
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی
آش سبزی به دلیل داشتن ویتامین های A ،C ،E و منگنز، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در نتیجه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند. این آش خوشمزه به تقویت حافظه کمک می کند، در افزایش عضله سازی و قدرت بدنی تاثیر دارد و برای فعالیت سیستم عصبی مفید است. طرز تهیه هویج پلو شیرازی ساده هم بسیار ساده است؛ با این تفاوت که مرغ یا گوشت از آن حذف می شود. خورش بامیه اصالتا به شهرهای جنوب کشور تعلق دارد و علاوه بر طعم لذیذش، بسیار پرخاصیت است و از همین رو در اکثر شهرهای ایران نیز تهیه می شود. در خورش بامیه اهوازی از سیب زمینی استفاده می شود که شاید مهم ترین تفاوت آن با سایر خورش های بامیه باشد. شیشلیک از غذاهای مخصوص مشهد به حساب می آید که از واژه ای ترکی گرفته شده است.
- کباب بختیاری تابه ای را با انواع سبزیجات بخارپز یا گریل شده سرو کنید.
- حاج علی می گوید که «کمتر از ده سال قبل وقتی یک مغازه خیلی کوچک کبابی داشتم یک روز که مواد کوبیده اضافه آمده بود آن ها را مانند جگر کفنی لای چربی پیچیدم و سیخ زدم و خیلی خوشمان آمد.
- قورمه سبزی از آن نام های آشنای همه ما ایرانیان است غذای سنتی ایرانی و در عین حال خشوشمزه و همه پسند.
- پس از این فرآوری سنتی و به اصطلاح بلغور شدن، آن ها می توانستند جو و گندم را بدون کپک زدن یا رطوبت گرفتن، برای مدت زمان طولانی نگهداری کنند و در مواقع لازم، با آن آش یا پلو درست کنند.
- قلیه ماهیقلیه ماهی یک نوع خورش خوشمزه و محلی خوزستان است و در خیلی از شهرها آن را همراه با برنج صرف می کنند.
بریان ترکیبی از گوشت، جگر سفید گوسفند و انواع ادویه هاست. علاوه بر این، مقداری آب گوشت هم در یک ظرف سرو می شود که می توانید داخل آن هم نان بریزید و میل کنید. مرغ شکم پر را در بسیاری از شهرهای ایران درست می کنند اما این غذا اصالتا مازندرانی است. داخل مرغ را خالی و تمیز می کنند، سپس با یک سری مواد پرش می کنند.
کلم استفاده شده در کلم پلوی شیرازی، کلم قمری است که برخی آن را با نام کلم سنگ یا قنبید می شناسند. استان سمنان به دلیل قرارگیری در منطقه جغرافیایی ویژه با اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی و همچنین به دلیل وضعیت آب و خاک، از موقعیت کشاورزی مطلوبی برخوردار نیست. گندم، جو، سیب زمینی، یونجه، چغندر، شبدر و پسته به عنوان محصولات کشاورزی این خطه از کشور شناخته می شوند. با این وجود می توان تنوع جالب و شگفت انگیزی از غذاها و خوراک های سنتی و محلی را در برنامه ی غذایی خانواده های این منطقه از ایران مشاهده کرد.
رستوران یزدی رزفر
علاوه بر این، یکی از ویژگی های برجسته ای که باعث محبوبیت کباب تابه ای شده، این است که به مدت زمان بسیار کمی برای پختن آن نیاز است. قورمه سبزی یکی از محبوب ترین و خوش مزه ترین خورشت های ایرانی است که از لوبیا, سبزی مخصوص, لیمو عمانی و گوشت بره تهیه می شود. حال با خیال راحت می توانید دوغ خود را به غذا اضافه کنید. البته باید بدانید که می توانید بسته به سلیقه خود میزان دوغ مورد استفاده در غذا را کم و آب آن را بیشتر کنید. سنت ایران فقط به جاهای دیدنی و لباس های آن نیست بلکه غذاهای سنتی بسیار لذیذ و سالم ایرانی در جهان زبانزد هستند با آنها آشنا شوید . دوپیازه که به دوپیازه آلو هم معروف است، از غذاهای ساده و خوشمزه شیرازی است.
آب برنج را خالی کنید و آن را همراه با آب قلم در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. سپس عدس از قبل خیس شده، گشنیز خرد شده و مقداری نمک را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آش روی حرارت ملایم گاز بپزد و جا بیفتد. تکه های گوشت را با ادویه ها و یک عدد پیاز خرد شده در یک کاسه بریزید و با دستانتان گوشت را به این مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید تا گوشت برای چند ساعت در یخچال مزه دار شود. یک عدد پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت مزه دار شده را با پیازها تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کند.
خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ کرده یا بادمجان سرخ کرده تزئین کنید و همراه با برنج زعفرانی به سر سفره بیاورید. فیله ماهی را با نمک، فلفل و مقداری زردچوبه، مقداری زعفران دم کرده و کمی آب لیمو مخلوط کنید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود و بوی زهم آن گرفته شود. پیاز ریز خرد شده را در کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس سیر ریز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و آن را برای چند ثانیه کمی تفت دهید. زردچوبه و سبزی های ریز خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید.
طرز تهیه نازخاتون گیلان
بز قرمه کرمانیکی از معروف ترین غذاهای کرمان بزقرمه است و چون در مواد اولیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود به این اسم عجیب و غریب نامگذاری شده. اگر تمایل دارید لیست کامل تری از غذاهای محلی و خوشمزه ی گیلان بخوانید حتما به مطلب غذاهای محلی گیلان سر بزنید. استان گیلان به دو چیز خیلی معروف است، اولی آب و هوای خوب و دومی هم غذاهای خوشمزه و بی نظیرش. در این مطلب، سری به غذاهای سنتی و محلی معروف ایران می زنیم. لوبیا پلو از جمله محبوب ترین پلوهای ایرانی است كه همواره در طول تاریخ نه تنها از محبوبیتش كم نشده كه با طرز پخت های متنوع، لذیذتر و محبوب تر هم شده است.
انواع پلوها مثل لوبیاپلو، عدس پلو،زرشک پلو،باقالی پلو،استانبولی پلو، دمپختک و بسیاری غذاهای دیگر که با برنج طبخ می شوند هرگز برای ایرانیان تکراری نخواهند شد. تا اینجای مقاله به طور کلی با غذاهای خوشمزه ایرانی آشنایی پیدا کردید اما قصد ما از نوشتن این مقاله به طور کلی معرفی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شما بود. در این قسمت میخواهیم لیست پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را به شما ارائه دهیم تا اگر برای مجالس مهم خود به دنبال غذاهایی هستید که با ذائقه بیشتر ایرانیان همخوانی داشته باشد. در ادامه، لیست غذاهای پر طرفدار ایرانی به تفکیک شهر و استان برای شما قرار داده می شود. البته این غذا ها پرطرفدارترین غذاهای ایرانی نیستند و اگر به دنبال غذاهایی هستید که مورد علاقه اکثر مردم باشد حتما ادامه مقاله را مطالعه کنید.
این پلوی خوشمزه را در دیس بکشید و روی آن را با کره آب کرده و بقیه مخلوط زرشک و خلال ها تزئین کنید. طرز تهیه هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ نیز به این صورت است که مرغ پخته را همراه با برنج، دم کنید. کلم پلو، غذایی محبوب در میان ایرانیان است که به روش های مختلفی در سراسر ایران طبخ می شود؛ اما اصالت آن به شهر شیراز برمی شود. کلم پلوی شیرازی، معمولا از کلم، برنج، سبزی های و ادویه های مختلف تشکیل می شود.