دستور العمل سالاد والدورف – عشق و لیمو

دستور العمل سالاد والدورف - عشق و لیمو

این دستور العمل سالاد والدورف ساده، طراوت و خوشمزه است! یک سس تند و خامه ای سیب های ترد، کرفس، گردو و انگور را می پوشاند.


سالاد والدورف


آ،ین باری که سالاد والدورف درست کردید کی بود؟ تا همین اوا،، این سالاد میوه و آجیل ک،یک در چرخش من نبود، اما در پاییز امسال، بیشتر شروع به تهیه آن کردم.

یکی از دوستان به مهم، شامی که من در آن شرکت کردم، سالاد والدورف آورد، و من نمی‌توانستم برای چند ث،ه و سپس چند ث،ه به عقب برگردم. ،یب سیب ترد، انگور آبدار، کرفس ترد و گردو شیرین، خوش طعم و به طرز شگفت انگیزی با طراوت بود. در میانه آ،ین کمکم، در واقع مشتاقانه منتظر ساختن نسخه خودم در خانه بودم.

دستور تهیه سالاد والدورف ساده و خوشمزه. این غذا به روح غذای ک،یک وفادار می ماند، اما برگ های کرفس، مقدار زیادی جعفری و سس ماست یون، لیمویی آن را روشن تر و تازه تر می کند. چند برگ کاهوی کره شده اضافه کنید و به ،وان یک ناهار سبک میل کنید یا به ،وان پیش غذا با هر وعده غذایی سرو کنید. امیدوارم شما هم مثل من این دستور پخت سالاد والدورف را دوست داشته باشید!


مواد تشکیل دهنده سالاد والدورف


مواد تشکیل دهنده سالاد والدورف

سالاد والدورف نام خود را از هتل Waldorf Astoria در شهر نیویورک گرفته است. با توجه به نیویورک تایمزاسکار چرکی، اولین مدیر هتل هتل، آن را در سال 1893 ایجاد کرد. دستور اولیه فقط 3 ماده داشت: سیب، کرفس و سس مایونز. در طول سال ها، مواد دیگری مانند انگور و گردو به مواد افزودنی استاندارد تبدیل شده اند.

این چیزی است که من در برنامه خود استفاده می کنم:

  • سیب بهترین سیب برای این دستور، سیب های تارت و سفت هستند. سیب های Honeycrisp، Gala و Granny Smith سیب های مورد علاقه من هستند. من دوست دارم از یک سیب قرمز و یک سیب سبز استفاده کنم تا رنگ خوبی به سالاد بدهد.
  • کرفس – از برگ و دنده استفاده خواهید کرد!
  • انگور – برای به دست آوردن قوام آبدار و طعم شیرین.
  • گردو یا گردو – یک کرانچ آجیلی اضافه می کنند. آنها را قبل از اضافه ، به سالاد برشته کنید تا طعم بهتری داشته باشند. من دوست دارم آنها را در فر 325 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 12 دقیقه یا تا زم، که معطر شوند، تفت دهم. می تو،د آنها را در تابه خشک روی اجاق هم تفت دهید.
  • جعفری – برای طعمی با طراوت
  • و سس خامه ای – بیشتر در مورد آن در فراخوان زیر بخو،د!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

سس سالاد ماست یون، والدورف

سالاد اصلی والدورف به سادگی با سس مایونز پوشانده شد. این روزها، سالاد ک،یک والدورف همچنان سس مایونز دارد.

مال من کاملاً ک،یک نیست. من از a استفاده می کنم مخلوطی از ماست یون، و سس مایونز. ماست سس را حالت خامه ای و تند تر می کند. خوشمزه است!

برای درخشندگی آب لیمو و برای شیرینی عسل اضافه می کنم. نمک و فلفل باعث می‌شود همه مزه‌ها به هم برسند!


سس خامه ای را در یک کاسه شیشه ای هم بزنید


طرز تهیه سالاد والدورف

شما می تو،د دستور کامل سالاد والدورف را با اندازه گیری ها در پایین این پست پیدا کنید. در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه کارکرد موارد وجود دارد:

ابتدا دستگاه ،دکن را از سر راه بردارید. سیب ها را به قطعات تقریباً 1/4 تا 1/2 اینچی برش دهید و انگورها را از وسط نصف کنید. ساقه‌های کرفس را با حفظ برگ‌ها به ورقه‌های نازک برش دهید. آجیل ها را تفت می دهیم و سپس آنها را هم ،د می کنیم. در حالی که آماده هستید، جعفری را ریز ،د کنید.

بعد، پانسمان را درست کنید. ماست یون،، سس مایونز، آب لیمو، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ بریزید.

سیب، انگور، کرفس، گردو و جعفری را اضافه کنید هم بزنید تا با سس آغشته شود. مزه دار کنید.

سالاد را به بشقاب سرو منتقل کنید با بیشتر جعفری و برگ کرفس تزئین کنید.

لذت ببرید!


گردو را به سالاد والدورف اضافه کنید


چه چیزی را با سالاد والدورف سرو کنید

این دستور سالاد والدورف یک غذای جانبی خوشمزه است. می‌تو،د آن را در کنار سالاد تخم‌مرغ یا ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار سرو کنید، یا آن را برای شام صرفاً با هر پروتئین پخته شده میل کنید. این سالاد همچنین برای روز شکرگزاری عالی خواهد بود، زیرا همه مواد تازه در فصل پاییز هستند.

من همچنین عاشق این سالاد والدورف در فنجان های کاهو یا بالای تخت کاهو هستم. با افزودن سبزی ها به تنهایی یک ناهار عالی درست می کند! سایر افزودنی های احتمالی زغال اخته خشک، کشمش، تخمه آفتابگردان، اسفناج، آرگولا یا کلم بروکلی ریز ،د شده است. از آزمایش با ظاهرهای مختلف لذت ببرید!

نحوه ذخیره سازی

باقیمانده سالاد والدورف را در ظرف در بسته در یخچال تا دو روز نگهداری کنید.

حرکت رو به جلو: می تو،د از چند ساعت قبل سیب، گردو و … را با سس مخلوط کنید. در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود. آن را در بشقاب سرو بریزید و بلافاصله قبل از صرف غذا، تزئین را به آن اضافه کنید.


دستور تهیه سالاد والدورف


دستور العمل های بیشتر سالاد ک،یک

اگر این دستور غذا را دوست دارید، یکی از سالادهای ک،یک زیر را امتحان کنید:

سالاد والدورف

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان کل: 20 دقیقه

خدمت می کند 4 به 6

دستور تهیه سالاد والدورف ساده و خوشمزه است! من دوست دارم آن را با برگ های کاهو کره برای یک غذای جانبی تازه یا ناهار بریزم.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • در یک کاسه بزرگ، ماست، سس مایونز، آب لیمو، عسل، نمک و چند فلفل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید.

  • سیب، کرفس، انگور، گردو و جعفری را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

  • مزه دار کنید و به ظرف سرو منتقل کنید. با مقدار بیشتری برگ جعفری و کرفس تزئین کرده و سرو کنید.

منبع: https://www.loveandlemons.com/waldorf-salad/

تحریریه غذای هرمزگان