دستور العمل کدو حلوایی بلوط با نخود و چیمیچوری
انتشار: آذر 05، 1403
بروزرسانی: 02 تیر 1404

دستور العمل کدو حلوایی بلوط با نخود و چیمیچوری


نخود با ادویه گرم، چیمیچوری تند، و کدو تنبل بو داده این دستور غذا را با ،یبی از طعم های غیرمنتظره و در عین حال خوشمزه پر می کند.

کدو حلوایی بلوط با هوموس و چیمیچوری

هر ماه نوامبر، من دوست دارم حداقل یک دستور غذای اصلی گیاهی را با شما به اشتراک بگذارم. من متوجه می شوم که میزبانان جشن شکرگزاری اغلب می خواهند یک گزینه گیاهی خاص سر میز خود داشته باشند، به خصوص اگر تازه وارد خانواده باشند. اما چیزی که مردم نمی دانند این است که علف خواران معمولاً از پر ، کناره هایی مانند پر ،، پوره سیب زمینی و سبزیجات برشته خوشحال می شوند. من قطعا انجام می دهم!

بنابراین امسال یک "غذای اصلی" را برمی گردانم که می تواند به ،وان غذای جانبی نیز استفاده شود: کدو حلوایی بلوط با نخود و چیمیچوری. یک چهارم کدو حلوایی بلوط برشته را با نخود ادویه ای گرم پر می کنم و روی آن یک سس گیاهی تند می ریزم. این یک غذای خوشمزه با طعم های غیرمنتظره روشن است که همه می توانند از آن لذت ببرند.

دلیل دیگری که من این دستور را دوست دارم؟ همه مواد در ALDI موجود است!

اگر شما هم مثل من از طرفداران ALDI هستید، می د،د که اینجا مک، آسان و مقرون به صرفه برای ،ید یک وعده غذایی بزرگ خانوادگی مانند شام شکرگزاری است. این دستور غذا آن را به یک فروشگاه یک مرحله ای تبدیل می کند! مقداری سیب زمینی و کلم برو،ل را نیز داخل سبد ،ید خود بریزید و هر آنچه را که برای یک غذای تعطیلات فراموش نشدنی نیاز دارید خواهید داشت.

طرز تهیه این دستور پخت

می تو،د دستور پخت کامل را با اندازه گیری ها در پایین این پست بیابید، اما در حال حاضر، در اینجا مروری گام به گام از نحوه انجام آن است.

ابتدا کدو بلوط را تفت دهید. کدو حلوایی را از طول نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. سپس هر نیمه را دوباره از وسط نصف کنید تا به شکل یک چهارم درآید. ربع های بریده شده را در دمای 450 درجه فارنهایت تفت دهید تا کدوها نرم شوند و لبه ها قهوه ای شوند.

  • چرا دمای فر با،ت؟ برای این دستور به قهوه ای شدن لبه های کدو کمک می کند!

در حالی که کدو حلوایی در حال تفت دادن است، سس سبزی را آماده کنید. من آن را chimichurri می نامم، اما صادقانه بگویم، این کمی اشتباه است. مواد اصلی در چیمیچوری سنتی روغن، سرکه، جعفری و پونه کوهی است. در مقابل، این سس حاوی گشنیز و آبلیمو است. من پپیتا را هم اضافه می کنم که طعم مغزی خوبی به سس می دهد و آنقدر غلیظ می شود که روی فیل نخود بپاشد.

سپس با نخود شروع کنید. نخود را با پیاز زرد تفت می دهیم و در کمی آب سبزیجات چاشنی شده با لیمو، زیره و کمی دارچین می پزیم. می دانم که این ،یب عجیبی به نظر می رسد، اما واقعا کار می کند! یک پیمانه دارچین طعم شیرین کدو بلوط را نشان می دهد.

  • نکته مواد لازم: نخود پراید داکوتا ALDI نخود کنسرو شده مورد علاقه من است! نسبت به برندهای دیگر طعم آل دنته سفت تری دارد، به این م،ی که هنگام پختن شکل خود را به خوبی حفظ می کند.

وقتی آماده خدمت شدید، ربع کدو را با نخود پر کنید و روی آن چیمیچوری را ،ید. با گشنیز تازه، پپتاس و کمی ماست لیمویی تزیین کنید. من همچنین کمی فلفل قرمز را در اینجا برای لمس گرما دوست دارم!

