
بروزرسانی: 01 خرداد 1404
دستور العمل تافی وگان - اعتیاد آور!
این دستور ساده دسر وگان خانگی، غنی، کره ای و کاملا اعتیاد آور است!


بهترین دستور پخت دسر وگان
شکلات تلخ یک لایه ترد از خوشمزه ترین آب نبات بدون لبنیات را می پوشاند.
نزدیک به یک دهه است که من هر ماه دسامبر یک دسته بزرگ از این دسر درست می کنم و آن را به ،وان هدیه تعطیلات به دوستان و خانواده می دهم.
اگرچه ا،ر دوستان من گیاهخوار نیستند، آنها از این دسر وگان کره ای سیر نمی شوند!
بعد از درخواست های زیاد، بالا،ه امروز دستور پخت معروفم را با شما به اشتراک می گذارم. اگر دوست دارید، امیدوارم که شما هم مثل ما آن را دوست داشته باشید.
این کوکی های وگان کره بادام زمینی را نیز امتحان کنید

آب نبات چیست؟
تافی یک دسر شیرین ،یسی است که از شکر کاراملی و کره تشکیل شده است. مخلوط به آرامی در یک قابلمه گرم می شود و سپس خنک می شود تا یک بافت ترد خوشمزه ایجاد شود.
این آب نبات های سفت مخصوصاً در طول تعطیلات، زم، که هدیه دهندگان اغلب آجیل ،د شده را هم می زنند یا رویه های رنگارنگی مانند کرن بری اضافه می کنند، محبوب هستند.
تافی شبیه کارامل است که حاوی کره و شکر نیز می باشد. با این حال، کارامل از نظر بافت نرم تر است زیرا به طور سنتی حاوی خامه غلیظ یا شیر تغلیظ شده است.
نسخه من علاوه بر اینکه کاملا گیاهی است، فاقد شربت ذرت است که در بسیاری از آب نبات های خانگی و فروشگاهی دیگر یافت می شود.
بسته به مواد تشکیل دهنده خاصی که انتخاب می کنید، این دستور غذای گیاهی می تواند بدون گلوتن، بدون آجیل، بدون تخم مرغ، بدون سویا، بدون شکر و کتو دوست باشد.
خوانندگان همچنین عاشق ترافل لیمو و ترافل قهوه هستند
ویدئوی دستور العمل آسان مرحله به مرحله
ویدیوی کامل این دستور تافی وگان را در بالا تماشا کنید.

مواد تشکیل دهنده تافی بدون لبنیات
برای این دسر آسان گیاهی فقط به سه ماده به اضافه آب نیاز دارید.
شکر - از شکر سفید معمولی، شکر قهوه ای یا شکر نارگیل تصفیه نشده استفاده کنید. برای یک دسر کتو وگان و بدون شکر، از مخلوط میوه راهب یا اریتریتول استفاده کنید.
کره گیاهی – خوشبختانه این روزها گزینه های زیادی برای گیاهخواران هم در خواربار فروشی های بزرگ و هم در فروشگاه های مواد غذایی سالم وجود دارد.
من تعادل اصلی زمین را انتخاب کردم. در صورت تمایل می تو،د از کره گیاهی Melt Organic، Miyoko\'s، Country Crock یا Trader Joe استفاده کنید.
نمک - افزودن چند قنادی نمک طعم تافی ک،یک را عمیق تر می کند.
اختیاری - و،ل برای طعم لطیف و،ل، دوست دارم نصف قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص را بعد از جوشیدن اضافه کنم. یا دانه های نصف دانه و،ل را اضافه کنید.
روکش شکلاتی - با اینکه از لایه شکلاتی صرف نظر می کنم، من همیشه یک لایه شکلات تیره یا نیمه شیرین ذوب شده روی کیکم می ریزم.
می تو،د روی دستور غذا قرار دهید یا هر نوار آب نبات سخت را در چیپس های شکلات سفید وگان ذوب شده، چیپس های آب نبات یا چیپس های کره بادام زمینی وگان خانگی آغشته کنید.
به یاد داشته باشید که مواد تشکیل دهنده شکلات چیپسی یا شکلات مربعی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که بدون شیر هستند و حاوی محصولات لبنی نیستند.

