
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
پودینگ براونی نعناع و پوست درخت
این کیک پودینگ با پوست ن،اع بسیار محبوب است! تمام طعم های خوشمزه براونی و پوست ن،اع در یک دسر عالی پیچیده شده است.
برای این دسر یا دوستم داری یا از من متنفری. این باور ن،ی است! و با بسیاری از گزینه های از پیش طراحی شده، به سرعت جمع می شود.


لایه ها (و گزینه های دسر)
این خوراکی های کوچک با چهار ماده مختلف ساخته می شوند تا حس لذت بخش «پوست ن،اع» را به دست آورند:
- براونی (برش به مکعب های کوچک)
- پودینگ شکلات سفید (فروشگاه ،یداری شده یا خانگی - در زیر بیشتر توضیح دهید)
- خمیر چیزکیک ن،ا بدون پخت
- خامه فرم گرفته شیرین
همه موارد فوق را می توان از روزها قبل آماده کرد و مونتاژ را آسان می کند.




پودینگ خانگی یا ،یداری شده در فروشگاه
برای پودینگ شکلات سفید، می تو،د از یک جعبه 5.9 اونسی مخلوط پودینگ ،یداری شده در فروشگاه (تهیه و خنک شده) استفاده کنید.
یا می تو،د با استفاده از دستور العمل خوشمزه (و آسان!) پودینگ شکلات سفید که در زیر در یادداشت های دستور نشان داده شده است، راه خانگی را طی کنید. سعی کنید قبل از استفاده از آن در دسر، کل کاسه را نخورید.
مخلوط چیزکیک ن،اع مخلوط ساده ای از موارد زیر است:
- پنیر خامه ای
- ، سنگین
- شکر دانه ریز
- ن،اع آسیاب شده یا ن،اع فلفلی
- عصاره یا روغن ن،اع فلفلی




بهترین غذا برای جمع آوری دسرهای کوچک
برای ارائه ای خیره کننده، این ریزه کاری را می توان در یک بشقاب ریزه مونتاژ کرد {Aff. اتصال}.
برای مونتاژ و سرو عملی تر (اما هنوز زیباتر)، آب نبات را می توان در سینی گرد، مربع یا مستطیل شکل مونتاژ کرد. من از این تابه 9*13 اینچی استفاده می کنم {Aff. اتصال} در واقع کمی کوچکتر از یک صفحه 9×13 اینچی است اما عالی عمل می کند.
همه مواد به جز خامه فرم گرفته شیرین شده دو بار لایه لایه می شوند. روی آن خامه فرم گرفته ،ید و سپس ن،ای له شده سالم را گردگیری کنید.
وقتی همه مواد بعد از سرو به یک مخلوط نامرتب خوب تبدیل می شوند، می تو،د به راحتی لایه بندی یا اندازه/شکل ظرف سرو را تغییر دهید! این پیش پا افتاده است خیلی قابل تطبیق












دسر تنبل
اگر به دنبال یک دسر کم کا،ی و بدون قند و بر پایه کاهو هستید، دیگر سراغی از آن نروید.
کیک پودینگ ن،اع فلفلی پارکی لو،، منحط و کاملاً شرمنده است که فضایی شایسته در دنیای دسرهای تعطیلات را اشغال کند.
پسر عموی با استعداد من، ایمان، ذهن درخشان پشت این دسر است. من دسامبر گذشته این ،یب پوست ن،اع را پیدا کردم و از چندین نفر که به اندازه کافی خوش شانس بودند شنیدم که یکی از ... بهترین دسرهای تمام دوران.
بعد از اینکه خودم تجربه کردم، کاملا با شما موافقم. اگر به دنبال یک دسر شگفت انگیز برای تعطیلات هستید، این همان است!




1 سال پیش: بهترین کلوچه های شکلاتی
2 سال پیش: براونی ،بناک کاراملی عالی اسپند
سه سال پیش: شکلات بلوندی سفید تمشک
چهار سال پیش: بهترین آب نبات خانگی {3 نکته برای آب نبات های بی عیب!}
پنج سال پیش: کوکی های شکلاتی و کره بادام زمینی
شش سال پیش: اسپند قند دارچینی آسان
هفت سال پیش: ساده ترین دسر تا کنون {تنها گزینه افزودنی}
هشت سال پیش: و،ل کامل {لوبیا} کارامل {گام به گام}
نه سال پیش: سالاد باری تمشک
ده سال پیش: تکه های مرغ بسته بندی شده با بیکن {غذای اصلی یا پیش غذا!}


