بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول
انتشار: بهمن 26، 1402
بروزرسانی: 04 تیر 1404

بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول

پس از حدود یک ساعت، کشک را در خورش بریزید و صبر کنید تا گردو به روغن بیفتد و گوشت مرغ کاملا بپزد و ریش ریش شود. خورش فسنجان و کشک را در ظرف سرو بکشید و همراه با برنج سرو کنید. در توضیح نام گذاری این غذا باید به شما بگوییم که «تال» در گویش اراکی به معنای «ماهیتابه» است و از آنجا که برای طبخ این غذا، گوشت را ته ماهیتابه می گذارند، به آن «ته تالی» می گویند. «تال» در واقع، یک نوع ظرف مسی کوتاه، پهن و شبیه به تابه با دیواره بلند و ته گرد بوده است و جالب است بدانید که ته تالی را در گذشته در این ظرف روی آتش درست می کردند. جوجه ناردونی یا خورشت انار دانه اشاره کرد.«ناردون» به معنای «انار» است و همان طور که از نام خورش اناردون برمی آید، دانه انار خشک شده یا تازه، ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا است. این خورش، شباهت بسیاری به انار مسمای گیلانی دارد؛ غذایی که گیلانی ها برای رنگارنگ کردن سفره شب یلدای خود از آن استفاده می کنند.

غذاهای محلی استان کرمان بسیار متنوع و خوشمزه هستند و در میان آن ها می توان به انواع خورش، آش، آبگوشت، پلو و خورش اشاره کرد. زیره، یکی از مشهورترین ادویه های استان کرمان است که در طبخ بسیاری از غذاهای محلی کرمان به کار می رود. همان طور که می دانید، مرغوب ترین و باکیفیت\u200e ترین زیره در ایران در استان کرمان به صورت خودرو رشد می کند و دلیل استفاده زیاد از این ادویه در غذای محلی کرمانی ها نیز همین است. کشک، یکی دیگر از مواد غذایی محبوب در استان کرمان است که در بسیاری از آش ها به کار گرفته می شود. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای مشهد و طرز تهیه آن ها آشنا شوید.

  • قابلمه مناسبی انتخاب کرده و مقداری روغن درون آن بریزید.
  • برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی می کنند و با مواد مخصوص پر می کنند.
  • انواع کباب از گذشته مخصوص سفره های ایرانی بوده است و طرفداران پرشماری هم بین ایرانیان دارد.
  • توجه داشته باشید که نخودهای چرخ شده بهتر است کمی زبر باشند.

شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان خوزستان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. به طور کلی در شهرهای شمالی ایران، غذاهای زیادی با طعم ترش پیدا خواهید کرد. مثل سیر که عضو اصلی غذاهای گیلانی بود، اناردون هم یکی از پایه های ثابت تمام غذاهای مازندرانی است. برای تهیه خورشت ناردون، ابندا مرغ را حسابی سرخ می کنند. در کنار آن اناردون و پیاز داغ و رب انار را هم سرخ می کنند.

حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور کند که آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشکیل دهنده دیزی و آبگوشت یکسان می باشد. رسم است که اگر آبگوشت را در منزل بپزند به آن «آبگوشت» و اگر در بیرون و در داخل تنور تهیه کنند، به آن «دیزی» بگویند. اگر مهمانی با تم سنتی برگزار می کنید، لازم است که آبگوشت را به عنوان غذای اصلی سرو کنید.

۲- قورمه سبزی

گیاه لیزک به تره شباهت دارد و معمولا به صورت خشک یا تازه در تهیه انواع پلوها و آش های استان کهگیلویه و بویراحمد به کار گرفته می شود. شله ماسی، شله دووی، شله ماستی یا شله دوغی، یکی از غذاهای ساده و محلی کهگیلویه و بویر احمد است که با برنج، دوغ، پونه و پیاز داغ درست می شود. شیرین پلو، ترکیبی بی نظیر از برنج، خلال پرتقال شیرین شده، شربت قوام آمده، خلال بادام، خلال پسته، زعفران ساییده شده، زرشک، گلاب و کره است و طعمی شیرین و بسیار خوشمزه دارد. اگر از طرفداران قیمه نثار هستید، حتما شیرین پلو قزوینی را امتحان کنید و مطمئن باشید که بی درنگ، عاشق آن خواهید شد. شما می توانید تمام ترکیب سبزی قورمه را از ابتدا با هم تفت دهید و آن را با گوشت و حبوبات در قابلمه بریزید.

رستوران سنتی سایمان با سایر رستوران های سنتی تهران تفاوت بسیار جالبی دارد. در این رستوران اصلاً خبری از تخت های سنتی، آینه کاری و این گونه تزئینات نیست. کف سالن بر خلاف رستوران های سنتی دیگر، از سنگ مرغوب پوشیده شده است که به شما حس رستوران های لوکس غرب تهران را می دهد. در عین حال دیوارها دارای نقش های سنتی و گچ بری های اسلیمی و ایرانی هستند.

۳ طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه با ژلاتین، بدون ژلاتین و ترکیبی

علاوه بر غذاهای بسیار خوشمزه و باکیفیت، رستوران عالی قاپو به اجرای شبانه و چند ساعت برنامه مفرح و سنتی نیز شهرت دارد. در این رستوران از ساعت ۷ عصر تا ۱۲ شب، چندین گروه موسیقی مختلف برنامه اجرا می کنند تا شما سرگرم باشید. پس عالی قاپو را باید علاوه بر یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران، یکی از بهترین رستوران های با موسیقی زنده تهران دانست که در شمال پایتخت قرار دارد.

به طور مثال استان گیلان غذا های متنوعی دارد که حتی بعضی از آنها شهرت جهانی دارند. برای پختن غذا ها موارد مختلفی را در نظر بگیرید تا در وضعیت سلامت بمانید. به طور مثال خوردن بعضی از غذاهای ایرانی مثل کله پاچه و غیره که چربی زیادی دارند برای افرادی با چربی بالا توصیه نمی شود و می توانند غذاهای کم چرب تر و یا غذاهای رژیمی را مصرف کنند. زمانی که آب جوش آب آمد حدود 1 قاشق غذاخوری روغن، 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. برای طرز تهیه آبگوشت بهتر است ابتدا به فکر خیس کردن حبوبات باشید.

قلم ابزاری است برای فرار از واقعیت، واقعیت تلخ زندگی روزمره که هر ثانیه با آن درگیر هستیم. عمر آدمی اجازه نمی دهد تا به همه جا سفر کند، اما می توان بر بال قلم نشست و بر فراز آسمان خیال پرواز کرد. چاره ای که به آن عادت کردم و ترک عادت نیز موجب مرض است... با خوردن این غذا مقادیر زیادی کلسیم و ویتامین D به بدن می رسد که در حل مشکلای مانند یبوست و همچنین پوکی استخوان بسیار مفید است.

رستوران سنتی سیمرغ ظاهری کلاسیک و در عین حال شیک و امروزی دارد. این رستوران دارای سالنی بسیار بزرگ است و با وجود سرو قلیان، دود آن سایر مهمانان را آزار نمی دهد. زمانی که وارد این رستوران می شوید، در بخش جلویی سالن، متوجه سکوی اجرای موسیقی زنده خواهید شد. برای سرو غذا، از شما عزیزان در آلاچیق های سنتی و خاص پذیرایی می شود.