دستور العمل شراب داغ داغ - عشق و لیمو
انتشار: آذر 29، 1403
بروزرسانی: 07 اردیبهشت 1404

دستور العمل شراب داغ داغ - عشق و لیمو


این دستور العمل شراب داغ برای تعطیلات عالی است! آن را با مرکبات، آب سیب و ادویه های گرم دم کرده، آرامش بخش، جشن و خوشمزه است.

شراب پودر شده

من و جک عاشق تهیه این دستور العمل شراب گرم در فصل تعطیلات هستیم. پر از رایحه مرکبات، سیب و ادویه های معطر، آرامش بخش، خوشمزه و جشن هستند. نوشیدن یک فنجان از آن بهترین راه برای گرم ، در یک شب سرد زمست، است.

این شراب مولد نوشیدنی عالی برای مهم، های تعطیلات است. اول، آسان است که بسته به اندازه گروه خود، دستور غذا را کم یا زیاد کنید. همچنین بوی آشپزخانه شما را شگفت انگیز می کند. رایحه تند و تند خود دلیل کافی برای امتحان ، آن است!

شراب مولد چیست؟

شراب مولد یک نوشیدنی شراب داغ است که از جوشاندن شراب با ادویه جات و اغلب یک شیرین کننده مانند عسل، شربت افرا یا شکر قهوه ای تهیه می شود.

شراب مولد ریشه در روم باستان دارد و اکنون در سراسر اروپا بسیار محبوب است، به خصوص در فصل تعطیلات و در بازارهای کریسمس. این نوشیدنی مست کننده نام های زیادی دارد. بسته به اینکه در فرانسه، سوئد یا اتریش هستید، ممکن است آن را vin chaud، glogg یا glühwein بشنوید. لیست اسامی ادامه دارد!

این نوشیدنی جشن به دلایلی به طور گسترده ای مورد علاقه قرار می گیرد. میوه ای و با ادویه فراوان، گرم، آرامش بخش و خوشمزه است. آن را در این فصل تعطیلات امتحان کنید!

مواد تشکیل دهنده شراب پودر شده

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور شراب مولد نیاز دارید:

  • البته شراب! - قرمز سنتی ترین رنگ برای شراب مولد است. توصیه می کنم از شراب های قرمز متوسط \u200b\u200bتا پر بدن مانند Cabernet Sauvignon، Merlot یا Syrah استفاده کنید. اینجا نیازی به ش،تن بانک نیست. از آنجایی که بسیاری از مواد دیگر را به شراب اضافه خواهید کرد، یک بطری ارزان - اما هنوز من، - به خوبی کار خواهد کرد.
  • پرتقال تازه -شراب را با آب و پوست پرتقال می جوشانم و برای تزیین همیشه با خلال های پرتقال سرو می کنم.
  • سیب – به جای اضافه ، شکر به این دستور، آن را به طور طبیعی با آب سیب شیرین می کنم. من عاشق نحوه بازی طعم شیرین و تند آن با ادویه ها، شراب و آب پرتقال هستم.
  • ادویه های آسیاب شده چوب دارچین، میخک کامل و بادیان ستاره ای به شراب مولد طعمی غنی و گرم می دهند.
  • آب زنجبیل - من آنها را به ،وان اختیاری لیست می کنم (دستور پخت بدون آنها هنوز عالی است!)، اما اگر می تو،د آنها را اضافه کنید. به شراب مولد یک طعم تند خوشمزه می دهد.
  • تزیینات جشن - نه، این کار را نکن او مالک است برای تزیین لیوان خود با رزماری تازه و زغال اخته، اما امیدوارم این کار را انجام دهید. 🙂 آنها این شراب مولد را جشن تر و زیباتر می کنند.

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

تغییرات دستور غذا

  • آن را قدیمی تر کنید. در بسیاری از دستور العمل ها علاوه بر شراب، از براندی یا لیکور پرتقال نیز استفاده می شود. اگر می خواهید ضربه ای قوی تر داشته باشید، یک چهارم تا نصف فنجان از هر کدام را به راحتی اضافه کنید.
  • ادویه های مختلف را امتحان کنید. چند غلاف فلفل دلمه ای یا غلاف هل را به همراه میخک، دارچین و/یا بادیان ستاره ای اضافه کنید.

