دستور العمل چای لاته آسان - عشق و لیمو
انتشار: دی 30، 1403
بروزرسانی: 31 خرداد 1404

دستور العمل چای لاته آسان - عشق و لیمو


این دستور چای لاته خانگی به راحتی با چای سیاه، ادویه های گرم و شیر مورد علاقه شما درست می شود. به طعم و مزه با شربت افرا شیرین کنید!

چای لاته

یادم می آید اولین باری که طعم چای لاته را از یک کافه میل کردم. غنی، شیرین و خوش طعم بود. من فوراً عاشق ،یب چای سیاه خاکی و ادویه های گرم مانند دارچین، زنجبیل و میخک شدم. و البته شیر کف آلود روی آن هم درد نکند...

برای چند سال پس از آن، زم، که برای قهوه بیرون رفتم، چای لاته سفارشم بود. اما با گذشت زمان، چای لاته در کافی شاپ ها برای من شیرین شد. ا،ر آنها از کنسانتره چای مقوایی ساخته شده اند، بنابراین نمی توانم سطح شیرینی را تنظیم کنم.

اینجاست که دستور چای لاته وارد می شود. تهیه شده با ادویه کامل، چای سیاه، شربت افرا و شیر دلخواه شما، کنترل کاملی بر نوشیدنی خود به شما می دهد و در عین حال طعمی گرم و تند را ارائه می دهد. من فکر می کنم که آن را ش،ت هر چای چای در یک کافه. امیدوارم شما هم دوستش داشته باشید!

چای لاته چیست؟

چای لاته مربوط به چای ماسالا است. این نوع چای هندی از جوشاندن چای سیاه در آب و شیر با ادویه های معطر مانند دارچین، میخک، هل و فلفل سیاه تهیه می شود. در زبان هندی کلمه "masala" به م،ی ادویه و کلمه "chai" به م،ای چای است.

چای لاته دارای ،یبات مشابهی است، اما از شیر بیشتری استفاده می کند و اغلب با کف شیر روی آن قرار می گیرد. طعم چای ملایم تری نسبت به چای ماسالا دارد.

آیا چای حاوی کافئین است؟

بیشتر چای لاته ها با چای سیاه که حاوی کافئین است درست می شوند. اگر می خواهید یک چای لاته بدون کافئین درست کنید، به جای چای معمولی از چای سیاه بدون کافئین استفاده کنید.

طرز تهیه چای لاته

شما می تو،د دستور کامل چای لاته را با اندازه گیری ها در پایین این پست پیدا کنید. در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه کارکرد موارد وجود دارد:

ابتدا ادویه ها را برشته می کنیم. من در این دستور از چوب دارچین، فلفل سیاه، میخک، غلاف هل و بادیان استفاده می کنم. آنها را در قابلمه ای روی حرارت متوسط \u200b\u200b1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا معطر شوند.

سپس شیر و زنجبیل را اضافه کنید. وقتی برای اولین بار در خانه چای لاته درست کردم، چای و ادویه ها را در آب خیس کردم و قبل از سرو، شیر تبخیر شده را اضافه کردم. برای ذائقه من خیلی آبکی بود، حالا چای و ادویه ها را مستقیم در شیر می ریزم!

در ظرف ادویه، شیر دلخواه (من بادام را دوست دارم) و زنجبیل تازه (نیازی به پوست کندن نیست!) اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوش،د.

بعد، چای را دم کنید. حرارت را خاموش کنید و چای کیسه ای را اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و بگذارید 10 دقیقه بماند.

چای را فیلتر کنید از طریق یک صافی مشبک که روی یک کاسه قرار داده شده است. این مرحله ،یب ادویه چای و کیسه های چای را حذف می کند.

به مزه شیرین کنید با شربت افرا. اگر افرا در دست ندارید، می توان از شیرین کننده مایع دیگری مانند عسل نیز استفاده کرد!

در نهایت چای لاته را داخل فنجان ها بریزید. در صورت تمایل با شیر کف دار، چوب دارچین و کمی پودر دارچین تزیین کنید. لذت ببرید!

نکات دستور پخت چای لاته

  • از ادویه جات کامل استفاده کنید. من سعی کردم این دستور را با ادویه های آسیاب شده درست کنم. وقتی به شما می گویم ادویه های کامل بهتر هستند، به من اعتماد کنید! آنها طعم قوی تر و بافت بهتری به لاته می دهند. ادویه های آسیاب شده می توانند در ته نشسته و آن را شنی کنند.
  • باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید. فقط به یکی خدمت کنم؟ باقیمانده مخلوط لاته در ظرف دربسته در یخچال حدود دو روز به خوبی نگهداری می شود. برای یک چای سرد روی یخ بریزید، یا برای یک نوشیدنی گرم دوباره در مایکروویو گرم کنید.
  • کمی شیر کف دار آن را به بالا می برد. من این دستور را چندین بار درست کردم و شیر کف کرده را از روی آن حذف کردم. و میدونی چیه؟ هنوز هم خوشمزه است! با این حال، کف شیر در اینجا یک لمس سرگرم کننده است. اگر دستگاه اسپرسوساز دارید، برای تهیه این لاته از یک چوب بخار برای کف ، شیر استفاده کنید. اگر این کار را نکردید، می تو،د شیر گرم را در یک کاسه درب دار به مدت حدود 30 ث،ه تکان دهید تا کف کند یا آن را با مخلوط کن غوطه ور مخلوط کنید. اگرچه من عاشق شیر بادام در این لاته هستم، اما شیرهای بدون لبنیات مانند شیر نارگیل و شیر جو دوسر کف بهتری ایجاد می کنند. البته شیر کامل هم جواب میده!

نوشیدنی های آرامش بخش تر را امتحان کنید

اگر دستور پخت چای لاته را دوست دارید، یکی از این نوشیدنی های آرامش بخش را امتحان کنید:

چای لاته

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 20 دقیقه

خدمت می کند 2

طرز تهیه چای لاته در خانه را یاد بگیرید! بهتر از چای کافه، این دستور پخت با استفاده از چای سیاه، ادویه های گرم، شربت افرا و شیر مورد علاقه شما آسان است. من اغلب از شیر بادام برای دم ، چایم استفاده می کنم، اگرچه شیر معمولی یا بدون لبنیات نیز موثر است. اگر می خواهید لاته خود را با شیر کف دار پر کنید، توصیه می کنم از شیر کامل یا شیر خامه ای گیاهی مانند شیر نارگیل یا شیر جو دوسر استفاده کنید.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • چوب دارچین، دانه فلفل، میخک، غلاف هل و بادیان را در یک کاسه کوچک بریزید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زم، که معطر شود روی حرارت متوسط \u200b\u200bبرشته کنید.

  • شیر بادام و زنجبیل را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوش،د.

  • حرارت را خاموش کنید و چای کیسه ای را اضافه کنید. بپوش،د و به مدت 10 دقیقه دم کنید.

  • یک صافی توری ریز را روی یک کاسه یا فنجان اندازه گیری مایع قرار دهید. مخلوط چای را در یک صافی بریزید تا ادویه ها، کیسه های چای و زنجبیل از بین برود.

  • شربت افرا را هم بزنید و به میزان دلخواه بیشتر اضافه کنید. آن را در فنجان بریزید و به دلخواه با شیر کف کرده تزئین کنید. هر فنجان را با چوب دارچین تزئین کنید و در صورت استفاده با دارچین آسیاب شده بپاشید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/chai-latte/