
بروزرسانی: 18 تیر 1404
بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول
رستوران رزفر یکی دیگر از بهترین رستوران های سنتی تهران است که در شمال پایتخت قرار دارد. دکوراسیون داخلی این رستوران کاملاً از سبک سنتی معماری اصیل یزدی الهام گرفته است. غذاهای این رستوران کیفیت بسیار خوبی دارند و در دستور پخت آن از بهترین مواد اولیه، مخصوصاً زعفران استفاده می شود. از غروب آفتاب تا پاسی از شب نیز گروه موسیقی سنتی، انواع موسیقی گوش نواز و آرامش بخش محلی را اجرا می کنند. پس برای تجربه یک شب به یادماندنی، بهتر است حتماً سری به رستوران رزفر بزنید. غذاهای این شهر به گونه ای می باشد که شما هم می توانید طعم اصیل ایرانی را در آن ها پیدا کنید و هم اینکه غذاهای مدرن و لذیذی دارد.
- این خوراکی بسیار مقوی از ترکیب خرما، گردو، کشمش، پیاز، تخم مرغ و شیره انگور تشکیل می شود و به خاگینه خرما شباهت دارد.
- بیشتر از هر موردی کباب های سنتی ایرانی بسیار معروف هستند که در ادامه برخی از این کباب برای شما لیست می کنیم.
- برای طرز تهیه خورش اسپناساک هم تنها به اسفناج و تخم مرغ به عنوان مواد اولیه نیاز دارید.
- اگر کشک بادمجان سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
تنوع غذایی ما ایرانی ها آنقدر زیاد است که پاسخگوی ذائقه و سلیقه های مختلف بوده و علاوه بر تنوع غذایی بعضی از غذاها در خط های مختلف با طعم ها و روش های مختلفی تهیه و طبخ می شوند. به همین دلیل شما می توانید انواع غذای ایرانی را برای وعده های اصلی و یا میان وعده ها تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. اسمغذاهای سنتی ایرانیمعمولا با توجه به طرز پخت و منطقه ای که اصالتاً مربوط به آن هستند انتخاب می شوند.
طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی
ابتدا پیاز را رنده ریز کنید، آب آن را بگیرید و همراه با زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری به آن بزنید و بعد این مخلوط را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از آن ها به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و گوشت قلقلی درست کنید. گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کرده و بعد آن ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. سپس آن ها را در روغن تفت دهید و کمی زعفران در آن بریزید. هویج ها را به صورت خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
غذاهای سنتی اصفهان
همچنین یکی از غرفه های این رستوران به فروش صنایع دستی مردم ترکمن و سوغات آن ها اختصاص داده شده است. در فضای داخلی این رستوران موسیقی زنده پخش می شود و شما می توانید در حین میل کردن غذا، از شنیدن نوای سنتی ایرانی لذت ببرید. با قدم برداشتن در این رستوران انگار که وارد سریال شهرزاد و خانه بزرگ آقا شده اید! شیشه های رنگی، میزهای چوبی، گچ بری های سنتی، همه جزئیات در این رستوران به خوبی رعایت شده است.
«ته چین آلبالو» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که به خاطر وجود آلبالو و زعفران ظاهر فوق العاده جذابی دارد. طعم این ته چین خانگی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی از مهمان ها و همچنین دورهمی های خانوادگی نیز بسیار مناسب است. را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی که قدمت طولانی دارد، به خوبی حفظ کرده اند و هنوز هم آن را در مهمانی ها و دورهمی هایشان می پزند. برنج و گوشت گوسفندی، از مهم ترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند. کوفته تبریزی جزء غذاهای محلی آذربایجان است و از محبوب ترین و لذیذترین غذاهای اصلی به حساب می آید . ممکن است اسم این غذای اصیل را با نام هایی از قبیل کوفته آذری ، کوفته نخودچی و کوفته کله گنجش..
آبگوشت قنبید با ترکیب نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، قنبید، لیمو عمانی، گوجه فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه طبخ شده و با سبزی خوردن، پیاز، ماست یا انواع ترشی سرو می شود. نحوه طبخ سنتی این آبگوشت در فهرست میراث ناملموس استان قم به ثبت رسیده است. قرمزه نخودچی از آن دسته غذاهایی است که هم می تواند با نان سرو بشه و هم با برنج. اگر ازترکیب گوشت چرخ کرده و رب خوشتان می آید، حتماً از طعم قرمزه نخودچی هم استقبال می کنید.
این غذا به خاطر مواد تشکیل دهنده آن بسیار مقوی است و در عین حال خیلی هم طرفدار دارد. بعد از ۱۵ دقیقه نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم اضافه کنید. در پایان پس از اینکه آش اماده شد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه پیاز داغ، نعنا و سیر داغ تزیین کنید.
یکی از مهم ترین تفریحاتی که می توانید در تهران تجربه کنید، رستوران گردی است. در تهران صدها رستوران مختلف وجود دارند که هر یک در تلاش هستند تا با ابتکار عمل خود، مشتری های بیشتری جذب کنند. در همین راستا در این مقاله قصد داریم تا شما را با بهترین رستوران های سنتی تهران آشنا کنیم. آش آماج حتی در خود کرمان هم به سبک های مختلف طبخ می شود، یکی از موادی که سبب ایجاد طعم متفاوتی در این غذا می شود قره قروت است.
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصلی و محبوب در بین ایرانیان است که طعم خاص ترش و شور آن بسیار لذیذ است. در خیلی از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می کنند و در کنار آن کشک صد در صد ایرانی و اصیل هم م.. درون یک تابه 2 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. برنج آبکش شده را به کاسه تخم ها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس قابلمه ای را که برای پخت ته چین آماده کرده اید با روغن، چرب کنید.