غذاهای بسیاری را ایتالیایی ها تهیه می کنند ولی بهترین این غذاها پیتزا است. برای دسته بندی بهترین غذاهای ایتالیایی باید بدین صورت عمل نمود. انواع بستنی – پاستا – پیتزا – شیرینی – دسر – سوپ – سالاد و بسیاری دیگر از غذاهای ایتالیایی.
- خیلی از ما در خانه ها این غذاها رو درست می کنیم ولی امتحان کردن غذاهای ایتالیایی در یک رستوران ایتالیایی که تمرکزش را بر یونیک بودن این غذاها گذاشته لطف دیگری دارد.
- این غذای خوشمزهٔ رومانیایی از کلم، گوشت و برنج درست میشه و چیزی شبیه دلمه کلم پیچ خودمونه.
- اشاره کرد ولی معروف ترین و محبوب ترین غذای آن ها چک درمه است که شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد.
- خرچنگ هندی را به همراه مقداری کره و سیر سرو می کنند که موجب خاص شدن این غذا نسبت به سایر غذاهای طبخ شده توسط خرچنگ می شود.
- چیپس سیب زمینی نیز مانند پاپ کورن از جمله خوراکی هایی به حساب می آید که در سرتاسر جهان طرفداران بسیار زیادی را دارد .
دونات ها نیز به عنوان میان وعده کامل محسوب می شوند که می تواند به خوبی انرژی لازم برای فعالیت مختلف را تامین کند. خوردن غذای محلی در اردن با گوشت بره طبخ شده در ماست به همراه برنج تجربه ای بی نظیر و خوشمزه است. این غذا یک جور مرغ کبابی خوش طعم است که اولین بار در یکی از جزیره های اندونزی به اسم لامبوک درست شد. با خوردن این غذا از طعم متفاوت و بی نظیرش حتما غافلگیر میشی. نیاما چوما به معنی گوشت گریل شده است و از کباب کردن گوشت بز، ماهی یا مرغ به همراه موز کبابی یا اوگالی در کنار آن سرو میشه. یکی از غذاهای معروف آفریقای جنوبی که مناسب برای هز ذائقه است و خیلی هم طعم لذیذی داره.
طرز تهیه خورش قیمه نجفی
با شناخت معروف ترین غذاهای ایتالیا حتما برای تست این غذاها ترغیب خواهید شد. شکلات تاریخچه ای بسیار طولانی دارد به اندازه که پیدایش آنرا به قوم مایا نیز ربط می دهند . شکلات ها از جمله محبوب ترین و پر طرفدار ترین خوراکی ها محسوب می شود که شهرتی جهانی دارد . حتی در مناسبت هایی مثل ولنتاین ، تولد و عروسی ها به عنوان پایه ثابت مهمانی ها مورد استفاده قرار میگیرد. می توان گفت بدون شک حداقل در سرتاسر جهان همگی یکبار طعم خوش شکلات را چشیده اند.
غذاهای خارجی
یه غذای سنتیه که شاید یکی از متفاوتترین روشهای درست کردن برنج تو ایران باشه که طعم خیلی خوب و عطر و بوی وسوسه کنندهای داره. برای درست کردن این غذا از باقالی زرد و برنج به همراه انواع ادویه استفاده میشه و به همراه تخم مرغ خورده میشه. آش رشته، یکی از محبوبترین آشهای ایرانی است که در لیست بهترین غذای ایران از دید خارجیها قرار میگیرد. برای تهیه آش رشته سبزیجات مخصوص آش، پیازداغ، سیرداغ و انواع حبوبات را باهم ترکیب کرده و در انتها رشته را به آن اضافه میکنند تا خوب پخته شده و جا بیفتد. آش رشته با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزئین شده و سرو میشود. ایرانیها این غذا را در ماه رمضان بر روی سفره افطار قرار داده یا به عنوان نذری در مراسمهای مختلف تهیه میکنند.
ما در این بخش ادرس رستوران چینی در مشهد را به صورت کامل قرار داده ایم تا اگر شما هم به مشهد آمدید به راحتی بهترین رستوران چینی مورد نظرتان را بیابید. می توان گفت نه تنها ما ایرانی ها که همه دنیا با غذاهای ایتالیایی مثل پیتزا و لازانیا و پاستا آشنا هستند. خیلی از ما در خانه ها این غذاها رو درست می کنیم ولی امتحان کردن غذاهای ایتالیایی در یک رستوران ایتالیایی که تمرکزش را بر یونیک بودن این غذاها گذاشته لطف دیگری دارد. به خصوص که به دلیل فست فودی بودن غذاهای ایتالیایی امکان سفارش آنلاین و تلفنی آن هم وجود دارد. این نوع رستوران ها در تور مشهد زیاد دیده می شود ولی چند تا از معروف ترین هایش رستوران پای، رستوران میلان، نارون، لیو و… لیست انواع غذاهای ایتالیایی خوشمزهدر این مطلب بهترین غذاهای ایتالیایی را با یکدیگر بررسی کرده و به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
عجیب ترین غذای جهان ۱۴: پنیر متعفن (Casu Marzu) – ساردینیا
برای پخت این غذا باید از فیله یا ران گاو استفاده کنند و آشپزان تاکید دارند که فیورنتینا باید طوری باشد که به راحتی در دهان آب شود و نیاز زیادی به جویدن احساس نشود. البته امکان سفارش این غذا به صورت کاملا پخته شده نیز وجود دارد. سه نوع رسمی از پیتزا ناپلی وجود دارد که معروف ترین آنها پیتزا مارگاریتا می باشد. این پیتزا برای اولین بار توسط پینزا پز معروف، رافائل اسپوزینو، و برای ملکه مارگاریتا تهیه شد. این دسر شهرت جهانی داشته و بنا به ذائقه های مختلف با انواع پنیرها تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده پاستا فتوچینی آلفردو عبارتند از خامه، کره، آرد ذرت، پنیر پارمزان، جوز هندی تازه، ماکارونی فتوچینی، پیاز و جعفری.
این خوراکی که معمولا در میان کشورهای اسکاندیناوی محبوبیت دارد از ماهی خشک شده و سود سوزآور تهیه میشود. ماهی خشک را به مدت چندین روز در این مادهی تند و سوزان قلیایی که به هیدروکسید سدیم نیز معروف است، میخوابانند. پس از اینکه ماهی را از داخل سود سوزآور در میآورند، آنچنان تند و سوزاننده میشود که باید تقریبا یک هفته در آب سرد بماند تا قابل خوردن شود.
به تازگی، مطالعهای در ژاپن دریافته است، این غذا در میان غذاهای سراسر جهان، متعفنترین بو را از خود متصاعد میکند. به این ترتیب، منطقی به نظر میرسد که چرا معمولا این غذا را در فضای باز میل میکنند. مواد لازم برای تهیه قابلی پلو عبارتند ازبرنج دانه بلند یا به قول خودشان باریک، گوشت گوسفند، خلال پسته و بادام، خلال پوست نارنج، خلال هویج فرنگی، کشمش پلویی، شکر، هل و زعفران.