیچ ، کیش با کف خیس دوست ندارد! پخت کورکور پوسته کمک می کند تا قبل از افزودن فیلینگ آماده شود. دستورالعمل های دقیق پخت کورک را در کارت دستور زیر بیابید.


مخلوط تخم مرغ را با دست هم می زنیم


بعد از اینکه کوره را کور کردید، روی فیلینگ شروع کنید. اسفناج را تا زم، که پژمرده شود بخارپز کنید. سپس آن را به دستمال آشپزخانه منتقل کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها و شیر را با همزن بزنید تا رگه‌هایی از سفیده تخم‌مرغ باقی نماند.


تخم مرغ ها را با پنیر فتا، پیاز سبز و اسفناج ،د شده در یک کاسه شیشه ای زده شده


اسفناج بخارپز شده، پیاز سبز، پنیر، نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،یب شوند.


پر ، کیش در کاسه شیشه ای با قاشق چوبی


سپس، کیش را جمع کنید. مخلوط تخم‌مرغ را در پوسته پای نیم‌پز بریزید (اگر هنوز گرم باشد اشکالی ندارد). در صورت ،وم، فیلینگ را در یک لایه صاف صاف کنید.

در نهایت پخت در فر 350 درجه فارنهایت تا زم، که تخم مرغ ها کاملا سفت شوند، 40 تا 50 دقیقه. قبل از برش دادن و سرو، حداقل 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود. لذت ببرید!


فیل کیش اسفناج را داخل پوسته نیم پز بریزید


نکاتی برای موفقیت

  • پوسته را نیمه پخته کنید. ارزش تکرار را دارد: وقتی کیش درست می‌کنید، همیشه قبل از اضافه ، فیلینگ، پوسته را کور کنید. بدون پخت کور، پوسته صمغی می شود و ته آن کم می شود. با آن، پوسته به طرز باشکوهی پوسته پوسته و ترد بیرون می آید. توجه داشته باشید که پوسته را در دمای فر بالاتر از آنچه برای کیش واقعی استفاده می کنید، کور می کنید. حرارت بالا برای بدست آوردن لایه های خوشمزه در شیرینی بسیار مهم است.
  • اسفناج را فشار دهید. یک تله ک،یک کیش استفاده از سبزیجاتی است که رطوبت بیش از حد را در فیلینگ آزاد می کنند و در نتیجه از تشکیل آن جلوگیری می کنند. با فشار دادن آب اضافی اسفناج پس از بخارپز ،، از این کار جلوگیری کنید. اگر از اسفناج منجمد ذوب شده استفاده می کنید، از مرحله بخارپز صرف نظر کنید، اما همچنان تا آنجا که می تو،د رطوبت را فشار دهید.
  • بپزید تا درست شود فقط تنظیم. هنگامی که آماده بودن را بررسی می کنید، به یاد داشته باشید که کیش پس از بیرون آمدن از فر، چند دقیقه به پختن ادامه می دهد. می‌خواهید نرم و لطیف باشد، نه زیاده‌روی و خشک، بنابراین سعی کنید تخم‌مرغ‌ها را تا زم، که تازه سفت شوند بپزید. در فر من 45 دقیقه طول می کشد.
  • آن را یک وعده غذایی درست کنید. تکه هایی از کیش اسفناج را برای برانچ در کنار سالاد سبز یا سالاد میوه سرو کنید. منو را با کلوچه هویج، مافین توت فرنگی یا تکه هایی از کیک ماست لیمویی کامل کنید.
  • باقی مانده ها عالی هستند. باقیمانده کیش تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال به خوبی نگهداری می شود. فوق العاده گرم یا در دمای اتاق است. از آن برای یک صبحانه، ناهار یا حتی شام سریع لذت ببرید!


دستور تهیه کیش اسفناج


دستور العمل های بیشتر برانچ مورد علاقه

اگر عاشق این دستور کیش اسفناج هستید، یکی از این دستور العمل های برانچ خوشمزه را امتحان کنید:

کیش اسفناج

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

زمان کل: 1 ساعت 30 دقیقه

خدمت 8

این دستور پخت آسان کیش یک صبحانه یا برانچ خوشمزه است! پر ، کاستارد تخم مرغ با اسفناج، پیاز سبز و پنیر فتای تند و شور پر شده است. آن را با سالاد سبز یا میوه تازه سرو کنید. توجه: برای تهیه این دستور به یک تابه پای 9 یا 9.5 اینچی نیاز دارید.

  • ظرف پای (من این ظرف شیشه ای را دوست دارم زیرا می توانم ببینم که پوسته کف آن درست شده است)
  • یک دیسک از خمیر پای را طبق دستورالعمل این دستور پخت باز کنید، تا زم، که یک دایره بزرگ به ضخامت حدود ⅛ اینچ داشته باشید. به آرامی آن را روی وردنه خود بچرخ،د و آن را روی یک ظرف پای 9 یا 9.5 اینچی باز کنید. از دستان خود استفاده کنید تا آن را محکم به پایین و طرفین فشار دهید. خمیر اضافی را طوری برش دهید که از تمام طرف های صفحه پای یک ورقه ی نیم اینچی داشته باشید، سپس لبه خمیر را زیر خودش بغلت،د تا با لبه بشقاب یکدست شود. از انگشتان یا چنگال خود برای چین دادن استفاده کنید. در حالی که فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم می کنید، آن را با پ،تیک بسته و در یخچال قرار دهید.
  • وقتی فر داغ شد، پوسته را باز کنید و با چنگال کف آن را سوراخ کنید. کاغذ روغنی بپوش،د و با لوبیا خشک یا وزن پای پر کنید تا به بالای پوسته برسید. به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که لبه های پوسته بسته شود، بپزید.

  • از فر خارج کنید و وزنه های پای و کاغذ روغنی را از روی پوسته بردارید. کراست را به مدت 5 تا 8 دقیقه دیگر یا تا زم، که کف آن شروع به سفت شدن کند بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

  • دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.

  • اسفناج را در یک سبد بخارپز بریزید و روی یک قابلمه پر از 1 اینچ آب قرار دهید. آب را بجوش،د، روی آن را بپوش،د و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زم، که اسفناج پژمرده شود، بخارپز کنید. به حوله آشپزخانه منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس آب اضافی اسفناج را بگیرید.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها و شیر را با هم مخلوط کنید. اسفناج بخارپز شده، فتا، پیازچه، نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. داخل پوسته نیمه پخت بریزید. در صورت ،وم، از یک کاردک برای صاف ، مخلوط تخم مرغ به یک لایه یکنواخت استفاده کنید.

  • کیش را به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زم، که تخم‌مرغ‌ها سفت شوند، بپزید. قبل از برش دادن و سرو، اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.

*خمیر پای باقیمانده در بسته بندی محکم تا 2 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
** اسفناج ،د شده یخ زده نیز موثر است. نیازی به بخارپز نیست – فقط اجازه دهید اسفناج کاملاً آب شود و آب اضافی آن را قبل از اضافه ، آن به مخلوط تخم مرغ بگیرید.

منابع: ملیسا کلارک تاریخچه مختصر کیچه و Candy Sagon’s مقاله ای در مورد نسخه های آمریکایی کیش


منبع: https://www.loveandlemons.com/quiche-recipe/