فهرست مطالب[Hide][S،w]
جایگزین های کم اگزالات برای آرد بادام و دیگر انواع پودر آجیل برای پخت و پز و نیازهای کتو یا بدون دانه.

ویژگی غذای پینهدوزی زغال اخته بدون دانه من در خبرنامه هفتگی تعدادی سوال را برای جایگزینی با اگزالات کم به جای آرد آجیل در دستور غذا ایجاد کرد.
چرا برخی از افراد از غذاهای با اگزالات بالا اجتناب می کنند؟
به دلیل مشکلات مربوط به تجمع کریستال اگزالات در بافت های بدن، بیشتر مردم از همیشه از رژیم غذایی کم اگزالات پیروی می کنند.
مشکلات مزمن سنگ کلیه یک علامت مشخص است.
حدود 10 درصد از جمعیت از نظر ژنتیکی مستعد آسیب ناشی از رژیم غذایی سرشار از اگزالات هستند.
علاوه بر این، ،، که قارچ بیش از حد (کاندیدا) در روده دارند، در معرض خطر غذاهای با اگزالات بالا نیز هستند.
این به این دلیل است که برخی از گونههای مفید فلور روده، بهویژه گونههایی از این جنس اگزالوباکتر، اگزالات را برای ما تجزیه کنید!
این سویههای میکروبی ضد اگزالات توسط آنتیبیوتیکها و دهها داروی دیگر از بین میروند.
هنگامی که این سویه ها در روده نامتعادل وجود نداشته باشند، اگزالات موجود در غذا می توانند علائم ایجاد کنند.
رژیم کتو و اگزالات بیش از حد
برای افزایش آسیب، بسیاری از افرادی که به اگزالات حساس هستند، در تلاش برای کاهش وزن و/یا بهبود روده، بدون غلات با نشاسته کم یا بدون نشاسته می خورند.
به ،وان مثال، رژیم غذایی GAPS، رژیم غذایی کاندیدا، و رژیم غذایی با کربوهیدرات های خاص، همه غلات و نشاسته را به ،وان بخشی از پروتکل شفا ممنوع می کنند.
بسیاری از ،، که رژیم کتو دارند این را به سختی متوجه می شوند.
آنها کربوهیدرات های حاوی غلات و نشاسته را حذف کرده و با غذاهای اگزالات بالاتر مانند آرد بادام جایگزین می کنند تا در عرض چند ماه دچار حمله سنگ کلیه یا علائم جدی تری مانند ولوودینیا شوند.
با آرد بادام که شاید محبوبترین گزینه بدون غلات برای پخت و پز باشد، فکر کردم که اگر به اگزالات حساس هستید و نیاز به کاهش قرار گرفتن در معرض آن دارید، چند کلمه در مورد بهترین جایگزینها به اشتراک بگذارم.
آرد آجیل کم اگزالات؟
متأسفانه، اصطلاح “آجیل کم اگزالات” کمی عجیب و غریب است.
در حالی که آجیل هایی وجود دارند که نسبت به سایرین دارای اگزالات کمتری هستند، اما واقعاً هیچ آجیل کم اگزالات وجود ندارد که من با آن برخورد کرده باشم.
به ،وان مثال، گردو، گردو و آجیل ماکادمیا کمترین میزان اگزالات را دارند که به ترتیب 10 میلی گرم، 8 میلی گرم و 12 میلی گرم در هر اونس هستند.
برای در نظر گرفتن “کم اگزالات” یک غذا واقعاً باید کمتر از 10 میلی گرم در هر وعده باشد.
بنابراین، حتی آجیل هایی که حاوی کمترین مقدار اگزالات هستند، دقیقاً در مرز بسیار زیاد قرار دارند.
آرد نشاسته
در مورد پر، از آردهای آجیل با اگزالات بالا، به ویژه بادام که دارای بالاترین اگزالات است، نشاسته یا آرد سیب زمینی بهترین جایگزین است.
با این حال، از آرد کاساوا (تاپیوکا) و پیکان که هر دو در انتهای بالاتر برای اگزالات قرار دارند، اجتناب کنید.
از آنجایی که آرد سیب زمینی بسیار نشاسته ای است، برای ،، که از رژیم کم کربوهیدرات برای اه، کاهش وزن یا رژیم غذایی بهبود دهنده روده مانند GAPS استفاده می کنند، انتخاب قابل قبولی نخواهد بود.
با این حال، برای ،، که می توانند جایگزینی مبتنی بر نشاسته برای آرد بادام را تحمل کنند، آرد سیب زمینی بهترین گزینه با اگزالات کم است.
آردهای میوه ای
یک جایگزین خوب دیگر برای آرد آجیل مانند بادام، نارگیل است که از آرد میوهای در نظر گرفته میشود، زیرا از دروپه به دست میآید.
با این حال، مراقب موارد دیگری مانند آرد موز سبز و چنار باشید که به میزان قابل توجهی اگزالات بیشتری دارند.
