دستور العمل کمپوت توت فرنگی – عشق و لیمو



این کمپوت توت فرنگی آسان را تنها در 20 دقیقه درست کنید! با طعم توت فرنگی تازه، رویه ای خوشمزه برای بستنی، وافل و غیره است.


کمپوت توت فرنگی


اگر توت فرنگی تابست، را مستقیماً از کارتن نمی خورم، از آنها برای تهیه این دستور کمپوت توت فرنگی استفاده می کنم. فقط 4 ماده لازم دارد، در 20 دقیقه پخته می شود، و طعم آن به قدری خوب است که می توانم نصف دسته را مستقیماً با قاشق بخورم. این کمپوت توت فرنگی کمی شیرین است، با لیمو روشن است و طعم توت فرنگی تازه دارد. به اندازه کافی غلیظ است که مانند مربا روی نان تست پخش شود، اما همچنین یک رویه عالی برای بستنی، پنکیک، وافل و ماست یون، است… امکانات اینجا بی پایان است.

و خبر خوب! حتی اگر این سس توت فرنگی با توت فرنگی های فصل اوج شگفت انگیز است، در واقع برای تهیه آن به آنها نیاز ندارید. این دستور العمل با انواع توت های یخ زده به همان اندازه که با توت های تازه کار می کند خوب عمل می کند، بنابراین می تو،د در تمام طول سال از آن لذت ببرید.


توت فرنگی تازه روی سطح مرمر در کنار شربت افرا، لیمو و بطری عصاره و،ل


طرز تهیه کمپوت توت فرنگی

برای تهیه این کمپوت توت فرنگی به چهار ماده ساده نیاز دارید:

  • توت فرنگی – تازه یا منجمد.
  • شربت افرا – برای شیرینی.
  • آب لیموی تازه – طعم روشن و تند آن توت فرنگی شیرین را متعادل می کند.
  • و عصاره و،ل – برای طعم گرم.

ابتدا توت فرنگی ها را پوست گرفته و ،د کنید. اندازه تکه های میوه به شما بستگی دارد – هرچه بزرگتر باشند، کمپوت ضخیم تر خواهد بود.

در مرحله بعد، تمام مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. وقتی توت فرنگی ها نرم و آبدار شدند کمپوت آماده است.

سس توت فرنگی را از روی حرارت بردارید. با سرد شدن غلیظ می شود. قبل از انتقال به ظرف دربسته و نگهداری آن در یخچال، اجازه دهید کاملا خنک شود.

نکته: من دوست دارم از این دستور به ،وان یک سس میوه ای ، لذت ببرم، اما اگر سس صافی را ترجیح می دهید، می تو،د آن را با یک مخلوط کن غوطه ور یا با استفاده از یک مخلوط کن عمودی پوره کنید.

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.

استفاده از توت فرنگی منجمد؟

بگذارید یک ساعت در دمای اتاق بماند یا در مایکروویو قرار دهید تا کمی آب شوند.

وقتی به اندازه ای نرم شدند که ،د شوند، آن ها را برش دهید و به همراه آب میوه هایی که در حین ذوب ، آزاد کرده اند به قابلمه اضافه کنید. دستور العمل را همانطور که نوشته شده ادامه دهید!


سس توت فرنگی را در قابلمه با قاشق هم بزنید


نحوه استفاده از کمپوت توت فرنگی

این سس توت فرنگی خوشمزه یک رویه فوق العاده برای دسرها، غذاهای صبحانه و غیره است. در اینجا چند روش مورد علاقه من برای استفاده از آن وجود دارد:

