یک غذای سالم و خوشمزه که می تو،د تنها در 20 دقیقه روی میز میل کنید. به لطف گنوکی گندم کامل ،یداری شده در فروشگاه! این دستور غذای ساده گنوکی را امتحان کنید که در یک سس گوجه فرنگی ساده و خوش طعم پخته شده است.
Gnocchi چیست؟
اگر تا به حال نانوکی نخورده اید، آن ها نوعی کوفته پاستای ایتالیایی هستند. آنها با سیب زمینی و کمی آرد برای نگه داشتن آنها در کنار هم درست می شوند. آنها بافتی نرم، جویدنی و جویدنی دارند که بچه ها واقعا آن را دوست دارند. درست ، گنوکی خانگی سرگرم کننده و درم، است، اما زمان بر است – کاری نیست که من بخواهم به طور منظم انجام دهم.
خوشبختانه، شما می تو،د gnocchi از پیش ساخته شده را ،یداری کنید که از مواد غذایی کامل با کیفیت بالا تهیه شده است، و این همان چیزی است که ما در اینجا برای درست ، این غذای فوق العاده سریع و آسان در شب استفاده کردیم.
Gnocchi گاهی اوقات زیر رادار به ،وان یک گزینه شام پرواز می کند. خوشمزه است، اما چیزی نیست که اغلب به آن فکر کنید. در اینجا یادآوری شما وجود دارد! و در اینجا روشی آسان، سالم و خوشمزه برای تهیه آن وجود دارد.
این دستور العمل ساده Gnocchi عالی است زیرا پر از سبزیجات است! قارچ، پیاز، اسفناج و گوجه فرنگی. این یک غذای گیاهی عالی و پر را درست می کند. به علاوه، شما فقط به تعداد انگشت شماری از مواد نیاز دارید. و بسیاری از آنها چیزهایی هستند که به راحتی برای گزینه های شام لحظه آ،ی نگهداری می شوند.
چگونه Gnocchi را تلفظ کنید:
Gnocchi “NYOH-kee” تلفظ می شود. “g” ،ت است و تاکید بر هجای اول است.
مواد لازم برای دستور غذای ساده گنوچی ما:
- پیاز– پیاز به سس طعم و عمق می بخشد. هنگامی که پخته می شود، پیاز بسیار نرم و شیرین می شود و به متعادل ، اسیدیته گوجه فرنگی کمک می کند.
- قارچ– قارچ ها طعم و بافت گوشتی و خوش طعمی را به این سس گیاهی اضافه می کنند. آنها همچنین مواد مغذی اضافی مانند پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی را اضافه می کنند.
- سیر– سیر به متعادل ، اسیدیته گوجه فرنگی کمک می کند و طعمی گرم و معطر به غذا می بخشد.
- روغن زیتون– روغن زیتون میتواند به طعمدارتر و رضایتبخشتر شدن سس کمک کند. همچنین اجازه می دهد تا طعم ها توسعه یافته و با هم ،یب شوند.
- گوجه فرنگی ،د شده– گوجهفرنگی ،د شده هم طعم و هم بافت را به سس میافزاید. آنها طعم کمی شیرین و اسیدی را اضافه می کنند که به تعادل سایر مواد کمک می کند.
- چاشنی ایتالیایی– چاشنی خشک ایتالیایی طعم را بیشتر می کند. برای افزایش روشنایی، می توان گیاهان تازه مانند ریحان، پونه کوهی و جعفری را نیز اضافه کرد.
- نمک و فلفل– طعم غذا را کامل می کند.
- اسفناج– اسفناج مواد مغذی، طعم و رنگ را به سس اضافه می کند. منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است و ارزش غذایی را افزایش می دهد. طعم ملایم، کمی شیرین و خاکی دارد که می تواند مکمل طعم سایر مواد سس باشد.
- گنوکی– گنوکی کوفته های کوچک و نرمی هستند که با سیب زمینی، آرد و تخم مرغ درست می شوند. از نظر ظاهری شبیه ماکارونی هستند، اما بافت نرم تر و بالش تری دارند.
- پنیر پارمسان– پنیر پارمزان رنده شده طعم پنیری و نمکی به ظرف می بخشد و واقعاً همه طعم ها را با هم ،یب می کند.
طرز تهیه این دستور العمل ساده گنوکی:
- تاس پیاز، قارچ ها را خلال کنید، اسفناج را خلال یا خلال کنید و سیر را ،د کنید.
- حرارت یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط روغن زیتون را اضافه کنید و پیاز و قارچ را به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 30 ث،ه دیگر یا بیشتر تفت دهید.
- اضافه ، گوجه فرنگی ،د شده (از جمله آب میوه) و ادویه. اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید پژمرده شود.
- هم بزنید در گنوکی نپخته به مدت 3-4 دقیقه بجوش،د، تا زم، که گنوکی پخته شود. روی آن را با پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.
نکات و پیشنهادات:
هم گنوچی و هم پاستا می توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند، بسته به نحوه تهیه آنها. گنوکی از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ تهیه می شود و به طور کلی کا،ی و کربوهیدرات کمتری نسبت به پاستا دارد.
از آنجایی که در این دستور العمل نیاز به گنوکی های از پیش ساخته شده است، جلوگیری از لثه دار شدن آن بسیار آسان است. اطمینان حاصل کنید که گنوچی را به درستی بپزید. گنوکی ها را زیاد نپزید وگرنه ممکن است لطیف شوند.
البته! اگر ترجیح می دهید از ماکارونی استفاده کنید، 16 اونس پاستا را در آب نمک بجوش،د. خوب آبکش کنید و بعد از اسفناج داخل سس پاستا هم بزنید. بقیه دستور العمل را طبق دستورالعمل دنبال کنید.
گنوکی های مورد علاقه فروشگاهی ما، گنوکی سیب زمینی از Trader Joe’s است.
ایده های ساده تر برای وعده های غذایی شب هفته:
- 1/2 متوسط پیاز
- 2 1/2 فنجان ها قارچ، سفید
- 3 میخک ها سیر چرخ کرده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 28 اونس گوجه فرنگی ،د شده، کنسرو شده
- 1 قاشق سوپخوری چاشنی ایتالیایی
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 فنجان ها اسفناج کوچک ریز ،د شده
- 16 اونس گنوکی
- 1/2 فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
-
پیاز را خلالی کرده و قارچ ها را خلال کنید. اسفناج ژولین یا ،د کنید. سیر چرخ کرده.
-
یک تابه بزرگ را با طرف های بلند (یا قابلمه) روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید و پیاز و قارچ را تفت دهید تا پیازها شفاف شوند (4 تا 5 دقیقه). سیر را اضافه کنید و 30 ث،ه دیگر تفت دهید.
-
گوجه فرنگی های ،د شده (از جمله آب آن) را داخل آن بریزید و ادویه های ایتالیایی، نمک و فلفل را اضافه کنید. برگ های اسفناج را اضافه کنید و با دقت هم بزنید.
-
بعد از اینکه اسفناج پژمرده شد، گنوکی نپخته را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. به مدت 3-4 دقیقه بجوش،د، تا زم، که گنوکی پخته شود. پنیر پارمزان را هم زده و گرم سرو کنید.
کا،ی: 241کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 37g | پروتئین: 8g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 4g | کلسترول: 7میلی گرم | سدیم: 990میلی گرم | پتاسیم: 479میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 4g | ویتامین A: 1180IU | ویتامین سی: 17میلی گرم | کلسیم: 160میلی گرم | اهن: 5میلی گرم
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/easy-gnocchi-recipe/