کاردستی فر هلندی
انتشار: بهمن 09، 1403
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

کاردستی فر هلندی


این کاردستی شگفت انگیز هلندی نمی تواند آسان تر باشد. با چند ماده تشکیل دهنده و کمی زمان عملی ، می تو،د یک نان تازه از نان خانگی روی میز تهیه کنید. خانواده من هرچه سریعتر مشتاق هستند. ممکن است هرگز برای ذخیره دوباره نان ،یداری شده استفاده نشود.

مجموعه ای از صنایع دستی خانگی در یک کاسه آبی با گروهی از کاغذهای گلدان بر روی صفحه برش چوبی.مجموعه ای از صنایع دستی خانگی در یک کاسه آبی با گروهی از کاغذهای گلدان بر روی صفحه برش چوبی.

چرا ما این صنعتگر را دوست داریم

من فکر می کنم یک اعتقاد محکم که بسیاری از لذت های ساده در زندگی وجود ندارد که یک تکه ضخیم از نان خانگی را از اجاق گاز برآورده کند. بوی مخمر غنی در هنگام نان ، بحران پوسته در برابر فضای داخلی داخلی ، بالش نرم ... کمال. با تشکر از این دستور العمل ، می تواند کاملاً در دسترس آماتور باشد. آیا می تو،د همه چیز را در یک کاسه قرار دهید و آنها را جابجا کنید؟ آیا اجاق گاز دارید؟ اگر به این سؤالات بله پاسخ دهید ، می تو،د این نان را تهیه کنید. من می توانم تضمین کنم که شما بسیار خوشحال خواهید شد زیرا این کار را کردید. کاملاً بدون عارضه و کاملاً خوشمزه است. بیایید پخت!

مواد لازم برای تهیه یک نان تحت اللفظی از اجاق گاز آسان هلندی:

  • دقیق
  • مخمر فوری
  • نمک
  • عسل
  • اب

همه مواد تشکیل دهنده بسیار ضروری هستند ، و مواردی که همیشه به پایان رسیده ام. من از آرد پخت استفاده کردم ، اما از نان چند منظوره با نتایج موفق و خوشمزه نیز استفاده کردم. بنابراین شما هستید استفاده از مخمر فوری (گاهی اوقات نام بالا می رود) در این دستور العمل مهم است ، زیرا این نان فوق العاده آسان شما را برای اثبات مخمر نیازی ندارد. شما می تو،د از هر نمکی که در کتابچه راهنمای کاربر دارید استفاده کنید- من معمولاً از نمک معمولی میز استفاده می کنم. اطمینان حاصل کنید که آب بسیار گرم است ، بین 120-130 درجه فارنهایت. این باید کمی گرمتر از دمای آب باشد که در مخمر فعال معمولی از آن استفاده خواهید کرد ، زیرا ما مواد دیگری را به اشتراک می گذاریم. لازم نیست خیلی دقیق باشد ، اما بسیار سرد است و مخمر را فعال نمی کند. بسیار داغ آن را خواهد کشت.

یک نان نان کاردستی ، برش هایی را روی یک تخته برش چوبی با یک کاسه روغن غوطه ور برش دهید.یک نان نان کاردستی ، برش هایی را روی یک تخته برش چوبی با یک کاسه روغن غوطه ور برش دهید.

چگونه یک نان تحت اللفظی برای فر هلندی درست کنیم

وقتی گفتم این نان آسان است شوخی نمی کردم. به راحتی تخلیه و ضرب و شتم.

