دستور العمل دو بار سیب زمینی پخته – عشق و لیمو

دستور العمل دو بار سیب زمینی پخته - عشق و لیمو

طرز تهیه سیب زمینی دوبار پخته را یاد بگیرید! آنها پوست ترد و پر ، پوره سیب زمینی غنی و خامه ای دارند. پنیر چدار ذوب شده آنها را به بالا می برد.


دو بار سیب زمینی آب پز


سیب زمینی دوبار پخته رویای عاشقان سیب زمینی است. بهترین ،مت های سیب زمینی پخته و پوره سیب زمینی را به یک غذای جانبی خوشمزه ،یب می کند. این سیب زمینی های دوبار پخته پوسته ترد و پرکننده ای غنی و خامه ای دارند. با یک لایه پنیر چدار ذوب شده در بالا، آنها تعریف غذای راحتی هستند.

سیب زمینی های دوبار پخته فقط دوبار پخته می شوند. ابتدا باید سیب زمینی ها را کامل بپزید. بعد، آن را از وسط نصف می‌کنید، گوشت نرم را بیرون می‌آورید و آن را له می‌کنید تا پرکننده‌ای غنی ایجاد شود. فیل را دوباره به پوست سیب زمینی اضافه کنید، روی آن پنیر بزنید، سپس دوباره بپزید.

این روند دقیقاً سریع نیست، زیرا سیب زمینی ها یک ساعت و 15 دقیقه یا بیشتر در فر می مانند، اما امیدوارم اجازه ندهید زمان پخت مانع شود. این دستور غذای ک،یک فوق العاده ساده، عمدتاً بدون دست و فوق العاده خوشمزه است. این ها را برای شام تعطیلات بعدی خود درست کنید… یا هر زم، که هوس سیب زمینی کردید!


مواد سیب زمینی پخته دو بار


مواد سیب زمینی پخته دو بار

این دستور پخت سیب زمینی دو بار پخته به 10 ماده ساده نیاز دارد. در اینجا چیزی است که برای تحقق آن نیاز دارید:

  • سیب زمینی، طبیعتا! سیب زمینی روست بهترین سیب زمینی برای سیب زمینی دوبار پخته است. پوست آنها به خوبی در فر پخته می شود و ساختار فوق العاده ای برای پوست های پر شده سیب زمینی ایجاد می کند. محتوای نشاسته بالای آنها همچنین به این م،ی است که داخل آن ها زیبا و پف دار می شود و بافت کاملی به مواد می دهد.
  • روغن زیتون – آن را روی پوست سیب زمینی ،ید تا در فر بپزد.
  • شیر، خامه ترش و کره لبنیات زیاد این چیزی است که فیلینگ این سیب زمینی های دوبار پخته را غنی و خامه ای می کند. می تو،د شیر بدون لبنیات و کره گیاهی مورد علاقه خود را به جای کره معمولی جایگزین کنید، فقط نمک موجود در فیلینگ را 1/4 قاشق چایخوری کاهش دهید تا نمک موجود در کره گیاهی باشد. اگرچه من آن را امتحان نکرده ام، اما فکر می کنم یک جایگزین خامه ترش گیاهی در اینجا نیز خوب باشد.
  • سیر – طعم لذیذی به فیلینگ می دهد.
  • پنیر چدار – یک پوشش ذوب مقاومت ناپذیر برای سیب زمینی ایجاد می کند و طعم تند و آجیلی به آن اضافه می کند.
  • پیاز سبز -برای تزیین! طعم تازه و پیاز آنها به خوبی سیب زمینی های غنی را متعادل می کند.
  • و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

تفاوت ها

به راحتی با ادویه های موجود در فیلینگ بازی کنید! یک پیمانه پاپریکا دودی، کمی پودر پیاز یا سیر، یا حتی مقداری شوید خشک افزودنی عالی برای این دستور غذا خواهد بود.

همچنین می تو،د لایه های مختلف را امتحان کنید. به جای پیازچه از پیازچه تازه استفاده کنید یا روی مقداری بیکن گیاهی ،د شده بپاشید تا طعم دودی لذیذی داشته باشید.


