
بروزرسانی: 25 تیر 1404
معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران
محلول زعفران را با برنج سفید مخلوط کرده و در بشقاب برنج می ریزند و این ترکیب ترش و شیرین غذا را کامل می کند. در آشپزی است که بیشتر در مهمانی ها و جشن ها تهیه می شود. لازم به ذکر است که این غذا از اکثر غذاهای سنتی راحت تر پخته می شود. می توانید برای حفظ رنگ آلبالویی این غذا، آن را در ظرف مسی یا لعابی تهیه کنید. غذاهای سنتی ایرانی را قطعا همه ی شما امتحان کرده اید و در مهمانی ها و دورهمی ها یکی از گزینه های انتخابی شماست.
گردو، کشک بیرجندی، پیاز و روغن حیوانی از مواد اصلی تشکیل دهنده قوروت هستند که در نهایت با دارچین و نعنا داغ تزئین می شود. بلغور در زبان فارسی به معنای «هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته» است و به طور خاص به گندم یا جوی پخته شده و خشک شده ای اشاره دارد که با آسیاب، نیم کوب شده باشد. جالب است بدانید که مردم در گذشته، تنها دو یا سه بار در طول سال، برنج می خوردند و قوت غالب آن ها، بلغور گندم یا جو بوده است.
- مواد تشکیل دهنده تمام انواع دلمه اغلب برنج و گوشت و انواع سبزیجات معطر است.
- قیمه نثار به جز لپه، همان مواد قیمه خودمان را دارد که موادی همچون زرشک، خلال بادام و پسته، شکر، زعفران و ادویه به آن اضافه می شود.
- سپس به سرخ شده را همراه زعفران دم کرده و شکر به خورشت اضافه کرده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
- تابه را روی حرارت بگذارید و به به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید برنج کمی پخته شود.
خانواده های ایرانی در مناسبت های مختلف از جمله دورهمی یا نذری، آش می پزند. 20 آش محبوبی که بیشترین طرفدار را دارند، شامل موارد زیر می شود. این تنها بخشی از لیست بلند بالای غذاهای ساده ایرانی است. اگر بخواهیم نام تنها یک غذا را به عنوان پرطرفدارترین غذای ایرانی بگوییم، در حق بقیه غذاها کم لطفی کرده ایم. مرغ، لپه، سبزی های محلی و معطر و ادویه ها دست به دست همدیگر می دهند تا بتوانید یک خورشت خوشمزه را کنار کته پلای شمالی نوش جان کنید. اگرچه ممکن است ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما بسیار خوشمزه و لذیذ است.
طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی
اگر به لبو و کدو حلوایی دسترسی دارید، می توانید از هر دوی آن ها در تهیه این خورش استفاده کنید. اگر لیمو عمانی را زودتر در آبگوشت بریزید، مانع پخت بهتر و کامل گوشت و کلم می شود. افزودن رب گوجه فرنگی به فلافل اهوازی، آن را خوش رنگ تر می کند؛ البته شما می توانید آن را حذف کنید یا از یک عدد گوجه فرنگی تازه رنده شده در تهیه فلافل استفاده کنید. نخود ها را برای ۱۲ ساعت یا از شب قبل در آب خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود. سپس آب آن ها را خالی کنید و در چرخ گوشت بریزید تا چرخ شوند.
«ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت می توانید یکی از بهترین غذاهای ایرانی را درست کنید. البته که برای طرز تهیه ته چین به ماست ترجیحا چکیده هم نیاز خواهید داشت. برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید. «قورمه سبزی» یا خورش سبزی از بهترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به شیوه مشابهی پخته می شود. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده به عنوان یک غذای ایرانی اصیل اصلا سخت نیست و کافی است فوت و فن های پخت آن را به کار ببندید.
آش لخشک، منبعی غنی از آهن
بوده که می توان آن را با گوشت، مرغ و ماهی پخت.به دلیل تزئینات درخشانی که روی این این غذا وجود دارد، این نام را به خود گرفته است.نام دیگر مرصع پلو، پلوی نگین کار است. است که بسیار پرطرفدار بوده و با گوشت، پیاز، نخود، سیب زمینی، رازیانه، گوجه فرنگی و رب پخته می شود. سغدو به دوشکل درست می شود؛ در نوعی از اون که قرمز رنگه، مواد دلمه را داخل سیرابی می ریزند و می پیچند، درست مثل سایر انواع دلمه ها.
لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد. نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و آن را نوش جان کنید. برخی افراد نصف پیمانه سبزی ماهی نیز به این خوراک اضافه می کنند. عرب ها معمولا این غذا را با بادام هندی تفت داده شده تزئین می کنند. در برخی از طرز تهیه ها لپه حذف می شود و به جای آن از کشمش و سیب زمینی استفاده می شود. این غذای لذیذ توسط محمدقاسم خان، والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع و به نام او، نام گذاری شد.
برای خوشمزه تر شدن خورش قورمه سبزی، این خورش را با گوشت گوسفند و قلم گوسفند درست کنید. البته برای تهیه این خورش می توان از گوشت گوساله، مرغ، بوقلمون یا حتی قارچ نیز استفاده کرد. ماش را پس از پاک کردن و شستن، به همراه آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا ماش ها خوب بپزند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا ماش ها سرد شوند.
این خورشت را با ماهی های جنوبی، سبزی معطر و تمبر هندی می پزند. در اصل قلیه ماهی باید ترکیبی از دو طعم ترشی و تندی را همزمان داشته باشد. اما هر خانواده ای بر اساس ذائقه خودش، این غذا را با ترشی و تندی دلخواهش می پزد. اما آش رشته از تمامی این آش\u200e ها معروف تر و محبوب تر است. این آش در ایامی مانند ماه رمضان به صورت نذری پخته می\u200e شود و برای طبخ آن به موادی مانند حبوبات مختلف، سبزی\u200e های مخصوص آش و رشته و کشک نیاز است. مهم ترین قسمت آش تزئین روی آن است و ایرانی ها در این مورد بسیار ماهر و خوش سلیقه هستند.