خوشمزه ترین غذاهای جهان + خوشمزه ترین های اینستاگرامی


همینطور سعی شده تا کاربران بتونن با توجه به این لیست در عین حال با غذاهایی آشنا بشن که با درست کردنشون طعم‌های جدید رو تجربه کرده و تکنیک های آشپزی جدیدی رو هم یاد بگیرن. فسنجان خورشت نمادین و جزء جدایی ناپذیر غذاهای ایرانی در عروس ها و مهمانی هاست، که ترکیب دلپذیزی از پخت رب انار و گوشت مرغ یا اردک است. پیاز و گرد در رب غلیظی از انار به آرامی با یک دیگر پخته می‌شوند و سس غلیظی را به دست می دهند.

  • بهترین توصیفی که می‌توان از این خوراکی متعلق به ناحیه‌ی ساردینیا ارائه داد، عبارت است از پنیر گوسفندی حاوی شفیره‌ی زنده‌ی حشرات.
  • بورک، متشکل از یک نوع خمیر نان یا شیرینی به نام خمیر فیلو است و داخل آن با مواد گوناگونی مانند پیاز، گوشت گاو، گوسفند، مرغ یا ماهی، تخم‌مرغ، انواع ادویه و سبزیجات دیگر پر می‌شود.
  • غذایی پر از سالاد و به همراه ژامبون پارما که با مواد های مختلف طعم بسیار لذیذ و به یاد ماندنی را به ارمغان آورده است .
  • قطاب یک نوع شیرینی خیلی محبوبه اما شما میتونید نان قطاب رو با گوشت چرخ کرده و مواد دلخواه پر کنید و یه غذای شبیه به پیراشکی داشته باشید.
  • غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند.

یکی از دیگر از بدمزه‌ترین غذاها، پینگ است که از عنکبوت سرخ شده تهیه می‌شود. طرز تهیه پاستا قالبی یه غذای سالم و محبوب تمام اعضای خانواده مخصوصا بچه ها پس حتما این غذا رو… شما میتوانید با رعایت چند نکته ساده این غذا را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

اگر به دنبال یک غذا سالم و مقوی هستید رول تابستانی میان وعده ویتنامی می تواند گزینه مناسبی باشد . سیار خوشمزه متشکل از شکر یا عسل و بادام آسیاب‌شده و گاهی روغن یا عصاره بادام یا گلاب است. مارزیپان را معمولا به‌عنوان دسر سرو می‌کنند و از رایج‌ترین انواع آن می‌توان به مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپان‌های کوچک به‌شکل میوه و سبزیجات اشاره کرد. در نسخه شیرین فرنچ تست، قبل از سرخ کردن نان تست آغشته به تخم‌مرغ، به آن شیر، شکر، وانیل و دارچین اضافه می‌کنند و در نهایت روی آن، خاک قند، کره، تکه‌های میوه و شربت می‌ریزند. نسخه شور تست فرانسوی با نمک و فلفل طبخ می‌شود و روی آن، سس کچاپ یا مایونز می‌ریزند. تست فرانسوی یا فرنچ تست، در نقاط مختلف دنیا با دستورالعمل‌های گوناگونی طبخ می‌شود.

طرز تهیه بریانی قارچ هندی

کیمچی نوعی چاشنی محبوب در کشور کره و مشابه ترشی است که از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویه‌های متنوع به دست می‌آید. اما نباید کیمچی را با خوراک کیمچی در این دستور پخت، اشتباه بگیرید. کیمچی جیگه یا خوراک کیمچی، غذایی ساده است که می‌توان آن را با مواد اولیه تازه یا باقی‌مانده کیمچی در یخچال، درست کرد. این غذا از پیاز، سیر، پیازچه، رب فلفل قرمز و پروتئین دلخواهتان تهیه می‌شود. ایرانی ها عاشق طعم ترش و ملس اند، به طوری که زغال اخته و زرشک را در میان مواد اولیه غذاهای ایرانی خواهید دید. زرشک پلو، این غذای باستانی و محبوب، مملو از زرشک های قرمز است که پیش از پخت خشک شده اند.

طرز تهیه موساکا یونانی

چند دهه است که به عنوان یک غذای فریز شده خانگی هم از آن استفاده می‌ کنند. Sloppy joes از رستورانی در شهر سیوکس، لووا در سال ۱۹۳۰ آمده که یک نوع ساندویچ گوشت است . معمولا در آن از گوشت گاو با یک نوع سس گوجه فرنگی شیرین استفاده می شود.

این غذا یک شاهکار تایلندی محسوب می شود که از قارچ ، میگو ، گوجه فرنگی ، لیمو ترش و … تهیه می شود. مزه ای تند دارد که معمولا آنرا به همراه سوپی دلچسب سرو می کنند. ششربت افرا از جمله نوشیدنی های خوشمزه کانادایی محسوب می شود که باید آنرا امتحان کنید . افرا را می توان به همراه پنکیک و انواع غذاهای دیگر میل نمود. این غذای لذیذ را با ادویه‌جات مختلفی مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزه‌دار شده، همراه با پنیز موتزارلای آب‌شده روی آن سرو می‌کنند. معمولا پاستای پخته‌شده با دیگر مواد در یک ظرف، ریخته می‌شود و سپس در داخل فر قرار می‌گیرد.

تحریریه غذای هرمزگان