به کلوپ آشپزی عشق و لیمو بپیوندید! در این ماه، ما راهاندازی کتاب آشپزی جدید خود را با دستور پخت ساده و آشپزی زنده جشن میگیریم.
خوب دوستان، اگر هنوز به باشگاه آشپزی ماهانه ما ملحق نشده اید، اکنون وقت آن است! باشگاه آوریل فوق العاده خاص خواهد بود زیرا کتاب آشپزی جدید ما، عشق و لیمو غذای ساده احساس خوب، این ماه در 25 آوریل منتشر می شود. به جای اینکه چیزی از وبلاگ درست کنیم، دستور العملی از این کتاب را آماده خواهیم کرد. سالاد عدس با تاهینی سبز. شما می تو،د دستور غذا را در زیر پیدا کنید!
برای پیوستن به باشگاه می تو،د سالاد را در هر زم، در ماه آوریل درست کنید، اما اگر می خواهید با من آشپزی کنید، من آن را در IG Live در روز سه شنبه، 11 آوریل، ساعت 16 CDT خواهم ساخت. امیدوارم بتونی هماهنگ کنی
به ،وان یک یادآوری سریع، نحوه عملکرد کلوپ آشپزی به این صورت است: هر ماه، من یک دستور غذا را انتخاب می کنم. شما آن را می سازید و شما به من ایمیل بزنید یک ع،. در پایان ماه به صورت تصادفی یک برنده را برای دریافت کارت هدیه انتخاب می کنم. این ماه، دو کارت هدیه اهدا می کنیم! ما به طور تصادفی یک برنده را از بین تمام ورودی ها انتخاب می کنیم. سپس، ما یک قرعه کشی دوم برای افرادی که از قبل سفارش داده اند خواهیم داشت غذای ساده احساس خوب! آیا می خواهید در نقاشی دوم شرکت کنید؟ فقط رسید کتاب خود را با ارسال ع، در ایمیل ارسال کنید.
به کلوپ آشپزی عشق و لیمو بپیوندید
- من را بساز سالاد عدس با تاهینی سبز (دستور پخت زیر) در ماه آوریل.
- یک ع، از آن بفرستید [email protected] تا 30 آوریل
- برای شانس بردن دومین کارت هدیه، پیش سفارش غذای ساده احساس خوب! رسید خود را با ع، ورودی خود همراه کنید.
- برای دریافت جایزه، ع، خود را در اینستاگرام پست کنید، تگ کنید @loveandlemons و #SimpleFeelGoodFood
امیدوارم بتو،د در IG Live در روز سه شنبه، 11 آوریل، ساعت 4 بعد از ظهر CDT نیز به من بپیوندید!
جایزه: دو کارت هدیه 100 دلاری غذای کامل!
- از بین تمامی آثار یک برنده به صورت تصادفی انتخاب خواهد شد.
- برنده دوم به صورت تصادفی از بین شرکت کنندگ، انتخاب می شود کتاب را پیش ،ید کرد! (قبض خود را با ع، نوشته خود همراه کنید)
دستور ماه آوریل: سالاد عدس با تاهینی سبز از غذای ساده احساس خوب
را سالاد عدس با تاهینی سبز در فصل سالادهای قابل بسته بندی محکم است غذای ساده احساس خوب. درست است! این کتاب دارد یک فصل کامل از سالاد که می تو،د برای ناهار بسته بندی کنید. من همه آنها را دوست دارم، اما این سالاد عدس ممکن است مورد علاقه من باشد زیرا طعم آن بسیار روشن و تازه است. روی یک تخت لیمویی عدس را با سبزیجات بهاری ترد مانند نخود فرنگی، تربچه و خیار پر می کنم و سپس همه آن را با سس تاهینی سبز خامه ای که با هر گونه سبزی نرمی که در یخچالم پنهان شده درست می کنم، می ریزم.
این سالاد یک ناهار عالی بهاری است، اما برای سرگرمی نیز به خوبی کار می کند. به جای ت،یم آن در ظروف آمادهسازی غذا، عدسها را در یک بشقاب پهن کنید و روی آنها را با سبزیجات رنگارنگ، سبزیها و نم نمهای سس بریزید. این می تواند یک افزودنی دوست داشتنی برای هر گردهمایی بهاری و امتیازی باشد: می تو،د همه اجزا را از قبل آماده کنید!
سالاد عدس با تاهینی سبز
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان کل: 40 دقیقه
خدمت 4 به 6
نکته بسیار جالب در مورد این سالاد این است که هرگز لازم نیست سس تاهینی سبز را دو بار به یک شکل درست کنید. سعی کنید آن را با ،یبات مختلفی از گیاهان نرم و برگدار که در اینجا ذکر شده است درست کنید. من هنوز ،یبی را پیدا نکرده ام که دوستش نداشته باشم!
