این تاکوهای زمینی بوقلمون ساده، خوش طعم و کاملاً خوشمزه هستند. افزودن سالسا ورد نه تنها می افزاید با طعم باورن،ی، اما تضمین می کند که در نهایت گوشت خشک را نخواهید داشت. من قول می دهم که هیچ ، دلش برای گوشت ، تنگ نشود!

چرا اینها بهترین تاکوهای زمینی ،یه هستند
در حالی که من گاهی دوست دارم در برخی از دستور العمل های مورد علاقه خود گوشت چرخ کرده را جایگزین بوقلمون کنم، اغلب متوجه می شوم که آنها کمی صاف می شوند. معمولاً من اهمیتی نمیدهم، زیرا مزایای سلامتی بیشتر از نتایج کمخوراکتر است. تاکوی زمینی بوقلمون یکی از آن دستورهایی بود که هرگز ی،ان نبود. من تصمیم گرفتم که زمان تغییر آن است. نتایج نهایی من را بسیار بسیار خوشحال کرد. اینها نه تنها بهترین تاکوهای بوقلمون آسیاب شده ای هستند که تا به حال خورده ام، بلکه بهترین تاکوهایی هستند که تا کنون درست کرده ام. وقتی متوجه شدید که مدام یک چنگال از ماهیتابه بیرون می آورید، می د،د که یک برنده دارید.
من تصمیم گرفتم برای تقویت طعم و تقلید طعم “گوساله”، آبگوشت گوشت ، اضافه کنم. و برای مبارزه با خشکی وحشتناکی که اغلب با بوقلمون آسیاب شده ایجاد می شود، مقداری سالسا ورده اضافه کردم. ،یب معمول ادویه های مکزیکی را اضافه کنید و رونق بگیرید. نتیجه یکی از فوق العاده خوشمزه ترین تاکوهایی است که تا به حال خورده اید. این یک دستور غذای ساده و آسان برای شام شب هفته است که بارها و بارها به سراغ آن خواهید رفت.

مواد لازم برای تاکو آسیاب شده بوقلمون:
- ،یه زمینی– برای این تاکوها از بوقلمون آسیاب شده بدون چربی استفاده کردیم. ما رطوبت را به داخل اضافه می کنیم، بنابراین شما واقعاً به چربی اضافی نیاز ندارید. اما می تو،د از هر محتوای چربی که ترجیح می دهید استفاده کنید – فقط چربی اضافی را تخلیه کنید. مرغ چرخ شده نیز عالی عمل می کند!
- سیر– تا حد امکان از سیر تازه استفاده می کنیم! برای جایگزینی پودر سیر، از 1/2 قاشق چایخوری استفاده می کنید.
- روغن زیتون– هر روغن خنثی در اینجا کار می کند، روغن آووکادو نیز یکی از روغن هایی است که ما به طور منظم استفاده می کنیم.
- پودر فلفل قرمز– این طعم دهنده اصلی در این تاکوها است، بنابراین مطمئن شوید که از پودر فلفل قرمز مورد علاقه خود استفاده می کنید! طعم آن از برندی به برند دیگر کمی تغییر خواهد کرد.
- زیره آسیاب شده
- پودر پیاز
- پونه کوهی خشک شده
- نمک
- سس سبز– از آنجایی که این دستور فقط 1/2 فنجان نیاز دارد و چاشنی های زیادی وجود دارد، مهم نیست که از کدام مارک استفاده می کنید. ما فقط یکی ارزان قیمت گرفتیم. همچنین می تو،د از یک سالسا صاف استفاده کنید.
- آب گوشت ،– آبگوشت مورد علاقه ما برند Better Than Bouillon است. ما همیشه آن را در دست نگه می داریم.
- نان ذرت مکزیکی– ما معمولا تاکوی بوقلمون آسیاب شده را با پوسته های ترد سرو می کنیم، اما در صورت تمایل می تو،د از تاکوی آردی استفاده کنید.

طرز تهیه تاکو زمینی بوقلمون:
- یک تابه بزرگ را گرم کنید. روغن زیتون، بوقلمون آسیاب شده، سیر و ادویه ها را اضافه کنید. روی حرارت متوسط زیاد بپزید تا زم، که بیشتر پخته شود و در حین حرکت به قطعات کوچک ت،یم کنید.
- حرارت را کم کنید. سالسا ورد، بویلون و آب را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند و 5 دقیقه دیگر یا بیشتر بجوش،د تا طعم ها با هم مخلوط شوند و مایع بیشتر جذب شود.
- تاکوی بوقلمون آسیاب شده را سرو کنید پوسته های تاکو را انتخاب کنید و در صورت تمایل کاهو، گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز و پنیر را روی آن قرار دهید.