ایده های ک، و ارائه
پودینگ های سنتی ،یسی حاوی آجیل نیستند، در حالی که آنهایی که می تو،م در اینجا در آمریکا ب،یم اغلب حاوی آجیل هستند.
بادام، فندق، پسته، گردو یا گردو ،د شده را قبل از ریختن مخلوط در تابه اضافه کنید. یا روی لایه شکلاتی آجیل بپاشید.
همچنین می تو،د یک مشت نارگیل ،د شده، بادام زمینی یا کراکر دارچین یا چوب شور ،د شده اضافه کنید.
برای داشتن بافتی مفرح و جویدنی که کاملا مکمل آب نبات سفت است، ،مای ،د شده، کشمش، سیب خشک یا زغال اخته را امتحان کنید.
آیا می خواهید کراکر وگان خود را در کریسمس درست کنید؟ چوب شور را کف تابه قرار دهید، سپس آب نبات را روی آن بریزید و قبل از اضافه ، شکلات، پنج دقیقه در فر بپزید.
اگر برای استفاده در کوکی ها یا دسرهای دیگر نیاز به برش آب نبات گیاهی دارید، با یک چاقوی تیز آب نبات را با دقت به قطعات کوچک برش دهید.
این خوراکی ها در قفسه ثابت هستند و آنها را به انتخابی عالی برای مهم، های تعطیلات یا سینی شیرینی تبدیل می کند.
یا همه آنها را برای خانواده یا خودتان ذخیره کنید تا به ،وان میان وعده عصرانه در کنار یک فنجان قهوه یا چای داغ از آن لذت ببرید.

طرز تهیه آب نبات گیاهی
یک قالب فر مربعی 8 اینچی یا هر اندازه ای را با کاغذ روغنی بپوش،د. سپس این ماهیتابه را کنار بگذارید.
شکر، آب، نمک و کره گیاهی را در یک قابلمه با کف سنگین ،یب کنید.
اجاق گاز را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین روشن کنید و بگذارید بجوشد. مرتب هم بزنید تا کره کاملا آب شود و تمام شکر حل شود.
پختن را ادامه دهید تا بجوشد و هم بزنید تا مخلوط ،بناک غلیظ شود و قهوه ای روشن شود.
حرارت را خاموش کنید و عصاره و،ل خالص را اضافه کنید. اگر آجیل بو داده یا میوه خشک اضافه کردید، همین حالا آن ها را هم اضافه کنید.
دسر داغ را به سرعت در ظرف آماده شده بریزید. با قاشق به طور مساوی پخش کنید.
تراشه های شکلات را مستقیماً روی آن بپاشید، سپس آنها را با یک کاردک یا کفگیر صاف کنید و اجازه دهید شکلات روی لایه تافی ذوب شود.
*ترفند تافی: من اغلب ابتدا شکلات را در مایکروویو آب می کنم. به این ترتیب می دانم که لایه شکلاتی همیشه بسیار صاف و بدون هیچ ضربه ای خواهد بود.
با هر آجیل اضافی، نمک دریای پوسته پوسته یا سایر مواد روی آن بپاشید. اجازه دهید آب نبات حداقل دو ساعت در دمای اتاق در جای خشک بماند. یا بگذارید یک شب بماند تا بماند. آب نبات بدون لبنیات در این دوره سرد شدن سفت می شود.
اگر عجله دارید می تو،د شیرینی را در یخچال بگذارید تا سفت شود. با این حال، اگر شکلات اختیاری را در نظر بگیرید، این میانبر را توصیه نمی کنم، زیرا خنک ، شکلات ذوب شده ممکن است باعث شکوفه دادن آن شود و ظاهر براق خود را از دست بدهد.
وقتی شکلات جا افتاد، آب نبات گیاهی را تکه تکه کنید. در ظرف دربسته یا شیشه کوکی نگهداری کنید و بین هر لایه آب نبات کاغذ روغنی یا مومی قرار دهید.
این دستور غذا باید برای یک یا دو هفته در دمای اتاق یا حدود سه ماه در یخچال بماند.