  1. تمایز آرد در یک کاسه بزرگ: در یک طرف کاسه ، مخمر را اضافه کنید. در طرف دیگر کاسه ، نمک اضافه کنید (نمی خواهید قبل از اضافه ، مایع ، آن دو را لمس کنید یا در مخمر تداخل داشته باشید).
  2. اجزای مرطوب را ،یب کنید: در یک کاسه جداگانه یا یک فنجان اندازه گیری مایع ، عسل و آب را با هم ،د کنید. آب باید بین 120-130 درجه باشد.
  3. با هم مخلوط کنید: مخلوط آب/عسل را درون کاسه بریزید و تا زم، که خمیر با هم ملاقات کند ، به آن قیام خوبی بدهید (من دوست دارم برای این کار از خمیر دانمارکی استفاده کنم). کمی خشن و چشمگیر به نظر می رسد.
  4. بگذارید بلند شود: کاسه را با یک حوله آشپزخانه مرطوب بپوش،د و بگذارید دو ساعت بلند شود.
  5. بعد از اینکه خمیر فرصتی برای بلند شدن داشت ، یک کاغذ از کاغذ پوست را قرار داده و یک رنگ ملایم از آرد به آن بدهید.
  6. شکل و راحتی: خمیر را روی برده داری آرد خالی کنید و به آرامی در یک نان شکل بگیرید ، حتماً با خمیر زیاد سر و کار ندارید. کاسه را وارونه روی خمیر قرار دهید (از یک کاسه شیشه ای بزرگ استفاده کنید) و آن را برای 30-40 دقیقه دیگر بگذارید.
  7. نان: اجاق گاز را گرم کنید ، فر هلندی را نزدیک انتها اضافه کنید (در صورت پخت یک نان بزرگ ، یا یک اجاق هلندی 3 عدد در صورت تهیه با یک حفره کوچکتر ، از کوارتز هلندی 6 استفاده کنید. خمیر را با استفاده از ورق مدرک دانشگاهی به ،وان نگه داشتن ، به آرامی در فر هلندی بلند کنید. با روکش بپوش،د و 28 دقیقه بپزید. درپوش را برداشته و 5-10 دقیقه دیگر یا تا زم، که طلایی سبک شود ، پخت و پز را ادامه دهید.
  8. شگفت انگیز: هنگام پخت و پز ، بلافاصله نان را از کاسه بلند کنید تا خنک شود. اگر آن را در کاسه بگذارید ، به پخت و پز ادامه می یابد و پوسته بسیار دشوار می شود. بگذارید 5-10 دقیقه قبل از سرو خنک شود.
  9. لذت بردن !! ما دوست داریم دستکش خود را با نان بخوریم یا روغن زیتون را با طعم خوشمزه کاهش دهیم.
یک نان نان خانگی روی یک بشقاب چوبی کنار یک شیشه پر از مربا و یک پارچه گلداریک نان نان خانگی روی یک بشقاب چوبی کنار یک شیشه پر از مربا و یک پارچه گلدار

اطلاعات بیشتر در مورد این کاردستی شگفت انگیز هلندی:

ورز دادن نیست!

این دستور العمل پخت نیازی به ورز دادن ندارد. فقط یک احساس و راحتی. به همین دلیل این یک شام عالی در هفته است. کمی به زمان نیاز دارد ، اما بیشتر آن دستان اوست.

همه کاره است!

این نان را با اضافه ، تقویت کننده های طعم دهنده مانند رزماری تازه ، گیاهان خشک شده ، سیر ،د شده ، سیر ،د شده یا چدار حاد ، به سطح بعدی برس،د.

نحوه خدمت:

این نان هنگام لذت بردن از آن در همان روزی که نان انجام می شود ، واقعاً بهترین است. اگر نمی تو،د همه چیز را در یک روز به پایان برس،د ، می تو،د خمیر را به دو نیمه ت،یم کرده و یک مبهم کوچکتر درست کنید. خمیر اضافی را می توان تا سه روز در یخچال در یک ظرف تحت پوشش ذخیره کرد.

ما از نان های پوشیده از کره ، پوشیده از روغن های زیتون با طعم ، پوشیده از مربا یا برش های ضخیم پنیر یا چمن زنی در سوپ خانگی لذت می بریم. نان باقیمانده برای نان بو داده یا ساندویچ پنیر کبابی من، است.

نان اجاق گاز هلندی ، ،د شده ، از مربا امتحان کرده و روغن را روی یک تخته چوبی با یک شاخه رزماری فرو برد.نان اجاق گاز هلندی ، ،د شده ، از مربا امتحان کرده و روغن را روی یک تخته چوبی با یک شاخه رزماری فرو برد.

نان کاردستی هلندی

این دستور العمل بسیار آسان ، بسیار تحمل و بسیار خوشمزه است.