گوشت را از وسط سیب زمینی های پخته بردارید


طرز تهیه سیب زمینی دوبار پخته

شما می تو،د دستور کامل سیب زمینی دوبار پخته را با اندازه گیری در پایین این پست پیدا کنید. در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه کارکرد موارد وجود دارد:

با پختن سیب زمینی شروع کنید. چند بار با چنگال آن را سوراخ کنید، سپس با دستان خود آن را با روغن زیتون ،ید. روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 60 تا 70 دقیقه یا تا زم، که خیلی نرم شود بپزید. باید بتو،د به راحتی سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید.

بعد، پوست سیب زمینی ها را خالی کنید. سیب زمینی ها را کمی خنک کنید سپس از طول نصف کنید. با قاشق گوشت را از وسط سیب زمینی ها بیرون بیاورید و یک حاشیه 1/4 اینچی در اطراف لبه ها باقی بگذارید.

  • توصیه: داخل پوست های خالی سیب زمینی را با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید!


سیب زمینی را با خامه ترش، شیر، کره، سیر، نمک و فلفل له کنید


سپس فیلینگ پوره سیب زمینی را آماده کنید. گوشت سیب زمینی است،اج شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. شیر، خامه ترش، کره، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را با پوره سیب زمینی له کنید تا فیلینگ صاف و ،ی شود.


با قاشق پر ، ، داخل پوست سیب زمینی


سیب زمینی های دوبار پخته را جمع کنید با قرار دادن فیل در پوست سیب زمینی. روی آن را با پنیر بپوش،د و حدود 20 دقیقه بپزید تا ذوب و قهوه ای شود.

با پیاز سبز تزئین کنید و سرو کنید!

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

سیب زمینی های دوبار پخته باقیمانده را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.

  • برای گرم ، مجدد: سیب زمینی ها را در مایکروویو یا در یک ظرف پخت سرپوشیده در فر 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • حرکت رو به جلو: سیب زمینی های کامل دوبار پخته شده را تا یک روز قبل جمع آوری کنید. بپوش،د و خنک کنید. بعد از آماده شدن برای سرو، قبل از پخت طبق دستور، اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.


دستور العمل دو بار سیب زمینی پخته


دستور العمل های سیب زمینی مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این سیب زمینی های دوبار پخته شده هستید، یکی از این دستور العمل های ساده سیب زمینی را امتحان کنید:

دو بار سیب زمینی پخته

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت 15 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 45 دقیقه

خدمت می کند 4 به 8

این سیب زمینی دوبار پخته یک غذای جانبی ساده و راحت است! ،یبی خوشمزه از سیب زمینی پخته و پوره سیب زمینی، از پوست سیب زمینی ترد تشکیل شده است که با پر ، پوره سیب زمینی خامه ای پر شده است.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • از چنگال برای ایجاد چندین سوراخ در سیب زمینی استفاده کنید. آنها را روی سینی فر قرار دهید و با روغن زیتون ،ید. به مدت 60 تا 70 دقیقه یا تا زم، که به راحتی با چنگال سوراخ شوند بپزید.

  • سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. وقتی به اندازه کافی سرد شد، از طول نصف کنید. با استفاده از قاشق، گوشت را از وسط سیب زمینی ها جدا کنید و یک حاشیه 1/4 اینچی در اطراف لبه ها باقی بگذارید.

  • گوشت گرفته شده را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و با شیر، خامه ترش، کره، سیر، نمک و فلفل له کنید تا یکدست و ، رنگ شود.

  • پوست سیب زمینی های بریده شده را به سمت بالا روی سینی فر بچینید. نمک بپاشید سپس با مخلوط سیب زمینی خامه ای پر کنید. روی آن را با پنیر ریخته و به مدت 15 تا 25 دقیقه یا تا زم، که پنیر ذوب شده و شروع به قهوه ای شدن کند، بپزید.

  • از فر خارج می کنیم و با پیاز سبز تزیین می کنیم. مزه دار کنید و سرو کنید.

منبع: https://www.loveandlemons.com/twice-baked-،atoes/

تحریریه غذای هرمزگان