- 6 اونس نخود فرنگی
- 1 موسیر، ریز ،د شده (⅓ فنجان)
- 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا
- 3 فنجان ها عدس سبز پخته شده
- 2 خیار ایر،، ،د شده
- 1 تربچه هندوانه، برش کاغذ نازک یا ½ فنجان برش های تربچه دای،
- برگ ن،اع تازه، برای طعم دادن
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
تاهینی سبز
- 1 ½ فنجان ها جعفری تازه یا گشنیز
- ½ فنجان ارده
- ¼ فنجان آب لیموی تازه
- ¼ فنجان ترخون تازه، پیازچه، شوید یا ن،اع
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
- 1 قاشق چایخوری شربت عسل یا افرا
- 1 حبه سیر
- ½ قاشق چایخوری نمک دریا
- 4 تا 6 قاشق غذاخوری اب، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
-
یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش آورده و یک کاسه آب یخ را در نزدیکی آن قرار دهید. نخود فرنگی را در آب در حال جوش بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زم، که نرم اما هنوز سبز روشن باشد، سفید کنید. با قاشق سوراخ دار نخود فرنگی را از آب جوش بیرون بیاورید و داخل آب یخ بریزید. به مدت 1 دقیقه سرد کنید، سپس آبکش کنید و به دستمال آشپزخانه منتقل کنید تا خشک شود. به قطعات 1 اینچی ،د کنید و کنار بگذارید.
-
در یک کاسه بزرگ، موسیر، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و چند حلقه فلفل را با هم مخلوط کنید. عدس را اضافه کنید و هم بزنید تا بپوشد. به یک بشقاب سرو یا ظروف آماده سازی غذا منتقل کنید و روی آن را با نخود فرنگی، خیار و برش های تربچه بریزید.
-
تاهین سبز را درست کنید: جعفری، تاهین، آبلیمو، ترخون، روغن زیتون، عسل، سیر، نمک و 4 قاشق غذاخوری آب را در غذاساز بریزید. آنقدر عمل کنید تا صاف شود. اگر سس خیلی غلیظ است، آن را با آب بیشتری رقیق کنید تا به غلظتی برسد.
-
وقتی برای سرو سالاد آماده شدید، تاهینی سبز را بریزید و با برگ ن،ا تزیین کنید.
وارد چالش آوریل شوید
می خواهید وارد شوید؟ در اینجا چیزی است که شما باید انجام دهید:
- من را بساز سالاد عدس با تاهینی سبز (دستور العمل بالا) در ماه آوریل.
- یک ع، از آن بفرستید [email protected] تا 30 آوریل
- برای شانس بردن دومین کارت هدیه، پیش سفارش غذای ساده احساس خوب! رسید خود را با ع، ورودی خود همراه کنید.
- برای دریافت جایزه، ع، خود را در اینستاگرام پست کنید، تگ کنید @loveandlemons و #SimpleFeelGoodFood
- برای اطلاع از دستور العمل ماه آینده در لیست ایمیل ما ثبت نام کنید!
من به صورت تصادفی برندگان را انتخاب می کنم و تمام ع، های شما را در اوایل ماه می به اشتراک می گذارم.
دستور غذای ماه گذشته
دستور غذای ماه گذشته شاکشوکای من بود. برخی از شما آن را به روش سنتی، با تخم مرغ درست کردید، در حالی که برخی دیگر با نخود و سس تاهینی با یک نسخه گیاهی جایگزین کردید. من این دستور غذا را از هر دو طرف دوست دارم، و به نظر می رسد که شما هم دوست داشتید! خیلی خوشحالم که موفق شد. این هم همه ع، های شما:
و سارا برنده ما بود!
برای جمع بندی
وارد چالش کلوپ آشپزی آوریل شوید!
- من را بساز سالاد عدس با تاهینی سبز (دستور العمل بالا) در ماه آوریل.
- یک ع، از آن بفرستید [email protected] تا 30 آوریل
- برای شانس بردن دومین کارت هدیه، پیش سفارش غذای ساده احساس خوب! رسید خود را با ع، نوشته خود همراه کنید.
- برای دریافت جایزه، ع، خود را در اینستاگرام پست کنید، تگ کنید @loveandlemons و #SimpleFeelGoodFood
و اگر میخواهید با من آشپزی کنید، برای IG Live در روز سهشنبه، 11 آوریل، ساعت 16 CDT هماهنگ کنید!
آشپزی مبارک!
منبع: https://www.loveandlemons.com/a-special-april-cooking-club-announcement/