
بروزرسانی: 03 تیر 1404
بهترین ماهی قزل آلا پخته شده - کافه آشپزخانه Mils
این واقعاً بهترین ماهی قزل آلا پخته شده است! آب نمک سریع آن ماهی قزل آلا بسیار ملایم را تضمین می کند.
ما یک خانواده ماهی قزل آلا هستیم و این روش بسیار مورد علاقه ما در ساخت ماهی قزل آلا و غذا خوردن است! بسیار آسان ، بسیار خوب است. دستورالعمل های پاداش شامل نحوه پخت ماهی قزل آلا در ماهیتابه هوا است.


آب نمکی خوشمزه برای ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا سالهاست که این مشخصات عطر و طعم را ساخته است. ماهی قزل آلا پخته شده هماهنگ ترین تا کنون را ایجاد می کند.
- سس سویا
- قهوه
- سیر
- ادویه فلفل لیمو
اگر از سالمون روی پوست استفاده می کنید ، دست ماهی قزل آلا را به بالا قرار دهید تا معده بتواند عطر و طعم را در ماهی قزل آلا قرار دهد.




توجه داشته باشید در مورد ماهی قزل آلا: چه نوع استفاده ای
این دستور العمل را می توان با:
- فیله ماهی قزل آلا
- یک فیله بزرگ ماهی قزل آلا
فیله ماهی قزل آلا از نظر اندازه و ماهی متفاوت خواهد بود. فیله ماهی قزل آلا معمولاً در 4 تا 6 اونس فروخته می شود. ماهی ها می توانند از 1/2 تا 1 اینچ از ماهی ها متغیر باشند و برای یک فیل ماهی قزل آلا ضخیم تر از یک طرف طبیعی است و در بیرون متوقف می شود.
من دستورالعمل های پخت را در دستور العمل قرار داده ام.
اگر از یک فیل بزرگ ماهی قزل آلا استفاده می کنید ، یا الف) قبل از استفاده از دستور العمل یا ب) آب کاملاً قابل مشاهده (در ظرف که اندازه آن را جذب می کند) آن را به ،مت هایی با اندازه مساوی بریزید ، یک اسپانسر بزرگ بپزید و به اندازه اندازه افراد سرو بعد از پخت برش دهید.




مشاوره مختصر برای این ماهی قزل آلا پخته شده
در دنیای ایده آل ، این ماهی قزل آلا باید حداقل دو ساعت خیس شود تا طعم بهینه به دست بیاید.
با این حال ، من بهتر از هر ،ی که گاهی زندگی را در راه رهگیری می کند می فهمم. یا در برنامه ریزی برای آینده ناکام است. یا تصمیم بگیرید که در آ،ین لحظه ماهی قزل آلا می خواهید و این زندگی باید بهتر از ماهی قزل آلا پخته شود.
دریافتش
اگر به موقع کوتاه هستید ، نگاه داشتن گروه یادداشت ها از دستور العملبشر این یک برنامه بسیار ساده برای پرش از زمان آب نمک و در عوض مسواک زدن آب نمک بر روی ماهی قزل آلا *دو بار *است. این عطر و طعم ی،ان را دقیقاً مانند ، ماهی قزل آلا در آب نمک برای چند ساعت منتقل نمی کند ، اما قطعاً در یک ،ج کار می کند.


آ،ین نکته + دستورالعمل سرخ ، هوا
مهمترین توصیه ای که می توانم در مورد بهترین ماهی قزل آلا پخته شده به شما بدهم: فراتر از نان نروید.
روی ضخامت ماهی قزل آلا پخته شده خشک و جذاب نیست ، بنابراین زمان نان را از نزدیک کنترل کنید (همانطور که متفاوت خواهد بود ، بر اساس ماهی قزل آلا). هنگام پخت به درستی ، ماهی قزل آلا از کره و کره ذوب می شود.
این ماهی قزل آلا به خوبی در ماهیتابه هوا پخته می شود. ماهیتابه هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. فیله ماهی قزل آلا را در یک لایه قرار دهید. به مدت 7 تا 9 دقیقه بپزید (زمان دقیق بر اساس مارک ماهیتابه و ماهی قزل آلا متفاوت خواهد بود).


