همانطور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده میشود. بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازیها است و با نان سرو میشود. مهمترین ماده غذایی در طرز تهیه پلو سنگ سیر، همان سیر است و در شهرهای غربی ایران، این غذای سنتی و محلی در لیست غذاها بسیار پرطرفدار است. هیچ غذایی به اندازه املت نمیتواند در لیست غذاهای ایرانی نوستالژیک باشد. شیرازیها معمولا به عنوان یک غذای سبک برای شام یا ناهار، «یتیمچه» را به عنوان غذای ایرانی بدون برنج در اولویت قرار میدهند.
- به عنوان مثال برای کباب، انواع مختلف آن با هم در نظر گرفته شد.
- این غذا را با کباب خانگی که به صورت سرخ کرده است، درست میکنیم.
- در خورش فسنجان از رب انار به عنوان چاشنی استفاده میشود.
- در این لیست غذا های ایرانی بیش از 230 نوع غذای اصیل و سنتی را معرفی کردیم.
- بهعلاوه دلمه از غذاهایی است که میتوانید از یک روز قبل از روز مهمانی آن را تهیه کنید تا روز اصلی، وقت کمتری را برای پختن غذا صرف کنید.
رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت اضافه کنید و داخل خورشت آب بریزید. آبگوشت یک غذای سنتی و خوشمزه است که دورهمی میچسبد و به همین دلیل اکثر ایرانیان در ظهر جمعه آن را درست میکنند. در ابتدا کرفسها را بشویید و به تکههای مساوی و کوچک خورد کنید. سپس کرفسهایی که از قبل شسته و تفت دادهاید را قابلمه خود اضافه کنید.
نقشه تهران
پیش از همه اندکی مزه ترش و تیز گوجه فرنگی، آب لیمو و گاهی مزه آبغوره را حس میکنید. برای پخت بادمجان ابتدا خودش را در روغن سرخ یا گریل میکنند و سپس با گوشت گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی و ادیه جات میپزند. بادمجان نیز مانند تمام خورشت های ایرانی غلیظ است و همراه با برنج و قاشق صرف میشود. اما این خوراک خوشمزه و سنتی گیلانی با نان و برنج به عنوان غذای اصلی نیز قابل سرور است.
انواع ترشی و شور از غذاهای ایرانی
به طور مثال استان گیلان غذا های متنوعی دارد که حتی بعضی از آنها شهرت جهانی دارند. بعضی از غذا هارو مثل جغوربغور بار اول هست که میشنوم ممنون که مارو با این غذاهای ایرانی بیشتر اشنا کردید. میگو پلو در استانهای جنوبی کشورمان محبوبیت زیادی داشته و معمولا هفتهای یک بار آن را میل میکنند. قیمه نثار یک غذای مجبوب در استان قزوین است که با مخلفات زیادی طبخ میشود. کباب تابهای در بیشتر نقاط کشور شناخته شده بوده و طعم خوشمزه آن سبب محبوبیت این غذا شده است. سمبوسه جز غذاهای سبک این لیست محسوب میشود که منشا اصلی آن استان خوزستان بوده و میتوان با ترکیبات مختلفی آن را پخت.
فینال و رقابت تنگاتنگ دو غذای محبوب ایرانی
برای تزئین حلیم از سرشیر، دارچین، کنجد، پودر نارگیل، شکر و گوشت ریز شده بوقلمون یا مرغ استفاده میکنند. ثمین نصرت یک آشپز ایرانی-آمریکایی است که مدتها در بهترین رستورانهای جهان کار کرده است. ته دیگ یکی از بخش های ثابت در سفره ایرانیان است و تمام ایرانیان علاقه شدیدی به ته دیگ دارند و تنها بخشی از غذا است که ظرف آن در انهت خالی می شود. باقالی پلو بیشتر در اواخر بهار و تابستان که باقالی های سبز و تازه وجود دارد و برنج تازه به درست شده است طبخ می شود. از آنجا که تهچین مرغ، طرفداران بیشتری دارد، بد نیست بدانید که سینه مرغ استفاده شده در این غذا حاوی ویتامین ب. ۳ است که فعالیتهای آنتی اکسیدانی دارد و به تنظیم قند خون و تولید انرژی کمک زیادی میکند.