این چاشنی آرام پز خوشمزه، کاملا مرطوب است و اگر نیاز به صرفه جویی در فضای فر دارید، عالی است. اما در صورت ،وم می توان آن را در فر نیز پخت.
خواهر شوهرم این چاشنی را به یک جشن شکرگزاری خانوادگی آورده است و شوخی نمی کنم، هیچ ، نمی تواند در مورد چیز دیگری صحبت کند. این به م،ای واقعی کلمه بهترین پرکننده است.
بهترین نان برای پر ، آرام پز
من متوجه شده ام که بهترین نان، نان ساندویچی غلیظ و محکم است. من از مارک سیکامور مادربزرگ استفاده می کنم. یک نان (17 برش) مقدار من،ی برای این دستور است.
با این حال، دستور پخت نان محکم خانگی مانند نان ساندویچ یا این باگت نیز به خوبی جواب می دهد.
از نان پر، کنید این بسیار مطبوع یا کرکی یا نوعی بافت ضعیف است.
- پوسته را از برش های نان جدا کنید. از پاشنه/نوک پخت استفاده نکنید.
- قبل از پخت به حدود 10 فنجان نان مکعبی 3/4 تا 1 اینچی نیاز دارید.
- با خشک شدن در فر، مکعب ها کمی کوچک می شوند و حدود 9 فنجان (250-260 گرم) مکعب نان خشک به دست می آیند.
طرز تهیه فیلینگ با بافت عالی
بزرگترین نکته برای درست ، بهترین چاشنی این است که آن را انجام دهید مایع را به تدریج اضافه کنید. شما همیشه می تو،د بیشتر اضافه کنید، اما حفظ نان خیس و خیس بسیار دشوار است.
برای این دستور پر ، آرام پز، سبزیجات و سبزی ها را در کره تفت دهید و سپس با حبه های نان خشک بریزید.
در این مرحله، با همزن بزنید 1 فنجان آبگوشت با تخم مرغ این مخلوط را روی فیلینگ بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
نگاهی بیندازید و تصمیم بگیرید که آیا آبگوشت بیشتری نیاز است یا خیر. برای این دستور غذا، من حدود 1/4 تا 1/3 آب گوشت اضافه می کنم. اگر دوست دارید فیلینگ بسیار نرم باشد، احتمالاً می خواهید آب گوشت بیشتری اضافه کنید.
جزئیات آرام پز
برای این دستور چاشنی می توان از آرام پز 6 یا 8 لیتری استفاده کرد.
زمان پخت در دستور ذکر شده است که فیلینگ را به مدت 4 تا 6 ساعت روی حرارت ملایم بپزید. در یک دنیای ایده آل، همه آرام پزها به یک روش پخت می کنند. اما متاسفانه برخی از آرام پزها در دمای بسیار بالاتری نسبت به سایرین پخت می کنند.
پس به پر ، دقت کنید! ممکن است به زمان کمتری نیاز داشته باشد (اما احتمالاً نه بیشتر).
برای قوام بیشتر در تمام مدت، می تو،د فیلینگ را در نیمه مراحل پخت هم بزنید. ما شخصا عاشق تکه های بیرونی ترد نان هستیم با وسط نرم، بنابراین من آن را حرکت نمی دهم.
طرز پخت فیلینگ در فر
برای پخت این فیلینگ در فر به جای استفاده از آرام پز:
- داخل یک تابه 8×11 اینچی چرب شده یا ظرف کاسه ای با اندازه مشابه بریزید.
- روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوش،د.
- در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. درب آن را باز کرده و به مدت 10-15 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.
این دستور پر ، را می توان به راحتی دو برابر کرد. یک دسته دوتایی را می توان در یک آهسته پز 8 لیتری یا یک سرخ کن عمیق 9 در 13 اینچی قرار داد.
من در مورد پر،، فردی حساس و گزنده هستم و حتی از اعتراف آن خجالت نمی کشم. من سالها از این چیزها متنفر بودم زیرا: نان خیس. #مصری #EW
من چند دستور پخت دیگر در آرشیو دارم (زیرا بالا،ه بالغ شدم و متوجه شدم که می توانم سطح اشباع را در ا،ر دستور العمل های پر ، کنترل کنم).
بهترین قیمه همیشه
با این حال، این قیمه آرام پز بهترین قیمه ای است که تا به حال خورده ام. یک ظرف شکرگزاری که 90 درصد قیمه دارد؟ بله سلام من هستم من مل هستم و کاملاً عاشق این پر ، هستم.
بسیاری از بچه های من که به طور معمول دماغ خود را هنگام قیمه بالا می کشند، طرفداران بزرگ این قیمه آرام پز نیز شده اند. در واقع، زم، که پسر نوجوانم حداقل چیزهای باقی مانده از یخچال را می دزدید، گفت: “من دیگر حتی نمی دانم کی هستم.” 😆
واقعا غیرعادی است. آهسته پز آن را بسیار آسان می کند. روش فر پشتیبان آن را بسیار قابل دسترس می کند. و بافت عالی و طعمهای شگفتانگیز آن را به تنها پرکنندهای تبدیل میکند که برای همیشه در زندگیام میخواهم.