طرز تهیه شراب مولد

این دستور تهیه شراب مولد آسان است! در اینجا چیزی است که شما باید انجام دهید:

ابتدا پرتقال ها را آماده کنید. از یک پوست کن سبزیجات 3 تا 4 نوار از پوست نصف پرتقال ببرید. نصف دیگر را به صورت دایره برش دهید و برای تزئین نگه دارید.

سپس، بالغ می شود. آب نصف پرتقال رنده شده را در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bبریزید. شراب، آب سیب، پوست پرتقال و ادویه جات را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه بجوش،د.

  • توصیه: با این حال، شراب را به جوش بیاورید اجازه ندهید بجوشد! انجام این کار الکل را از بین می برد.

بعد، مزه و تنظیم کنید. راز درست ، بهترین شراب این است که طعم آن را مطابق میل خود تنظیم کنید. در صورت استفاده، آب زنجبیل را اضافه کرده و میل کنید. اگر می خواهید شرابتان شیرین تر باشد، آب سیب بیشتری اضافه کنید. اگر ادویه بیشتری می خواهید، دارچین، میخک و/یا بادیان را بیشتر اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر روی اجاق بپزید.

در آ، صاف کنید و لذت ببرید. وقتی طعم آن را دوست داشتید، شراب ترشی شده را از روی حرارت بردارید. آن را صاف کنید تا ادویه ها، پوست پرتقال و هر ماده جامد جدا شده از آب سیب پاک شود. در لیوان ها بریزید، تزئین کنید و لذت ببرید!

به سلامتی دوستان

ذخیره سازی

شراب داغ داغ وقتی تازه است، بهتر است، بنابراین اگر آن را برای یک گردهمایی سرو می کنید، توصیه می کنم آن را از قبل تهیه کنید.

اگر باقیمانده آن باقی مانده است، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شوند. سپس آن را در ظرف یا شیشه دربسته ببندید و تا دو روز در یخچال نگهداری کنید. به آرامی روی اجاق گاز گرم کنید.

نوشیدنی های مورد علاقه بیشتر در تعطیلات

احساس جشن؟ فصل را با یکی از نوشیدنی های تعطیلات زیر جشن بگیرید:

شراب پودر شده

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

خدمت می کند 6

فصل تعطیلات را با این دستور پخت شراب گرم جشن بگیرید! این نوشیدنی شراب مولد که با پرتقال، آب سیب و ادویه های گرم پخته شده است، با طعمی جشن بسته بندی شده است.

  • 1 نارنجی متوسط
  • 1 بطری (750 میلی لیتر). شراب های قرمز خشک، مانند مرلو
  • 2 فنجان سیب، به علاوه بیشتر به دلخواه
  • 10 میخک کامل
  • 8 بادیان کامل ستاره ای
  • 6 چوب دارچین کامل، به علاوه بیشتر برای خدمات
  • 2 تا 4 قاشق غذاخوری آب زنجبیل، برای طعم دادن (اختیاری)
  • شاخه های رزماری، برای تزئین
  • زغال اخته، برای تزئین، اختیاری است

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • برای جدا ، 3 تا 4 نوار از پوست نیمی از پرتقال از یک پوست کن سبزیجات استفاده کنید. نصف باقی مانده را به صورت دایره های نازک برش دهید و برای تزئین کنار بگذارید.

  • در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bروی حرارت متوسط، شراب قرمز، آب سیب و آب ½ پرتقال را با هم مخلوط کنید. پوست پرتقال، میخک، بادیان ستاره ای و چوب دارچین را اضافه کنید. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه بجوش،د. مواظب باشید نگذارید بجوشد.

  • در صورت استفاده آب زنجبیل را اضافه کنید. بچشید و اگر دوست دارید شراب مولد شیرین تر باشد، آب سیب بیشتری اضافه کنید. اگر ادویه بیشتری می خواهید، ادویه کامل بیشتری اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بجوش،د.

  • آن را از روی حرارت برداشته، صاف کرده و در کوزه یا فنجان می ریزیم. با گردهای پرتقال نگهداری شده و چوب دارچین سرو کنید. در صورت تمایل با شاخه های رزماری و زغال اخته تزئین کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/mulled-wine-recipe/