  • توصیه: می تو،د برای تهیه این دستور غذای گیاهی، سس ماست لیمو را حذف کنید، یا روی کدو را با قطره ی ، بادام هندی بپوش،د.

برو جلو

این کاسه کدو حلوایی بلوط یک غذای عالی برای تهیه غذای تعطیلات شماست! می تو،د تمام این مواد را تا دو روز قبل آماده کنید:

  • کدو حلوایی سوخاری
  • نخود آهسته پخته
  • چیمیچوری
  • ماست لیمویی

آنها را تا روز غذا در ظروف جداگانه در یخچال نگهداری کنید. قبل از درخواست،

  • نخود را دوباره گرم کنید در مایکروویو یا روی اجاق گاز.
  • کدو را دوباره گرم کنید در مایکروویو یا فر با دمای 350 درجه فارنهایت.

بر اساس دستور غذا جمع کنید و لذت ببرید!

دستور العمل های تعطیلات بیشتر برای امتحان ،

منوی شکرگزاری خود را با این غذاهای تعطیلات تکمیل کنید:

روز شکرگزاری مبارک، دوستان!

کدو حلوایی بلوط با هوموس و چیمیچوری

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت

خدمت می کند 4 به ،وان اصلی، 8 به ،وان جانبی

این دستور غذا برای سرو به ،وان غذای اصلی یا جانبی تعطیلات گیاهی عالی است. از ماست لیمو صرف نظر کنید تا وگان شود.

  • 2 کدو حلوایی بلوط، دانه ها را جدا کرده و از طول به چهار ،مت ت،یم کنید
  • روغن زیتون فوق بکر ارگ،ک Simply Nature، برای اسپری ،
  • نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

Chimichurri (بیشتر درست کنید)

هوموس

  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون فوق بکر ارگ،ک Simply Nature
  • ½ فنجان پیاز زرد ،د شده
  • 2 حبه سیر، چرخ کرده
  • ½ قاشق چای خوری زیره سبز زمینی به سادگی ارگ،ک طبیعت
  • ،ج ، دارچین آسیاب شده ارگ،ک Simply Nature
  • 1 (14 اونس) قوطی نخود پراید داکوتا، آبکش شده و آبکشی شد
  • فنجان آبگوشت سبزیجات ارگ،ک Simply Nature
  • نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
  • ¼ فنجان گشنیز ریز ،د شده

ماست لیمو (اختیاری)

  • ½ فنجان ماست یون، ساده مزارع دوستانه
  • 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
  • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون فوق بکر ارگ،ک Simply Nature
  • ¼ قاشق چای خوری نمک دریا

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د. کدو سبز را با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بپاشید. آنها را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زم، که اطراف لبه ها نرم و قهوه ای شوند، به مدت 35 تا 40 دقیقه گریل کنید.

  • کیمیچوری را درست کنید: پپیتاس ها را در غذاساز بریزید و آن ها را بپزید تا یکدست شوند. به یک کاسه کوچک منتقل کنید و با تکه های فلفل قرمز، سیر، گشنیز و چند عدد فلفل مخلوط کنید. آب لیمو، روغن زیتون و شربت افرا را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کنار بگذارید.

  • طرز تهیه هوموس: روغن زیتون را در ماهیتابه ن،ب متوسط \u200b\u200bروی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پیاز و کمی نمک را اضافه کنید و 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود، سپس حرارت را به میزان لازم کم کنید. حرارت را کم کنید و سیر، زیره، دارچین و نخود را اضافه کنید. هم بزنید، سپس آب گوشت، 1/2 قاشق چایخوری نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بجوش،د. از روی حرارت بردارید و آب لیمو را اضافه کنید. آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا مخلوط کمی غلیظ شود. قبل از چیدن ظرف، گشنیز را هم بزنید.

  • ماست لیمو را آماده کنید: در یک کاسه کوچک، ماست، آبلیمو، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • ربع کدو حلوایی را در یک بشقاب بریزید، سپس نخود و چیمیچوری را روی آن قرار دهید. روی آن را با گشنیز و پپیتا تزئین کنید و روی آن را با ماست لیمویی تزیین کنید.

*توجه: اگر از پپتاس خام استفاده می کنید، 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری نمک دریایی به چیمیچوری اضافه کنید.

تشکر ویژه از ALDI برای به اشتراک گذاری این پست!


منبع: https://www.loveandlemons.com/acorn-squash-chickpeas-chimichurri/