1 سال پیش: کباب قابلمه ای می سی سی پی {از ابتدا/رایگان}
2 سال پیش: رولت شام نرم و پف دار عالی
سه سال پیش: سالاد زغال اخته و انار
چهار سال پیش: یک سالاد اسفناج فوق العاده با آجیل شیرین و تند، سیب، فتا و بیکن
پنج سال پیش: شکلات چیپسی شکلاتی جویدنی و شور
شش سال پیش: کرامبل گلابی کرن بری خوشمزه
هفت سال پیش: قابلمه لوبیا سبز خانگی با رویه ترد اضافی
هشت سال پیش: پای شکلاتی
نه سال پیش: سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی آرام پز
ده سال پیش: سوپ خامه ای گوجه فرنگی، سیب زمینی و ریحان
بهترین قیمه آرام پز
میوه: 8 سهام
زمان آماده سازی: 35 دقیقه
زمان پخت: 7 ساعت
زمان کل: 7 ساعت 35 دقیقه
- 1 قرص نان نان ساندویچی سفید محکم (17 برش برای تولید حدود 10 فنجان مکعب نان) – برای جزئیات بیشتر به یادداشت مراجعه کنید
- ½ فنجان کره شور
- 1 فنجان پیاز ریز ،د شده
- 1 فنجان کرفس ریز ،د شده
- ¼ فنجان جعفری تازه ،د شده
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
- ¾ قاشق چای خوری ادویه های مرغ
- ½ قاشق چای خوری آویشن خشک
- ½ قاشق چای خوری مرزنجوش خشک شده
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 تا 2 فنجان آب مرغ کم سدیم (به یادداشت مراجعه کنید)
- 1 بزرگ تخم مرغ
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 225 درجه فارنهایت گرم کنید. هر تکه نان را به مکعب های 3/4 تا 1 اینچی برش دهید. برای نان چنار مادربزرگ، پوسته ها را جدا کردم و هر برش را به 16 مکعب برش دادم. تکه های نان را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بچینید. به مدت 1/2 تا 2 ساعت بپزید تا نان خشک و سفت شود. بردارید و کاملا خنک کنید. مکعب های نان خشک را در یک کیسه یا ظرف دربسته نگهداری کنید. (این مرحله را می توان از چند روز قبل انجام داد.)
-
در یک ماهیتابه 10 یا 12 اینچی، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید تا ذوب شود. پیاز، کرفس و جعفری را اضافه کنید. به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید تا پیازها شفاف شوند.
-
نمک، مریم گلی، ادویه مرغ، آویشن، مرزنجوش و فلفل سیاه را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
-
مکعب های نان خشک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مخلوط سبزیجات را روی آن ب،اشید و سریع هم بزنید تا ،یب شوند.
-
در یک فنجان اندازه گیری مایع یا کاسه کوچک، هم بزنید 1 فنجان آبگوشت با تخم مرغ تا زم، که خوب مخلوط شود. این مخلوط را روی فیلینگ بریزید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. آبگوشت اضافی اضافه کنید فقط در حد نیاز تا زم، که فیلینگ به نرمی مورد نظر برسد. من پر ، نرم اما نه مرطوب را ترجیح می دهم. من از 1/4 تا 1/3 آبگوشت اضافی استفاده می کنم. با این حال، اگر دوست دارید فیلینگ شما واقعا صاف و مرطوب باشد، ممکن است بخواهید یک فنجان کامل آب گوشت اضافه کنید.
-
داخل یک آرام پز 6 یا 8 لیتری را کمی چرب کنید. مخلوط پرکننده را در آرام پز قرار دهید (مخلوط را در یک لایه محکم فشار ندهید، آن را با قاشق شل کنید).
-
روی آن را بپوش،د و 4 تا 6 ساعت بجوش،د. بسته به نحوه پخت آهسته پز شما، ممکن است لازم باشد زمان را کم یا زیاد کنید. برای به دست آوردن یک قوام یکنواخت، می تو،د مواد را تا نیمه پخت هم بزنید. (من شخصاً تکه های بیرونی نان را با وسط نرم تر دوست دارم، بنابراین آنها را ورق نمی زنم.)
-
روش فر: داخل یک تابه 8×11 اینچی چرب شده یا ظرف کاسه ای با اندازه مشابه بریزید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوش،د. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. درب آن را باز کرده و به مدت 10-15 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.
آبگوشت: اگر از آب گوشتی استفاده می کنید که سدیم کمی ندارد، ممکن است بخواهید نمک موجود در دستور غذا را به نصف کاهش دهید. همچنین مقدار آب گوشتی که در پایان استفاده می کنید 100% به قوام و بافتی که در فیلینگ ترجیح می دهید بستگی دارد. برای پر ، بادوام تر/کمتر نرم، کمتر اضافه کنید. برای پر شدن نرم تر و مرطوب تر، آب گوشت بیشتری اضافه کنید.
دسته دوتایی: این دستور العمل ها دو برابر می شوند. یک دسته دوتایی به راحتی در یک آهسته پز 8 لیتری قرار می گیرد.
نویسنده: گرایش
،ت: ظرف جانبی
آشپزخانه: آمریکایی
ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 287Kcal، کربوهیدرات ها: 31g، پروتئین: 8g، چربی: 15g، چربی اشباع شده: 8g، کلسترول: 54میلی گرم، سدیم: 793میلی گرم، فیبر: 3g، شکر: 5g
منبع دستور غذا: از کافه می، کیچن (از طریق خواهر شوهرم، آنجلا، و با الهام از دستور پخت همه دستور العمل ها)
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/the-best-slow-cooker-stuffing/
تحریریه غذای هرمزگان