بهترین رستوران های سنتی تهران با فضای نوستالوژیک و زیبا ره بال آسمان
انتشار: بهمن 13، 1402
بروزرسانی: 04 تیر 1404

بهترین رستوران های سنتی تهران با فضای نوستالوژیک و زیبا ره بال آسمان

به طورر کلی هر دو غذا در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج قرار میگیرند و به عنوان معروف ترین و پرطرفدار ترین غذای سنتی ایرانی شناخته میشوند. آلبالو یکی از خوشمزه ترین میوه \u200eهای تابستانی است که از آن برای مربا، شربت، لواشک و آلبالو خشک استفاده می \u200eشود و یکی از مهم ترین استفاده ها از این میوه در غذا است. در میان غذاهای ایرانی پلوهای مختلفی وجود دارد که بیشتر آن ها در مجالس و مهمانی\u200e ها سرو می شوند که اغلب، درست کردن آن ها از سایر غذاهای دیگر ساده تر است. آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که آن را به همراه گوشت قرمز و یا گوشت چرخ شده به صورت قلقلی سرو می \u200eکنند. پختن آلبالو پلو در عین سادگی نیازمند یک فوت و فن خاص است که هرکسی نمی \u200eتواند آن را به خوبی بپزد. انواع خورش، غذاهای گیاهی، کباب، کوکو، آش، دسر و شیرینی در این خطه از کشور عزیزمان، طبخ و تهیه می شوند و به قدری مشهور و لذیذ هستند که امکان ندارد تاکنون، نام آن ها را نشنیده باشید.

  • فلافل ها ی سرخ شده را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن ها کشیده شود.
  • اگر طعم ترش را در غذا می پسندید، حتما شفته نخودچی را در سفر به کاشان امتحان کنید.
  • یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
  • همان طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می شود.

پلو مخلوط یکی از غذا های سنتی و خوشمزه مشهد است که از گوشت و برنج و پیاز و هویج و ادویه های مختلف تهیه می شود. پلو مخلوط مشهدیاگر طرفدار لوبیا پلو و استانبولی پلو هستید، پس پلو مخلوط را، که یک ترکیب خوشمزه از این دو غذای لذیذ است، به هیج وجه از دست ندهید. کباب شیشلیک مشهدشیشلیک یک نوع کباب لذیذ و یکی از گران ترین و سنتی ترین غذاهای ایران است که شهرت جهانی هم دارد. مرغ ترش گیلاناین غذای خوشمزه و اصیل گیلانی را اگر حتی یک بار هم تست کرده باشید، هیچ وقت طعم اش از یادتان نمی رود. میرزاقاسمی یكی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.

خورش ماس یا خورش ماست بر خلاف نامش، دسر است؛ دسری که بین اصفهانی ها خیلی طرفدار دارد. برای تهیه این دسر، گوشت را می پزند، می کوبند سپس با ماست چکیده، زعفران و شکر ترکیب می کنند. درضمن در مطلبی جدا غذای مجلسی را برای شما لیست کردیم که میتوانید برای انواع مهمانی و دورهمی ها درست کنید.

طرز تهیه آش اماج یا آش بی بی غذای محلی نیشابور

برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید. فقط یادتان باشد، قبل از آبکشی برنج، رشته پلویی و لپه پخته را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد دو تا سه دقیقه روی حرارت ماند، آن ها را آبکش کنید.

انواع درب اتوماتیک چیست؟

آب برنج را خالی کنید و برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید. ته قابلمه، نه دیگ سیب زمینی بگذارید و برنج را روی آن بریزید تا روی شعله ملایم گاز با دم کنی، دم بکشد. آرد، ماست، زردچوبه، سیاه دانه، سیر، روغن، نمک، زعفران، گردو، فلفل سیاه، دارچین، آب، گوشت خورشتی وپیاز از مواد تشکیل دهنده این غذا هستند که معمولا به صورت تیلیت یا با نان مصرف می شود. اهالی این شهر نیز با گردو غذایی خوشمزه به نام گردو پلو را طبخ می کنند که با مرغ، گوشت یا به صورت گیاهی نیز سرو می شود. کباب زردک یا کباب مشتی، یکی از انواع کباب های سنتی استان اصفهان است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، زردک، آرد نخودچی و ادویه جات درست می شود.

بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان زنجان

طرز تهیه این غذا کمی مشکل و زمان بر است؛ اما مطمئن باشید که طعم نهایی این غذا ارزش زحمتی که می کشید را خواهد داشت. برای تهیه کباب بختیاری به راسته گوسفندی و سینه مرغ یا فیله ماهی نیاز دارید. البته کباب بختیاری اصیل با گوشت بره و دنبه بره به صورت یکی در میان در سیخ درست می شود و طعمی منحصربه فرد دارد. گوشت خرد شده را در قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس آب لپه را خالی کنید و آن را در قابلمه بریزید و همراه با بقیه مواد تفت دهید. پس از چند دقیقه تفت دادن، سه تا چهار پیمانه آب جوش را در قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببندید، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت و لپه برای یک ساعت بپزند.