این سینه بوقلمون آرام پز خوشمزه و مرطوب است و یک شام راحت اما مجلل در تمام طول سال است. پاداش: آبگوشت خودش را درست می کند!
این دستور پخت بوقلمون بسیار شگفتانگیز است، به طوری که شما را وادار میکند تا درباره نحوه تهیه یک بوقلمون برای روز شکرگزاری (و هر شام دیگری!) تجدید نظر کنید.
مراحل برشته ، سینه ،یه در آرام پز
دلایل شگفت انگیز بودن این دستور پخت بوقلمون آهسته دو مورد است. اول: بوقلمون غیرقابل انکار خوشمزه. دوم: سس مایه ای که در زمان پخت بوقلمون در آرام پز خودش را درست می کند.
برای تهیه آبگوشت و شروع کمی به آن:
- هویج، پیاز و کرفس درشت ،د شده را در کره تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- آرد و سپس آبگوشت را اضافه کنید.
- ادویه جات را اضافه کنید.
- یک یا دو دقیقه بجوش،د تا کمی غلیظ شود.
- این مخلوط را قبل از بوقلمون به آرام پز اضافه کنید.
پیروی از این روش به این م،ی است که آبگوشت در پایان زمان پخت آماده استفاده خواهد بود و به بوقلمون اجازه می دهد تا از طعم آن لذت ببرد.
استخوان در برابر استخوان در سینه ،یه
این دستور غذا با سینه های بوقلمون استخو، یا بدون استخوان عالی عمل می کند.
- در صورت استفاده استخوان ها سینه بوقلمون را، سمت سینه رو به پایین، در آرام پز قرار دهید.
- در صورت استفاده استخوان سینه بوقلمون: تا زم، که سینه بوقلمون پخته می شود، رشته/ مش را روی سینه بوقلمون نگه دارید. همچنین، بسته به اندازه، سینه بوقلمون بدون استخوان به زمان پخت کمتری نسبت به سینه بوقلمون با استخوان نیاز دارد.
در هر دو مورد (بدون استخوان یا بدون استخوان) از سینه های بوقلمون با وزن کمتر از 5 پوند استفاده کردم. خوب کار می کند، اما باز هم مراقب باشید که زیاد پخته نشود وگرنه ممکن است بوقلمون خشک شود.
بوقلمون باید پخته شود تا زم، که حداقل 165 درجه فارنهایت را روی یک دماسنج خواندن فوری ثبت کند. من اغلب بوقلمون را کمی طول، تر می پزم – بالای 175 تا 180 درجه فارنهایت – و هنوز هم لطیف و خوش طعم است.
آبگوشت را تمام کنید
پس از اتمام پخت بوقلمون، آن را از آرام پز خارج کرده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوش،د.
همه چیز را که در آهسته پز باقی مانده است از طریق یک صافی توری ریز در یک قابلمه صاف کنید. سبزیجات را دور بریزید و سس را به مدت 10 تا 12 دقیقه در تابه بجوش،د تا کمی غلیظ شود.
سس ممکن است به ضخامت سس سنتی نباشد، اما ابریشمی و کمی غلیظ خواهد بود.
برای یک آبگوشت غلیظ تر، نشاسته ذرت را با آب سرد (یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت تا 2 قاشق غذاخوری آب) هم بزنید، سپس دوغاب را داخل آبگوشت بریزید و 2 تا 3 دقیقه بجوش،د.
دستور غذای همه کاره شام
در حالی که بوقلمون اغلب فقط متعلق به روز شکرگزاری است، این دستور پخت سینه بوقلمون در تمام طول سال عالی است. برای یک تعطیلات آ، هفته به اندازه کافی آسان است اما برای یک تعطیلات رسمی آ، هفته یا شام یکشنبه به اندازه کافی مجلل است.
در واقع، من اغلب این دستور را درست میکنم تا از گوشت بوقلمون در دستور العملهایی مانند پای قابلمه یا سوپ باقیمانده بوقلمون استفاده کنم (این بسیار خوشمزه است، ما قطعاً آن را بیشتر از هفته بعد از شکرگزاری میخوریم).