یک سال پیش: ساندویچ های عدس فوری شگفت انگیز
دو سال پیشسبزیجات ،یه آووکادو رول می کند
سه سال پیش: میله های بلوندی رول دارچین
چهار سال پیش: رول های کاهو یون، سریع و آسان
پنج سال پیش: کشتی های ماه عسل Lyme
شش سال پیش: بهترین سیم پیچ دارچین {دستور العمل معروف شریل}
هفت سال پیشپای جو دوسر سالم
هشت سال پیشاز کیک پودینگ و،لی
نه سال پیش: آشپز فشار مرغ کامل "بو داده" است
ده سال پیش: tacos tacos سالم و خوشمزه {30 دقیقه وعده غذایی}


بهترین سالمون پخته شده
میوه: 4 به 6 ک،
زمان مقدماتی: 20 دقایقی
زمان پخت و پز: 12 دقایقی
زمان نصب: 2 ساعت
زمان کل: 2 ساعت 32 دقایقی
- ⅓ فنجان سس سویا
- ¼ فنجان سبک بسته بندی شده یا شکر قهوه ای تیره
- ¼ فنجان اب
- ¼ فنجان روغن آووکادو ، روغن زیتون یا روغن انگور (به یادداشت مراجعه کنید)
- 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج غیر منطقی یا سرکه سفید
- 3 میخک سیر ، ،د شده به طور دقیق یا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
- تراشه های فلفل قرمز ، اختیاری
- ادویه فلفل لیمو
- 4 تا 6 فیله ماهی قزل آلا استخوان ، از هر 4 تا 6 اونس (پوست روشن است یا از - به یادداشت مراجعه کنید)
از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
در یک کاسه کوچک ، سس سویا ، شکر قهوه ای ، آب ، روغن ، سرکه و سیر را ،د کنید تا شکر به خوبی حل شود. ((یادداشت زیر را ببینید اگر وقت ندارید قبل از حرکت به مرحله بعدی ماهی قزل آلا بگیرید.)
آب شور را درون یک ظرف کم عمق بریزید که می تواند همه فیل های ماهی قزل آلا را در یک لایه متن، کند. فلوت های ماهی قزل آلا را در آب نمک قرار دهید. اگر از ماهی قزل آلا بدون پوست استفاده می کنیدماهی قزل آلا را در وسط جاده در زمان ادویه دار بچرخ،د.
حداقل دو ساعت یا حدا،ر 8 ساعت را بپوش،د و خنک کنید.
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید
نصف خط بشقاب با تراشه های چربی سبک با اسپری پخت و پز. ماهی قزل آلا را از آب نمک جدا کرده و آن را روی پوست پوست روی ورق پخت آماده قرار دهید. هر تکه ماهی قزل آلا را به آرامی با ادویه های فلفل لیمو بپاشید.
پخت سالمون به مدت 10 تا 15 دقیقه تا زم، که دماسنج فوری در شدیدترین ،مت 125 درجه فارنهایت (برای متوسط) تا 140 درجه فارنهایت (برای چاه متوسط) ثبت شود. زمان دقیق به ماهی قزل آلا بستگی دارد - در صورت ،وم زمان پخت و پز را اضافه کنید.
بگذارید ماهی قزل آلا 5 تا 7 دقیقه استراحت کند (دمای داخلی چند درجه دیگر صعود می کند). سرویس گرم
سرویس: 1 تسلیموت کا،ی حرارتی: 324kCalوت کربوهیدرات ها: 8Zوت پروتئین: 35Zوت چربی: 16Zوت چربی اشباع: 2Zوت کلسترول: 94طاقچهوت سدیم: 510طاقچهوت Viber: 0.1Zوت شکر: 7Z
تخلیه پاسخ: من یک شرکت کننده در Amazon Services LLC Associats هستم ، یک برنامه تبلیغاتی که برای ارائه راهی برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک شرکت کننده در آمازون ، از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/best-baked-salmon/