نکات و پیشنهادات
تغییرات:
- به جای بوقلمون آسیاب شده از مرغ یا حتی کرامبل توفو استفاده کنید.
- از فیلینگ برای سالاد تاکو بوقلمون آسیاب شده استفاده کنید.
- به جای سالسا ورده از سالسا قرمز استفاده کنید.
- از غذاهای باقیمانده برای ناچو استفاده کنید یا به ،ادیلا اضافه کنید.
ایده های تاکو زمینی ،یه:
- گوجه فرنگی تازه
- آوکادوی ،د شده
- کاهوی ،د شده
- کلم ،د شده
- تربچه ورقه شده
- پنیر رنده شده
- تازه آب لیمو
- گشنیز تازه
- زیتون ورقه شده
- فلفل دلمه ای ،د شده
- گواکامول
- پیاز ،د شده
- سالسا
- ماست یون، ساده یا خامه ترش
- ، آووکادو لیمو
پوسته های تاکو خود را گرم کنید!
برای تاکوهای واقعاً خوشمزه، قبل از سرو حتما پوسته های تاکو را گرم کنید! پوسته های کرانچی تاکو را روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 400 درجه به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زم، که خوب و ترد شود حرارت دهید. اگر از تورتیلاهای آردی استفاده می کنید، روی یک ماهیتابه داغ و خشک به مدت 20 تا 30 ث،ه از هر طرف حرارت دهید تا کاملا داغ شود و به خوبی قهوه ای شود.

دستور العمل های ساده تر شام شب هفته:
تاکو زمینی ،یه
این تاکوهای زمینی بوقلمون ساده، خوش طعم و کاملاً خوشمزه هستند. افزودن سالسا ورد نه تنها می افزاید با طعم باورن،ی، اما تضمین می کند که در نهایت گوشت خشک را نخواهید داشت. من قول می دهم که هیچ ، دلش برای گوشت ، تنگ نشود!
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت7 دقیقه
زمان کل22 دقیقه
دوره: غذای اصلی
غذا: مکزیکی
خدمات: 6 سروینگ ها
کا،ی: 122کیلو کا،ی
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 پوند بوقلمون بدون چربی
- 2 میخک ها سیر چرخ کرده
- 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان سس سبز
- 2 قاشق غذاخوری اب
- 1 قاشق سوپخوری گوشت ، بهتر از رب بویلون
برای خدمت
- تورتیلا یا پوسته تاکو
- کاهو یا کلم ،د شده
- پنیر رنده شده
- سالسا
- برش های گواکامول یا آووکادو
- خامه ترش یا ماست یون، ساده
-
یک تابه بزرگ را روی متوسط/بالا گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید.
-
بوقلمون آسیاب شده، سیر و ادویه جات را اضافه کنید. بوقلمون را با قاشق چوبی یا گوشت کوب ،د کنید تا به قطعات کوچک تبدیل شود. پخت را تا زم، که بیشتر قهوه ای شود ادامه دهید. این باید حدود 6 دقیقه طول بکشد.
-
حرارت را ملایم کنید و سالسا ورده، آب و رب بهتر از بویلون را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند و 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زم، که کاملاً پخته شود و مایع بیشتر جذب شود بجوش،د. از روی حرارت بردارید.
-
با مواد تاکو مورد علاقه خود سرو کنید: تورتیلا یا پوسته تاکو، کاهو، کلم، پنیر رنده شده، گواکامول، سالسا، گوجه فرنگی ،د شده و خامه ترش یا ماست یون، ساده. لذت ببرید!
کا،ی: 122کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 3g | پروتئین: 18g | چربی: 4g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 2g | چربی ترانس: 0.01g | کلسترول: 42میلی گرم | سدیم: 197میلی گرم | پتاسیم: 301میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 1g | ویتامین A: 539IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 15میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
کلمه کلیدی : تاکوی بوقلمون آسیاب شده
www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/ground-turkey-tacos/