
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
لیست غذاهای سنتی ایرانی کترینگ آتیسا
استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. رستوران شبستان را بی شک می توان یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران دانست که در مرکز پایتخت قرار دارد. فضای داخلی رستوران به خوبی طراحی شده و با ترکیب چوب و کاه گل، محیطی بی نظیر را ایجاد کرده است.
- البته امکان ندارد شما به اهواز بروید و بتوانید از فلافل\u200eهای عربی نشین اهواز، غافل شوید.
- این غذای ترش و خوش طعم را با آلو، قیسی، مرغ، شکر و زعفران می پزند.
- باقالاقاتق یکی از سالم ترین و لذیذترین غذاهای رشتی است.
- مرغ یکی از گوشت های مورد علاقه و بسیار پر کاربرد در غذاهای ایرانی است، که از آن چه با برنج و چه بدون برنج بسیار زیاد استفاده می شود.
حتماً می پرسید چرا؟ چون انگار واقعا ترکیبی از خورشت و ماست است! سپس گوشت های نرم شده را با ماست چکیده و زعفران و شکر ترکیب می کنند. برای تزیین آن همم معمولاً از خلال بادام و پسته استفاده می شود.
طرز تهیه کباب برگ
باقلاقاتق، یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که گیلانی ها در پخت آن، تبحر خاصی دارند. این غذای خوشمزه و مقوی از باقلای رشتی، شوید و تخم مرغ تشکیل می شود و معمولا آن را با برنج کته، سیر تازه، ماهی شور و اشپل ماهی سرو می کنند. باقلاقاتق یا باقالی قاتوق، یکی از قدیمی ترین خورش های محلی استان گیلان است که در تمام شهرهای شمالی، به خصوص شهرهای استان گیلان، پخته می شود.
مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده، پنج غذای محلی استان گیلان هستند که نحوه طبخ سنتی آن ها به ثبت ملی رسیده است. جالب است بدانید که سن امید به زندگی در گیلان، چند سال بیشتر از میانگین کشوری است و گفته می شود که یکی از دلایل این مسئله، مصرف زیاد ماهی در این منطقه است. سازمان یونسکو در سال ۱۳۹۴، رشت را به عنوان پایتخت خلاق غذا معرفی کرد و البته با توجه به این حجم از تنوع غذایی، این اتفاق به هیچ وجه تعجب آور نیست. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان گیلان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید.
زیره پلو و لپه پلو
گوشت خورشتی، لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجه فرنگی، زعفران، غوره، نمک و فلفل از مواد تشکیل دهنده ارومیه خورش هستند. طعم این کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه است و شباهت زیادی به سایر کوفته های ایرانی دارد. شما می توانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید. برای خواندن طرز تهیه شفته اراکی با گوشت و آرد نخودچی می توانید به مقاله طرز تهیه شفته اراکی مراجعه کنید. «عدس پلو» از جمله انواع پلو مخلوط و غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آشپزی ایرانی هم برای مناسبت های مذهبی و نذری، هم مهمانی و هم یک ناهار خوشمزه است. اگر قصد دارید عدس پلو را به عنوان یک غذای ایرانی مجلسی یا نذری درست کنید، طرز تهیه عدس پلو را بخوانید.
شیر پلو نباید بیشتر از ۲۰ دقیقه دم بکشد؛ زیرا ته دیگ آن زود تیره می شود و می سوزد. 1.میز ناهار خوری کمجا یک انتخاب عالی و مناسب هم برای افرادی است که منزل کوچکی دارند هم افرادی که میخواهند میز ناهار خوری را در داخل آشپزخانه قرار دهند.. میگو به دلیل امگا ۳ زیادی که دارد می تواند از بروز آلزایمر و اختلال حواس در پیری جلوگیری و هم چنین تا حدودی فشار خون را هم کنترل کند. میگو علاوه بر این می تواند مقداری از آهن مورد نیاز بدن شما را هم تأمین کند. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که در میگو ماده ای به نام سلنیوم وجود دارد که احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان خون را در افراد کاهش می دهد.
پیاز خام و سبزیجات تازه به ویژه ریحان نیز با آن استفاده می شود. کباب کوبیده ایرانی در بین گردشگران بسیار موردپسند بوده و خیلی از افراد ایران را با این غذا می شناسند. برای تهیه هواری از سبزی مخصوص و تازه، سیر، پیاز، ماهی یا میگو، ادویه مخصوص جنوبی و رب گوجه فرنگی استفاده می کنند. این غذای محلی در ظاهر شبیه استانبولی است با این تفاوت که نوع اصیل آن در دریگ های سنتی به اسم "قازان" پخته می شود.