نکات و عیب یابی شیرینی وگان
یک تابه 8 اینچی برای تافی تافی مانند آنچه در تصاویر اینجا است انتخاب کنید. یا پوست آب نبات گیاهی را با پخش ، آب نبات ذوب شده روی سینی کاغذ درست کنید.
اگر به جمعیت زیادی غذا می دهید یا آب نبات را به هدایای خوراکی تعطیلات تبدیل می کنید، با خیال راحت دستور غذا را دو برابر کنید. از یک قابلمه بزرگتر و یک ظرف پخت 9*13 استفاده کنید.
برای ،، که دماسنج آب نبات دارند، سس تافی را در قابلمه گرم کنید تا به دمای 300 درجه فارنهایت یا 149 درجه سانتی گراد برسد. این مرحله به مرحله "، سخت" معروف است.
برای اطمینان از بهترین نتیجه، استفاده از یک گلدان ته سنگین (جایی که کف آن ضخیم تر از دو طرف گلدان باشد) مهم است. این اجازه می دهد تا گرما به طور یکنواخت توزیع شود و از سوختن محافظت کند.
اگر یک دسر بدون قند درست می کنید، از مخلوط اریتریتول یا میوه راهب روی زایلیتول یا آلولوز استفاده کنید. دو گزینه آ، به درستی کاراملی نمی شوند و پس از سرد شدن نرم می مانند. همچنین استفاده از استویا در اینجا توصیه نمی شود.
توجه داشته باشید که آب نبات های بدون قند و کربوهیدرات همچنان تا حدودی جویدنی خواهند بود، زیرا ا،ر جایگزین های شکر مانند شکر سفت نمی شوند.
چرا شیرینی من ش،ت؟
این به دستور العمل های گیاهی محدود نمی شود. در واقع، این مشکل رایجی است که مردم هنگام تهیه آب نبات خانگی به طور کلی با آن مواجه می شوند.
می خواهید آب نبات را روی حرارت کم، متوسط \u200b\u200bیا متوسط \u200b\u200bروی بالاترین حرارت گرم کنید. اگر اجاق گاز خیلی داغ شد، حرارت را کم کنید.
آب شدن سریع کره و شکر ممکن است باعث جدا شدن چربی موجود در کره شود.
استفاده از یک قابلمه ته سنگین نیز کمک می کند دسر خیلی سریع گرم نشود.

- 1/2 فنجان شکر یا اریتریتول
- 1/2 فنجان کره گیاهی
- 1 قاشق غذاخوری آب
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/4 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص (اختیاری)
- 3 اونس شکلات چیپسی (اختیاری)
- گردوی ،د شده یا شیرینی، یا تاپینگ اختیاری
- ابتدا، بخش نکات و عیب یابی بالا را حتما بخو،د. برای تهیه دسر گیاهی، یک تابه ورقه ای یا تابه مربعی 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید. شکر، نمک، آب و کره گیاهی را در یک قابلمه با کف سنگین ،یب کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم به آرامی بجوش،د. مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ و قهوه ای روشن شود. اگر دماسنج آب نبات دارید، باید 300 درجه فارنهایت یا 149 درجه سانتیگراد را نشان دهد. حرارت را خاموش کرده و عصاره و،ل را اضافه کرده و در ظرف آماده شده بریزید. با کاردک آن را به طور یکنواخت صاف کنید. (اگر از تابه ورقه ای استفاده می کنید، آب نبات کل ظرف را نمی گیرد.) روی آن چیپس های شکلاتی بپاشید یا ابتدا شکلات را آب کنید و سپس روی آن بریزید. در یک لایه صاف پخش کنید. در صورت تمایل آجیل برشته شده یا رویه های مورد علاقه را اضافه کنید. حدود 2 ساعت یا یک شب تا زم، که شکلات و آب نبات سفت شوند، بگذارید. آن را تکه تکه کنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق یا در فریزر نگهداری کنید.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های ساده دسر وگان

بدون لقمه براونی پخت

ترافل شکلاتی - (فقط 3 ماده)

شکلات تخته ای خانگی

پوست ماست منجمد

توپ های نارگیل

فاج شکلاتی سالم

Ferrero Rocher خانگی

توت فرنگی با پوشش شکلاتی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-toffee-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-toffee-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-toffee-recipe