البته وجود ماهیچه نیز خوشمزگی آن را منحصر به فرد کرده است. از این رو شاید به جرات بتوان گفت که حتما باید باقالی پلو با ماهیچه را به عنوان اولین غذای محبوب و معروف غذای ایرانی برای تمام افراد به شمار آورد. آش ها جزو سالم ترین و مغذی ترین غذاها در لیست غذاهای ایرانی بخصوص در ماه رمضان و مراسم های مذهبی هستند. «کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علیرغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد. این غذا با کشک در اصل با استفاده از کدو سبز تهیه میشود. اما شما میتوانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید.
- معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار میرود، انتخاب میشوند.
- برای طرز تهیه ماهی شکم پر به صورت کامل و با نکات طلائی بر روی لینک کلیک کنید.
- گز در واقع اسم یک گیاه است که دسر گز از آن درست میشود.
- کوکوی مرغ رشتی هم یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشورمان است که دارای محبوبیت زیاد در میان ایرانیان می باشد.
در حین پخت، اگر آب گوشت تمام شد دوباره به آن اضافه کنید؛ اما توجه داشته باشید که آب گوشت باید غلیظ باشد. بعد از اینکه پیازها نرم و طلایی شدند، به قابلمه شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و با یکدیگر تفت دهید. تفت دادن را تا زمانی که رنگ سبزیها تیره شود و آب آنها تبخیر شود ادامه دهید. حرارت باید متوسط رو به بالا باشد تا زمانی که آب بجوش بیاد. برای تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ از خمیر یوفکا استفاده میکنیم. این خمیر در اکثر فروشگاهها و سوپرمارکتهای بزرگ موجود است.
در ادامه لیستی از غذاهایی که برای طیف گستردهای از مردم مطلوب نیستند را معرفی میکنیم. در بیشتر مراسمات خاص و به خصوص مراسمات مذهبی پختن حلوا بسیار مرسوم است. حلوا در تمام نقاط خاورمیانه و با دستورهای مختلفی پخته میشود، اما حلوای ایرانی از خوشمزهترین حلواها به شمار میآید. در ایران محبوبترین حلوا، حلوایی است که با آرد درست میشود.
طرز تهیه کباب برگ
اگر در منزل گوشت در دسترس ندارید، ما به شما غذاهای با مرغ را پیشنهاد میدهیم. گوشت را پاک کنید و بشویید و سپس بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقوی تیز به اندازه خورشتی آن ها را خرد کنید. فلافل از جمله غذاهای سبک و محبوبی است که بین مردم خوزستان طرفداران زیادی دارد. شیرین پلو ترکیباتی مانند زرشک پلو داشته اما علاوه بر مرغ، هویج هم در ترکیبات آن وجود دارد.
گردشگران به اشتباه به این غذا بریانی میگویند که در اصلاح آن اصفهانی های اصیل نام این غذا را بریان عنوان میکنند. در مرحلهی آخر جگر سفید را هم بعد از پختن و چرخ کردن، سرخ میکنند و از آن به هنگام سرو در کنار بریونی استفاده میکنند. قبل از اینکه از طعم این غذا برای شما صحبت کنیم یک واقعیت را در باره ظاهر این غذا بهتر است بدانید چون در اکثر موارد دلتان نمی آید آنرا نوش جان کنید. اگر آشپزی که آن را برای شما سرو کرده باشد کمی ذوق هنری بخرج دهد دوست دارید ساعت ها به آن خیره شوید چون شبیه به یک تابلوی نقاشی است! قیمه نثار در گویش به اشتباه قیمه نساء هم تلفظ میشود بیشتر در مراسم و مجالس رسمی آن را سرور میکنند. بوی عجیب و مدهوش کننده زعفران و دارچین از فاصله های خیلی دور هم به مسافران پیغام یک تجربه بی نظیر را می دهد.
آلبالو پلو :
صبر کنید تا روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده به قابلمه اضافه کنید و مقداری آن ها را تفت دهید. بعد از اینکه مقداری سیر و پیاز تفت خوردند و نرم شدند به آن زردچوبه و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند و تفت بخورند. برای من که هرروز نمیدونستم چه غذایی درست کنم واقعا به دردم خورد. همانطور که از نام این غذا پیداست، برای طبخ آن از کلم و برنج استفاده شده و ترکیب این دو طعمی فوق العاده را رقم میزند. منظور ایشون اشکنه بوده بانوی خوزستانی از گفتن قلیه تخم مرغ چون موادش با قلیه ماهی مشترک هست و جای ماهی تخم مرغ می گذاشتیم.
برای تهیه نان ترتیلا آرد ذرت و گندم به همراه روغن مایع و آب استفاده میکنیم. برای تهیه خورشت کدو حلوایی و ادامه آن به مقاله آن مراجعه کنید. غذای سنتی در اکثر مناطق ایران وجود دارد و البته در بعضی از شهرهای ایران شهرت بیشتری دارد.
اما اگر طعم غذاهای سنتی ایرانی را نچشیدهاید و خاطرهای از آنها برای گفتن ندارید، پیشنهاد میکنم سریعا از سایت ره بال آسمان برای سفر خود بلیط رزرو کنید. کباب تابهای، نوعی خوراک است که به طور کلی مواد مورد نیاز آن شامل گوشت گوسفندی چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و البته سماق میشود. در روشهای مختلف طبخ این غذا از تخم مرغ، پودر نان، فلفل دلمهای، ماست و… نیز استفاده میشود. سیستان و بلوچستانیها معمولاً در کنار این غذا از سالاد یا سبزی خوردن نیز استفاده میکنند.
نگران نباشید؛ همه می توانند از این غذای معمولی لذت ببرند. در اینجا تعدادی از معروف ترین و شناخته شده ترین غذاهای ایرانی را برای گردشگران خارجی معرفی می کنیم. هر دو نوع سبزی های تازه و خشک شده در فرهنگ غذایی ایرانی به چشم میخورد. به طور مثال در غذاهای سنتی شب سال نو ایرانی ها، سبزی پلو که با سبزی خشک شده پخته میشود، از آن جمله است. همانطور که گفته شد یکی از محتویات اصلی قیمه نثار، خلال بادام و پسته است. معمولاً توصیه میشود که به خاطر حفظ ارزش غذایی این مواد، آنها را برای یک ساعت در آب قرار دهید تا به خوبی خیس بخورند.