
بروزرسانی: 02 تیر 1404
۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها دستور پخت + ویدیو کجارو
بسیاری از رستوران های زنجیره ای از جمله مک دونالد نیز همبرگر با دستورهای پخت مختلف به بازار عرضه کرده اند که موجب محبوبیت چندین برابر این غذای آلمانی در میان مردم شده است . همبرگر بیشتر از گوشت ها تهیه می شود که در کنار آن نیز به همراه نان آماده میل کردن می شود. می توان از سس های مختلف نیز برای خوشمزه تر کردن آن استفاده نمود. یک ناهار کامل و خوشمزه مکزیکی که در رتبه 26 برترین غذاهای جهان از بین 50 غذای برتر جهان قرار دارد. تهیه شده از گوشت چرخ کرده ، پیاز ، سالسا و ادویه های مختلف محلی که طعمی فوق العاده را به این غذای مکزیکی بخشیده است .
بشقاب و ظرف بانی چو شامل نان های مکعبی شکل می باشد که درون آنرا با استفاده از بانی چو پر کرده اند. یک غذای خوشمزه آفریقای جنوبی که در رتبه 19 برترین غذاهای جهان قرار گرفته است که بدون شک ارزش یکبار امتحان کردن را داراست. از جمله غذاهای ارزان آلمانی محسوب می شود که به سادگی قابل تهیه می باشد . بسیار خوش طعم که در هر زمان از روز می توانید آنرا کامل میل کنید . مارزیپان در رتبه بندی برترین غذاهای جهان در رتبه 40 از 50 غذای برتر جهان قرار می گیرد.
- این غذا در رده بندی غذاهای برتر جهان رتبه 33 را به خود در میان 50 غذای برتر جهان به خود اختصاص داده است .
- علیرغم اینکه این دسر حداقل از سال 1960 در ایتالیا سرو می شده است اما از دهه 90 میلادی و با ورود به آشپزی آمریکایی شهرت جهانی پیدا کرد.
- از مواد داخل تاکو می توان به گوشت، مرغ و غذای دریایی، سبزیجات و حتی پنیر اشاره کرد.
- بریانی عربی طرز پخت ساده ای دارد که می توانید در منزل تهیه کنید.
- سوپ پیاز فرانسوی را می توان جزو مشهورترین سوپ های دنیا برشمرد.
- از جمله کشورهایی که رابطه خوبی با این نوع غذاها ندارند می توان به کشور عزیزمان ایران اشاره کرد .
فو یک سوپ خوشمزه ویتنامی می باشد که معمولا از مرغ یا گوشت گاو تازه به همراه گیاهان معطر و برنج مختلف تهیه می شود. از ترکیبات آن می توان متوجه شد که غذایی معطر ، خوشمزه و معتدل است که هر شخصی با هر سلیقه ای می تواند آنرا میل کند. اگر به دنبال یک سوپ خوش طعم هستید فو غذای ویتنامی ارزش یکبار امتحان کردن را دارد. استیک گاو از جمله غذاهایی خوشمزه و کهن ژاپن می باشد که قدمتی به اندازه 400 سال دارد . استیک گاو در گذشته توسط آشپزهای دربار شاهنشاهی ژاپن برای پادشاهان طبخ می شده است . اما امروزه عموم مردم از این غذای لذیذ برای وعده های اصلی غذایی خود استفاده می کنند.
طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی به روش بوشهری اصیل
اما شیرینی پزهای مراکشی درحال حاضر از جوجه، مرغ یا بلدرچین استفاده می کنند. به این غذا کمی شکر و دارچین اضافه می شود که طعم نهایی آن را شیرین، شور، تند و کره ای می کند. توفو یا پنیر لوبیا، یه نوع غذاییه که از شیر سویا تهیه میشه و با ادویه های مختلف در غذاهای گوناگون و پودینگ ها استفاده میشه. اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است از غذاهای سلطنتی به حساب میاد! این غذا از نظر ادویه جات بسیار غنی است و این غذا در کشورهایی نظیر مالزی نیز از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
۳۶. مرغ جرک؛\xa0مرغ گریل تند جامائیکایی
علاوه بر این ترکیبات در آن از گوشت و ماهی نیز می توان استفاده کرد تا طعمی فوق العاده تر داشته باشد. چمپ را معمولا برای ناهار میل کنند اما می توان انرا به عنوان میان وعده نیز میل نمود. به گونه ای که می توان گفت برای کلیه سلیقه ها و مزاج ها می تواند طعم خوشی را همراه داشته باشد. سیب زمینی سرخ شده و پنیر پیتزا به همراه ادویه های محلی از جمله محتویات پوتین غذای کانادایی به شمار می رود . تالیاتل به نوعی خمیر پاستا گفته می شود که صافو مشابه فتوچینی است.
طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه + ترفندهای پخت نرم، آبدار و خوشمزه
به تازگی، مطالعه ای در ژاپن دریافته است، این غذا در میان غذاهای سراسر جهان، متعفن ترین بو را از خود متصاعد می کند. به این ترتیب، منطقی به نظر می رسد که چرا معمولا این غذا را در فضای باز میل می کنند. مواد تشکیل دهنده این پیتزا شامل خمیر پیتزا، روغن زیتون، سینه مرغ، سوسیس، پیاز، قارچ، سیر، آرد ذرت، پنیر پیتزا، فلفل دلمه، فلفل قرمز، آویشن و سبزی جعفری می باشد.
در برخی از فرهنگ های آسیایی از سوسمار خشک شده برای تهیه ی سوپ، یا گاهی اوقات، با خیساندن در الکل، جهت بهره مندی از خواص پزشکی آن استفاده می شود. این کرم های پیله ساز که عموما روی درخت موپانه (درخت مرهم) یافت می شوند – به همین خاطر آن ها هم موپانه نامیده می شوند – منبع پروتئینی مهمی برای میلیون ها آفریقایی به شمار می روند. معمولا این کرم ها را خشک می کنند و به عنوان تنقلات نوش جان می کنند.