
بروزرسانی: 25 تیر 1404
لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی
مزه ی آن مثل مزه ی مخلوطی از پاپ کرن و چیپس سیب زمینی با طعم برنج باسماتی است. معمولا ته دیگ در منوی رستوران ها نیست و آن را جدا باید درخواست کنید. در مهمانی های ایرانیان همیشه کمی غذا اضافه می آید؛ اما بشقابی که همیشه خالی است، بشقاب ته دیگ است. ته دیگ به عنوان مخلفات غذا محسوب می شود و شما می توانید آن را با دست نیز بخورید. سنتی ترین ته دیگ ایرانی، برنج برشته شده است؛ هرچند انواع مختلفی نیز دارد، به عنوان مثال سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه می گذارند و روی آن برنج می ریزند و می گذارند تا سرخ و طلایی شود. ته دیگ نان، ته دیگ ته چین، ته دیگ برگ مو، ته دیگ باقالی پلو و...
- آلبالو پلو شیراز همان غذایی است كه با استفاده از آلبالوهای ترش و آبدار تهیه شده و از محبوب ترین غذاها در فصل تابستان در میان اهالی شیراز به شمار می رود.
- اشکنه، پیش غذایی است که به سرعت و به سادگی در آشپزخانه طبخ می شود و شما می توانید انواع آن را برای مهمانی های خانوادگی و دورهمی های دوستانه درست کنید.
- قیمه نثار یكی از غذاهای ایرانی است كه به طور سنتی در قزوین پخته می شود.
- غذاهای محلی استان کرمان بسیار متنوع و خوشمزه هستند و در میان آن ها می توان به انواع خورش، آش، آبگوشت، پلو و خورش اشاره کرد.
- از قدیم الایام یکی از غذاهای اصلی و عضو ثابت سفره ایرانی ها شامی کباب بوده و محبوبیتش علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزه آن به نوعی به علت نوستالژیک بودن آن هم می باشد.
کباب ها را روی منقل آماده قرار دهید و در زمان پخت، برای جلوگیری از خشک شدن کباب، چند بار با استفاده از برس، آن ها را به ترکیب کره آب شده و زعفران آغشته کنید. با قدم گذاشتن در یک مغازه بریانی در کوچه های تاریخی اصفهان، عطر و طعم گوشت تازه گوسفند سرخ شده شما را مدهوش خواهد کرد. بریانی با تزئین خلال پسته، خلال بادام و زرشکی که با زعفران، لعاب خاصی به خود گرفته اند، به راستی غذایی چشم نواز است. نان سنگک خانگی چرب زیر بریانی، یکی از لذت بخش ترین بخش های خوردن این غذا به شمار می آید. در ادامه با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو، با طرز تهیه بریان اصفهان آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، تجربه ای جدید از مزه کردن غذاهای محلی را کسب کنید. سپس پنج لیوان آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا گوشت و لوبیا بپزند.
دانلود سریال پوست شیر قسمت نهم 9 (دانلود قسمت 9 پوست شیر) کامل با حجم رایگان
مهم ترین نکته درباره این غذا، نحوه طبخ ویژه آن است که نتیجه ای منحصربه فرد و فوق العاده خلق می کند. اولین بار رستورانی به نام اکبر جوجه این غذا را طبخ کرد و از آن زمان این غذای خوشمزه مازندرانی را به اسم اکبر جوجه می شناسند. غذای لذیذ و نوستالژیک اکبر جوجه در کنار سس انار، یک لیوان دوغ، ماست، زیتون و دیگر مخلفات شمالی، تجربه سفر به شمال کشور را برایتان تکمیل می کند. در ادامه با همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش قلیه ترش آشنا کنیم. خورش قلیه ترش، یک غذای مناسب برای سرو در وعده های اصلی است.
۸- آبگوشت سنتی ایرانی
بهتر است از گندم سبوس دار برای تهیه این آش استفاده کنید. برخی افراد، خلال ها را در شهد میجوشانند تا کاملا شیرین شوند. به جای لوبیا سفید می توان از لوبیا قرمز هم استفاده کرد. نسبت دقیق سبزی را رعایت کنید و بیش از حد در سبزی شنبلیله نریزید؛ زیرا خورش شما را تلخ می کند. برخی افراد از گرد لیمو عمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده می کنند.
معمولاً این غذا همراه با ترشی هایی که تند هستند سرو می شود. به عنوان نوشیدنی هم می توان به سراغ شربت های خانگی رفت. البته بیشتر جنوبی ها این غذا را با نوعی نوشیدنی به نام «زینتو» میل می کنند که آب توتی شبیه به شاتوت است. برای تهیه زرشک پلو در ابتدا برنج را طبخ کرده و بعد آماده شدن برنج زرشک را با کره سرخ می کنند و در انتها با زعفران بر روی برنج می ریزند.