آیا این دستور غذا در دیگ فوری کار می کند؟ چندین نفر در تاپیک نظرات زیر از قابلیت Instant Pot (عملکرد اجاق گاز آهسته یا عملکرد زودپز) برای نتایج خوب استفاده کرده اند. اگر می خواهید آن را امتحان کنید، این بررسی را به ،وان نقطه شروع به اشتراک می گذارم!
**موفقیت فوری در یک کاسه** من چندین سال است که این را در آرام پز خودم درست می کنم و در نهایت روز یکشنبه آن را در IP خود امتحان کردم. من از دستورالعمل های Marci’s (Tidbits–IP Guru) IP Turkey Breast Recipe استفاده کردم. سبزی ها را ته قابلمه گذاشتم، کاسه ف،ی روی آن و سپس بوقلمون را، سمت سینه را پایین انداختم. تونستم درب رو خوب ببندم. من یک سینه بوقلمون 6 پوندی را با فشار زیاد به مدت 30 دقیقه پختم. (او اکنون 35-40 را توصیه می کند، اما من یک نسخه چاپی قدیمی از دستور پخت او داشتم و 30 دقیقه به خوبی کار می کرد، زیرا فقط 6 پوند وزن داشتم.) به مدت 30 دقیقه اجازه دادم به طور طبیعی آزاد شود، سپس آن را روی یک بشقاب گذاشتم و روی آن را با آلومینیوم چادر زدم. 30 دقیقه دیگر فویل بزنید. سینه را از روی استخوان برداشتیم و با چاقوی برقی ب،م و کاملاً عالی بود! آبگوشت مثل همیشه عالی بود! به طور کلی، بوقلمون آماده خوردن بود و در حدود دو ساعت شروع به خوردن کرد. -کیم اچ
صدها بررسی 5 ستاره
این دستور غذا بیش از ده سال است که نظرات تحسین برانگیزی دریافت کرده است! در اینجا چند بررسی وجود دارد که نشان می دهد واقعا چقدر عالی است.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ من این دستور غذا را دوست داشتم، دوست داشتم، دوست داشتم! درست ،ش خیلی راحته بوقلمون از استخوانش افتاد و خیلی خوشمزه بود. از زم، که از آرام پز بیرون آوردم تا زم، که در یخچال گذاشتم به خوردنش ادامه دادم. یام، آروم، خوشمزه! -صوفیه
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ جدی مل، این خیلی باحال بود. من از بوقلمون Butterball بدون استخوان از Costco استفاده کردم و خیلی خوب شد. من دیگر هرگز یک بوقلمون واقعی درست نمی کنم. من در واقع این کار را در تمام طول سال انجام خواهم داد! از اینکه روز شکرگزاری را بسیار کم استرس کردید متش،! -بری اچ.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ من این را امروز در حالی که میزبان روز شکرگزاری برای بسیاری از دوستان و خانواده بودم، درست کردم. راحت و خوشمزه بود من دستور غذا را دو برابر کردم تا بتوانم یک قابلمه دیگر برای پاهای بوقلمون داشته باشم (من گوشت تیره را ترجیح می دهم) و همه چیز بسیار خوشمزه شد. به خصوص دوست داشتم که فضای فر را برای گوشت خوک یا سایر غذاها آزاد کند. در آینده این دستور را تکرار خواهم کرد! -شیلیایی
1 سال پیش: سوپ تورتلینی با سوسیس
2 سال پیش: لوبیا سیاه، کدو و فلفل قرمز
سه سال پیش: ،ادیلاهای باربیکیو ،ی
آرام پز Türkiye با آبگوشت بدون سر و صدا
میوه: 8 سهام
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 7 ساعت
زمان کل: 7 ساعت 30 دقیقه
- 3 قاشق غذاخوری کره شور
- 1 میانجیگری پیاز درشت ،د شده
- 1 بزرگ هویج پوست کنده و درشت ،د شده
- 1 پا کرفس درشت ،د شده
- 4 میخک سیر ریز ،د شده
- ⅓ فنجان آرد همه منظوره
- 2 ½ فنجان آب مرغ بدون نمک یا کم سدیم
- ½ فنجان آب
- 2 شاخه ها آویشن تازه یا 1/2 قاشق غذاخوری آویشن خشک
- 2 برگ بو
- 5 تا 8 پری سینه بوقلمون بدون استخوان یا بدون استخوان (به یادداشت مراجعه کنید)
- نمک و فلفل
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
در یک تابه بزرگ ن،ب، کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز، هویج، کرفس و سیر را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شوند و سبزیجات کمی سرخ شوند.