پودینگ براونی ن،اع و پوست درخت
میوه: 12 سهام
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان خنک شدن: 2 ساعت
زمان کل: 2 ساعت 45 دقیقه
لایه براونی:
- 1 9*13 اینچ براونی های پخته شده، خنک و خنک شده (برش آسان) - به یادداشت مراجعه کنید
لایه پودینگ شکلات سفید:
- 4 فنجان پودینگ شکلات سفید آماده و خنک شده (،ید شده در فروشگاه یا خانگی - به یادداشت های دستور پخت خانگی من مراجعه کنید)
لایه چیزکیک ن،ا:
- 12 اونس پنیر خامه ای و نرم
- ¾ فنجان شکر دانه ریز
- 1 ¼ فنجان خامه فرم گرفته سنگین
- ¼ تا ⅓ فنجان ن،اع آسیاب شده یا ن،اع فلفلی
- 1 قاشق چای خوری عصاره ن،اع
لایه خامه فرم گرفته:
- 1 ½ فنجان خامه فرم گرفته سنگین
- ¼ فنجان پودر قند
- ¼ n ⅓ فنجان ن،اع آسیاب شده یا ن،اع فلفلی
- سس فاج داغ، اختیاری
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
مطمئن شوید که براونی ها و پودینگ آماده و خنک شده اند.
برای لایه چیزکیک ن،اع، در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال یا با استفاده از همزن برقی دستی، پنیر خامه ای نرم شده و شکر گرانول را با همزن بزنید تا یک تا دو دقیقه یکدست شود.
خامه غلیظ، ن،اع آسیاب شده و عصاره ن،اع را اضافه کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط شوند، سپس سرعت را به متوسط \u200b\u200bافزایش دهید و به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ و ، رنگ شود، 2 تا 3 دقیقه (یا بیشتر، در صورت ،وم). در صورت نیاز کناره های کاسه را ،اش دهید.
براونی ها را به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید.
برای مونتاژ، نیمی از مکعب های براونی را در یک ظرف یا تابه ترافل 9×13 اینچی بچینید.
نیمی از پودینگ را روی براونی ها قرار دهید و آن را در یک لایه نسبتاً یکنواخت پهن کنید (لازم نیست که کامل باشد).
نیمی از لایه چیزکیک ن،ا را روی پودینگ بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
سه لایه را تکرار کنید: براونی، پودینگ و چیزکیک ن،ا.
برای خامه فرم گرفته شیرین شده، در همان کاسه، مخلوط چیزکیک ن،اع (بدون نیاز به شستشو) را با هم مخلوط کنید و خامه و پودر قند را با سرعت متوسط \u200b\u200bبه مدت 3 تا 4 دقیقه با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز کناره های کاسه را ،اش دهید.
خامه فرم گرفته شیرین شده را روی دسر ،ید و با آب نبات های ،د شده (یا ن،ا) بپاشید.
آن را حداقل یک ساعت یا حدا،ر تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل، سرد را با سس فاج داغ کمی گرم شده سرو کنید.
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
1 عدد تخم مرغ
زرده تخم مرغ 1 عدد
1/4 فنجان نشاسته ذرت
یک پیمانه نمک
6 اونس شکلات تخته ای سفید ،د شده (نه پوست بادام)
1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
1 قاشق غذاخوری کرهشیر، شکر، تخم مرغ، زرده، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bبا هم مخلوط کنید. هم بزنید تا کاملا ،یب شوند. شکلات را هم بزنید. آن را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید و مدام هم بزنید تا پودینگ بجوشد و غلیظ شود و حباب های بزرگی روی سطح ظاهر شود. بلافاصله از روی حرارت بردارید و از صافی ریز در یک کاسه صاف کنید. و،ل و کره را هم بزنید. پوشش پ،تیکی را مستقیماً روی سطح پودینگ فشار دهید تا پوست ایجاد نشود، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد. *من سعی نکردم از چیپس های شکلات سفید استفاده کنم زیرا اغلب خوب ذوب نمی شوند. ترجیح من استفاده از شکلات تخته ای سفید Ghirardelli است که اغلب در راهروی پخت نزدیک روکش آب نبات یافت می شود (باز هم از روکش آب نبات یا پوست بادام استفاده نکنید - به پودینگ طعم مصنوعی و بافت تیره ای می بخشد).
نویسنده: گرایش
،ت: شیرین
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: بدون نان
ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 440Kcal، کربوهیدرات ها: 73g، پروتئین: 2g، چربی: 15g، چربی اشباع شده: 9g، کلسترول: 48میلی گرم، سدیم: 3133میلی گرم، شکر: 13g
منبع دستور غذا: اقتباس از دستور العملی که پسر عموی با استعدادم، Faith، آن را اختراع و درست کرد (به نظرات تحسین برانگیز!) - من لایه چیزکیک ن،اع را کمی برش دادم و از پودینگ شکلات سفید خانگی استفاده کردم.
سلب مسئولیت: من یکی از شرکت کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/brownie-peppermint-bark-pudding-trifle/