  • روی پنکیک، وافل یا نان تست فرانسوی. بهترین برانچ آ، هفته!
  • روی کیک روی کیک غذای فرشته یا چیزکیک فوق العاده خواهد بود. من آن را روی تکه های کیک ماست لیمویی هم دوست دارم.
  • به ،وان رویه توت فرنگی برای بستنی. من عاشق یک سوند با بستنی و،لی، کمپوت توت فرنگی و اسپند سوخاری هستم.
  • در کیک توت فرنگی. توت فرنگی تازه را کنار بگذارید و بیسکویت ها را با کمپوت توت فرنگی و خامه فرم گرفته بپوش،د.
  • با جو دوسر. آن را با قاشق روی بلغور جو دوسر داغ یا جو دوسر یک شبه بریزید، یا آن را با گرانولای مورد علاقه خود در ماست بچرخ،د.
  • روی پودینگ چیا بهترین صبحانه آماده.
  • روی نان تست. به تنهایی یا با کره، کره بادام زمینی یا کره بادام.
  • روی یک ساندویچ به کمپوت توت فرنگی + آروگولا + بری فکر کنید.

دوست دارید چگونه از کمپوت توت فرنگی استفاده کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!

تغییرات

من این دستور العمل کمپوت توت فرنگی آسان را همانطور که نوشته شده دوست دارم، اما اگر می خواهید آن را تغییر دهید، حتماً این کار را انجام دهید! اینجا تعدادی ایده برای نحوه شروع شما موجود است:

  • میوه را عوض کنید. به جای توت فرنگی، از ،یب توت ها استفاده کنید. تمشک، شاه توت و زغال اخته همه در اینجا عالی هستند.
  • مقداری ادویه اضافه کنید. کمی دارچین یا مقداری زنجبیل تازه رنده شده را هم بزنید.
  • مرکبات را تقویت کنید. پوست پرتقال یا لیمو را اضافه کنید.

به من بگویید چه تغییراتی را امتحان می کنید!

نحوه نگهداری و فریز ، کمپوت توت فرنگی

اجازه دهید کمپوت توت فرنگی پس از پخت کاملا خنک شود. سپس آن را به ظرف یا شیشه دربسته منتقل کنید و تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

کمپوت میوه نیز تا 3 ماه به خوبی منجمد می شود. مقادیر بیشتری را در ظروف یا شیشه فریز کنید، یا ،مت های جداگانه را در یک سینی یخ منجمد کنید. وقتی تکه های یخ کمپوت کاملا یخ زدند، می تو،د آنها را به کیسه های فریزر منتقل کنید و در صورت نیاز هر بار یک یا دو مکعب را آب کنید.

کمپوت یخ زده را در مایکروویو یخ زدایی کنید یا آن را به یخچال منتقل کنید تا یک شبه آب شود.


دستور تهیه کمپوت توت فرنگی


دستور العمل های بیشتر توت فرنگی مورد علاقه

اگر عاشق این کمپوت توت فرنگی هستید، یکی از این دستور العمل های خوشمزه توت فرنگی را امتحان کنید:

آیا نمی تو،د کمپوت کافی دریافت کنید؟ این دستور کمپوت بلوبری را ببینید!

کمپوت توت فرنگی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 25 دقیقه

خدمت 4

این کمپوت توت فرنگی آسان با طعم توت فرنگی تازه می ،د! این یک تاپینگ خوشمزه برای بستنی، وافل، نان تست و غیره است. ما دوست داریم گرم یا سرد سرو شود. برای پیشنهادات خدمات بیشتر به پست بالا مراجعه کنید.
  • 1 پوند توت فرنگی تازه یا یخ زده، پوست کنده و ،د شده
  • ¼ فنجان شربت افرا
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
  • ½ قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • توت فرنگی، شربت افرا، آب لیمو و و،ل را در یک قابلمه کوچک با هم ،یب کنید. روی حرارت متوسط ​​بگذارید بجوشد و بپزید و گاهی هم بزنید به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زم، که توت فرنگی ها نرم و آبدار شوند.

  • از روی حرارت بردارید. کمپوت با سرد شدن غلیظ می شود.


منبع: https://www.loveandlemons.com/strawberry-com،e/