نقطه ضعف آرد نارگیل این است که نمی توان آن را به نسبت 1:1 در دستور العمل هایی که به آرد بادام نیاز دارند جایگزین کرد.
فقط مقادیر کمی آرد نارگیل در یک دستور غذا من، است.
بنابراین، برای دستیابی به بافت من،، معمولاً باید یک آرد دیگر با آرد نارگیل مخلوط شود. گزینه دیگر استفاده از یکی از آردهای زیر به تنهایی در هنگام خشک ، آرد بادام است.
گزینه های مورد علاقه من برای استفاده برای این منظور در ادامه مورد بحث قرار می گیرد.
آرد بذر
تا به حال، بهترین توصیه من برای جایگزین های کم اگزالات به جای آرد بادام، آرد دانه است.
به طور خاص، آرد تخمه آفتابگردان مورد علاقه شخصی من است و پس از آن وعده غذایی دانه کدو تنبل است.
با این حال، از آرد یا آرد بذر کتان خودداری کنید، که متاسفانه یک انتخاب رژیم غذایی کم اگزالات بسیار محبوب است.
این به این دلیل است که کتان بسیار استروژن است و بعد از سویا در رتبه دوم قرار دارد. مصرف منظم کتان در صورت مصرف مکرر می تواند باعث ایجاد پیش سرط، سینه از جمله سایر مشکلات هورمونی شود.
من شخصاً هرگز چیزی از کتان را در منو قرار نمی دهم. دنیای ما تا آنجا که هست با شبه استروژن ها آلوده است.
حتی اگر بسیار تمیز زندگی می کنید و غذای باکیفیت می خورید، احتمالاً در معرض اثرات آنها قرار خواهید گرفت. از این رو، به نظر من، افزودن کتان به رژیم غذایی شما تنها یک جنبه منفی دارد.
آرد تخمه آفتابگردان عالی است زیرا می تو،د آن را به نسبت 1: 1 جایگزین آرد بادام در دستور العمل های خود کنید.
توجه داشته باشید که باید خودتان آن را بسازید زیرا نسخه های تجاری احتمالاً قدیمی و/یا فاسد هستند.
خبر خوب این است که ساخت آن بسیار ساده است.
توصیه میکنم دانههای آفتابگردان جوانهزده را ب،ید (این مارکی است که من استفاده میکنم) و آرد تازه را در آسیاب قهوه آسیاب کنید.
از طرف دیگر، میتو،د دانههای آفتابگردان پوستشده را یک شب خیس کنید، آنها را آبکش کنید و در فر گرم (یا آبگیری) خشک کنید و سپس با آسیاب به آرد تبدیل کنید. این روش کمی وقت گیرتر است، اما هزینه کمتری دارد.
نکات پخت
آسیاب های غلات به دلیل روغنی بودن، برای آسیاب آرد دانه به خوبی کار نمی کنند. بنابراین، ایده خوبی است که برای این کار روی یک آسیاب قهوه ارزان قیمت سرمایه گذاری کنید.
اگر برای یک خانواده بزرگ آشپزی می کنید، دسته های بزرگ درست کنید و بعداً برای استفاده سریع فریز کنید!
آرد دانه های منجمد را می توان در دستور العمل ها مستقیماً بیرون از فریزر بدون نیاز به زمان ذوب استفاده کرد.
نتیجه
در حالی که غذاهای با اگزالات بالاتر ناسالم نیستند و به طور معمول در رژیم های غذایی سنتی از سراسر جهان گنجانده شده اند، در عصر مدرن ما، برخی از افراد باید حداقل به طور موقت از آنها اجتناب کنند.
این به دلیل نیاز به تعادل مجدد روده به تعادل میکروبی متنوع تر و مطلوب است.
در این مدت بهتر است از غلات به همراه آرد بادام با اگزالات بالا و سایر آردهای آجیل اجتناب شود.
عملی ترین جایگزینی 1:1 در دستور العمل هایی که بدون غلات و نشاسته نیز هستند، آرد تخمه آفتابگردان است و به دنبال آن آرد تخمه کدو حلوایی است (آسیب دادن به آرد خوب کمی سخت تر).
نشاسته یا آرد سیب زمینی نیز گزینه ای برای ،، است که قادر به تحمل نشاسته هستند و در غیر این صورت در پروتکل بهبود روده نیستند.
علاوه بر این، آرد نارگیل یک گزینه است، اما فقط مقادیر کم آن به دلیل مشکلات بافتی در پخت خوب عمل می کند.
برای یک تجربه گوارشی و تغذیه ای بهینه، آسیاب ، آرد تخمه آفتابگردان یا تخم کدو را از دانه های جوانه زده یا خیس شده توصیه می کنم.

منابع
(1) آجیل و دانه های کم اگزالات
(2) بهترین جایگزین برای آرد بادام
(3) اگزالات ها در رژیم غذایی بدون گلوتن
منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/low-oxalate-almond-flour-alternatives/