-
آرد را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد روی سبزیجات طلایی شود. 1 فنجان مایه کیک را با همزن بزنید تا در حین پختن و غلیظ شدن، توده ها را از بین ببرید. باقی مانده آبگوشت و آب را هم بزنید. آویشن و برگ بو را اضافه کنید.
-
مخلوط را در یک آهسته پز 6 لیتری یا 8 لیتری بتراشید (سینه های کوچکتر بوقلمون در یک قابلمه 6 لیتری قرار می گیرند / سینه های بزرگتر به فضای آهسته پز 8 لیتری نیاز دارند).
-
سینه بوقلمون را از همه طرف به آرامی با نمک و فلفل مزه دار کنید (به یادداشت زیر مراجعه کنید). بوقلمون را در آرام پز (در صورت استفاده از استخوان، سمت سینه رو به پایین) قرار دهید.
-
در آهسته پز را ببندید و به مدت 5-7 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا دمای داخلی سینه بوقلمون حداقل به 165 درجه برسد.
-
سینه بوقلمون را با احتیاط به یک تخته برش (یا یک ماهیتابه 9×13 اینچی برای گرفتن آب میوه) منتقل کنید، سپس آن را با فویل آلومینیومی چادر بزنید و بگذارید تا زم، که مایه سس را آماده می کنید استراحت کند.
-
مایع آهسته پز را در یک قابلمه صاف کنید. سبزیجات را دور بریزید.
-
در صورت ،وم، چربی آبگوشت را جدا کنید. آب گوشت را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا کمی غلیظ شود. ضخیم آن مانند سس سنتی نیست، اما ابریشمی و کمی ضخیم خواهد بود. برای یک آبگوشت غلیظ تر، نشاسته ذرت را با آب سرد (یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت تا 2 قاشق غذاخوری آب) هم بزنید، سپس دوغاب را داخل آبگوشت بریزید و 2 تا 3 دقیقه بجوش،د.
-
در صورت ،وم آبگوشت را با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید.
-
بوقلمون را برش بزنید و با آبگوشت گرم سرو کنید.
سینه بوقلمون: این دستور غذا با سینه بوقلمون استخو، یا بدون استخوان عالی عمل می کند. چند نکته: اگر از سینه بوقلمون استخو، استفاده می کنید، آن را به سمت پایین در آرام پز قرار دهید. اگر از سینه بوقلمون بدون استخوان استفاده میکنید: تا زم، که میپزد، رشته یا توری را روی سینه بوقلمون نگه دارید. در هر دو مورد (بدون استخوان یا بدون استخوان) از سینه های بوقلمون با وزن کمتر از 5 پوند استفاده کردم. خوب کار می کند، اما باز هم مراقب باشید که زیاد پخته نشود وگرنه ممکن است بوقلمون خشک شود.
نویسنده: گرایش
،ت: دوره اصلی
آشپزخانه: آمریکایی
ارسال: 1 ارائه، کا،ی: 500Kcal، کربوهیدرات ها: 11g، پروتئین: 69g، چربی: 22g، چربی اشباع شده: 8g، کلسترول: 193میلی گرم، سدیم: 686میلی گرم، فیبر: 1g، شکر: 1g
منبع دستور غذا: اقتباس از دستور پختی که خواننده قدیمی، ربکا ال.، انقلاب آهسته پز آشپزخانه آزمایشی آمریکا به من ارجاع داده است (با تشکر از ربکا!)
دستور غذا در نوامبر 2013 منتشر شد. بهروزرس، نوامبر 2024 با ع،های جدید، یادداشتهای دستور پخت و غیره.
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/slow-cooker-turkey-with-no-fuss-gravy-simple-thanksgiving-solution/
تحریریه غذای هرمزگان