زمان مقدماتی10 دقایقی

زمان پخت و پز35 دقایقی

3 ساعت

زمان کل3 ساعت 45 دقایقی

وعده های غذایی: 12

کا،ی حرارتی: 276kCal

  • 6 1/2 فنجان دقیق
  • 1 قاشق غذاخوری مخمر
  • 5 قاشق قورباغه نمک
  • 3 فنجان آب بسیار گرم
  • 1/3 فنجان عسل
  • آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مخمر را روی یک طرف قرار دهید و نمک را از طرف دیگر قرار دهید. نمی خواهید قبل از اضافه ، مایعات ، آنها را لمس کنند.

  • در یک کاسه جداگانه ، آب و عسل را با هم بزنید. به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا جمع شود. خمیر کمی به نظر می رسد.

  • کاسه را با یک حوله مرطوب بپوش،د و دو ساعت آن را بگذارید.

  • بعد از اینکه خمیر فرصتی برای بلند شدن داشت ، یک ورق برده داری را روی کنتور و گرد و غبار به آرامی با آرد قرار دهید. اگر می خواهید یک میکروسکوپ نان درست کنید ، خمیر را به نصف بکشید. نیمی دیگر را می توان تا سه روز در یک یخچال در یک ظرف تحت پوشش ذخیره کرد.

  • خمیر را به آرامی از کاسه مستقیماً روی برده داری آرد خالی کنید. بدون برخورد بیش از حد با خمیر ، خمیر را به آرامی در یک نان گرد تشکیل دهید.

  • یک کاسه بزرگ را روی خمیر بگذارید و بگذارید 30-40 دقیقه دیگر بلند شود.

  • بعد از 15-20 دقیقه ، فر را تا 450 درجه گرم کنید. اطمینان حاصل کنید که سر شما در قفسه پایین است. ممکن است لازم باشد هنگام پخت نان قفسه دیگر را بردارید.

  • ده دقیقه قبل از آماده شدن خمیر ، فر هلندی را قرار دهید و اجازه دهید گرم شود.

  • بعد از ده دقیقه ، کاسه داغ را با دقت از قبل از آن جدا کنید.

  • کاسه را از بالای خمیر بیرون بیاورید. با تصرف گوشه های کاغذ perchment ، خمیر را با دقت بلند کنید. خمیر را به آرامی با کاغذ ، به فر هلندی بلند کنید.

  • آرد به آرامی بالای خمیر است و سپس از یک چاقوی تیز برای برش 3 برش در بالای نان استفاده می کند. ، ها باید حدود 1/4 اینچ باشد و اجازه می دهد بخار فرار کند و نان در طول نان گسترش یابد.

  • کاهش دمای فر به 400 درجه. کلاه را روی فر هلندی قرار دهید و نان را بپوش،د. کاسه را درون فر قرار دهید و 28 دقیقه بپزید.

  • بعد از 28 دقیقه ، درپوش را از فر هلندی جدا کرده و نان ، کشف شده را برای 5-10 دقیقه دیگر پخت (کل زمان پخت و پز 33-38 دقیقه است).

  • نان هنگام قهوه ای روشن تهیه می شود و از طریق آن می پزد. پس از برداشتن نان از فر ، بلافاصله از برده داری استفاده کنید تا نان را از کاسه بلند کنید و آن را روی یک قفسه قرار دهید تا خنک شود. در غیر این صورت ، نان به پخت و پز ادامه می یابد و برش پایین آن دشوار و دشوار می شود.

  • 5-10 دقیقه قبل از برش و بلعیدن اجازه دهید.

کا،ی حرارتی: 276kCal | کربوهیدرات ها: 60Z | پروتئین: 7Z | چربی: 1Z | چربی اشباع: 0.1Z | چندین چربی اشباع نشده: 0.3Z | چربی های ناراحت کننده چربی: 0.1Z | سدیم: 974طاقچه | پتاسیم: 81طاقچه | Viber: 2Z | شکر: 8Z | ویتامین A: 0.05طاقچه | کلسیم: 13طاقچه | آهن: 3طاقچه

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده ، مادرم از 4 ساله ، عاشق غذا و چمنزارهای قوی از عادت های سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه و پر از میوه و سبزیجات ، نکاتی را برای بهتر شدن فرزندانتان و تبدیل شدن به یک غذای بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود پیدا خواهید کرد.

درباره ناتالی بیشتر بد،د

منبع: https://www.superhealthykids.com/dutch-oven-artisan-dipping-bread/