دستور العمل پای لیموی کلیدی – بچه های فوق العاده سالم



این پای شیرین و تند کی لیم دارای پوسته کراکر گراهام و فیلینگ صاف و خامه ای است که با آب لیموترش کلیدی، شیر تغلیظ شده شیرین شده و ماست یون، غنی از پروتئین ساخته شده است. این یک پای خوشمزه با طراوت و نه خیلی شیرین با بافتی سبک و مطبوع است که فقط در دهان ذوب می شود.

چرا این بهترین دستور العمل پای لیمو است؟ همیشه.

من عاشق دسرهای مرکباتی هستم. مخصوصاً در ماه‌های گرم‌تر، این یک روش خوشمزه و سبک و با طراوت برای پایان دادن به غذا است. هر دستور العمل پای لیمویی که در طول این سال ها امتحان کرده ام، هرگز برایم به نتیجه نرسیده است. آنها یا به طرز عجیبی شیرین بودند یا بیش از حد تند.

این دستور پخت کیک لیمویی هیچ کدام از آن چیزها نیست. نه خیلی شیرین است و نه خیلی ترش، و افزودن ماست یون، به آن بافتی سبک و خامه ای می دهد که تقریباً غیرممکن است که از خوردن آن دست بکشید. بعلاوه – فقط به تعداد انگشت شماری از مواد نیاز دارد و درست ، آن آسان تر نیست. بنابراین، چه در حال غذا دادن به مهمانان هستید یا صرفاً نیاز به یک وسط هفته داشته باشید… این پای آهک کلیدی همیشه پاسخگوست. بیا دست به پخت بزنیم!

یک تکه پای لیموترش کلیدی در یک بشقاب سرو سفید که روی آن چرخشی از خامه فرم گرفته و پوست لیموترش زده شده است.

موادی که برای این کیک لیمویی نیاز دارید:

  • پوسته کراکر گراهام
  • شیر تغلیظ شده شیرین
  • کلید آب لیمو
  • ماست یون، ساده
  • اهک شوق و شور
مواد لازم برای پای لیموترش کلیدی.

طرز تهیه پای لیموی کلیدی:

  1. فیلینگ را درست کنید. شیر تغلیظ شده شیرین شده، آب لیموترش، پوست لیموترش و ماست یون، را در یک ظرف بریزید. کاسه متوسط. هم بزنید برای ،یب.
  2. پوسته خود را بگیرید. مخلوط پای آهک کلیدی را در یک پوسته کراکر گراهام ،یداری شده خانگی یا فروشگاهی بریزید.
  3. پخت. پای را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر 350 درجه بپزید. فقط به اندازه ای طول، است که حباب های سوراخ سوزنی کوچک روی سطح می ،ند و پای شروع به سفت شدن می کند.
  4. خنک پای را به a منتقل کنید قفسه خنک کننده. پس از خنک شدن، قبل از سرو در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
  5. خدمت. در صورت تمایل خامه فرم گرفته و برش های لیموترش تازه را روی آن قرار دهید. حفاری!!
ع،‌های مربوط به طرز تهیه پای آهک کلیدی را پردازش کنید.

نکات و پیشنهادات

چرا پوسته پای من خیس است؟

مطمئن شوید که پوسته پای خود را از قبل پخته اید. این برای بسیاری از دستور العمل های پای که نیاز به پوسته کراکر گراهام دارند، کاملاً ضروری نیست، این امر به جلوگیری از خیس شدن پوسته هنگام تهیه پای با پر کننده مرطوب کمک می کند. کراست های کراکر گراهام ،یداری شده از فروشگاه قبلاً پخته شده اند، بنابراین می تو،د از این مرحله صرف نظر کنید.

آیا می تو،د آب لیمو را جایگزین آبلیموی کلیدی کنید؟

کاملا! لیموهای کلیدی نسبت به لیموهای معمولی ترش و کمی معطرتر نیستند، اما من از هر دو استفاده کردم و در هر صورت خوشمزه است. آب لیموترش تازه جایگزین بسیار بهتری نسبت به آبلیموی کلیدی بطری شده است.

پای لیموی کلیدی در یخچال چقدر ماندگاری دارد؟

پای آهک کلیدی شما تا 5 روز خوب می ماند که خوب پوشیده شود. همچنین می تو،د آن را تا 3 ماه منجمد کنید. تک تک برش ها را برای یک خوراکی سریع فریز کنید، یا وقتی به دسر لحظه آ،ی نیاز دارید، پای ها را کامل فریز کنید.

ایده های سرویس و جایگزینی بیشتر:

  • با استفاده از آب و پوست لیمو به جای لیمو، پای لیمو درست کنید.
  • با ریختن فیلینگ (نیازی به پخت) در ظرف ها و روی آن کراکرهای له شده گراهام، پارفی های جداگانه درست کنید.
  • به جای ماست یون، می توان از خامه ترش استفاده کرد.
  • از یک کیسه لوله کشی بزرگ برای اضافه ، چرخش های تزئینی خامه فرم گرفته به پای خود استفاده کنید تا یک ارائه سرگرم کننده داشته باشید.
پای لیموی کلیدی با پوسته کراکر گراهام که روی آن لیموترش تازه و خامه زده شده است.
یک شات بالای سر از پای آهک کلیدی در یک بشقاب پای شیشه ای با یک برش برداشته شده.

به دنبال دستور العمل های دسر با طراوت بیشتری هستید؟

دستور العمل پای لیموی کلیدی

این پای شیرین و تند کی لیم دارای پوسته کراکر گراهام و فیلینگ صاف و خامه ای است که با آب لیموترش کلیدی، شیر تغلیظ شده شیرین شده و ماست یون، غنی از پروتئین ساخته شده است. این یک پای خوشمزه با طراوت و نه خیلی شیرین با بافتی سبک و مطبوع است که فقط در دهان ذوب می شود.

زمان آماده سازی10 دقایق

زمان پخت5 دقایق

زمان خنک شدن1 ساعت

زمان کل1 ساعت 15 دقایق

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

خدمات: 8

کا،ی: 438کیلو کا،ی

  • 2 قوطی 14 اونس شیر تغلیظ شده شیرین 2 قوطی
  • 3/4 فنجان آبلیموی کلیدی
  • 1/2 فنجان ماست یون، ساده
  • 1 قاشق سوپخوری مزه آهک
  • 1 پوسته کراکر گراهام
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید

  • شیر تغلیظ شده، آبلیموی کلیدی، ماست یون، و پوست لیمو را در یک کاسه با هم ،یب کنید. خوب مخلوط کنید. داخل پوسته کراکر گراهام بریزید. پای را روی یک ورقه پخت قرار دهید.

  • به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا حباب های سوراخ ریز روی سطح پای ب،ند. فیلینگ ،زان خواهد بود اما قهوه ای نمی شود.

  • پای را به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود، سپس قبل از سرو، حدود 1 ساعت پای را کاملاً در یخچال خنک کنید. با برش های لیموترش و خامه فرم گرفته تزیین کنید. برش بزنید و لذت ببرید!

کا،ی: 438کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 70g | پروتئین: 10g | چربی: 14g | چربی های اشباع شده: 7g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 6g | چربی ترانس: 0.001g | کلسترول: 34میلی گرم | سدیم: 231میلی گرم | پتاسیم: 437میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 59g | ویتامین A: 277IU | ویتامین سی: 10میلی گرم | کلسیم: 305میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی : دستور العمل پای لیموی کلیدی

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/key-lime-pie/

تحریریه غذای هرمزگان