
بروزرسانی: 03 تیر 1404
لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
سپس روی آن را با مرغ، خرمای تفت داده شده، کشمش و زرشک سرخ شده، خلال پسته و خلال بادام و پیاز داغ تزئین کنید. اشکنه را با نام روغن آب یا سوپ نیز می شناسند، اما باید بدانید که اشکنه با سوپ، کاملا متفاوت است. در ادامه با مراجعه به مقاله انواع اشکنه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، با انواع این غذا در ایران آشنا شوید و غذایی ساده و مقوی در خانه طبخ کنید. اشکنه، یکی از غذاهای اصیل، لذیذ و بدون گوشت ایرانی است که معمولا همراه با نان سرو می شود.
- هلو کباب یا کوفته مخصوص کرمانشاهی، یکی از قدیمی ترین و معروف ترین غذاهای بومی استان کرمانشاه است که طرفداران بسیاری در این استان و در سراسر کشور دارد.
- در خیلی از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می کنند و در کنار آن کشک صد در صد ایرانی و اصیل هم م..
- همان گونه كه از نامش پیداست، این غذا آبكی بوده و گوشت از اجزای اصلی تشكیل دهنده آن است.
- بهتر است خورش قیمه را با گوشت گوسفندی بپزید که بافتی نرم و چرب دارد.
- برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز یا گوشت سفید، لیموی خشک (لیمو امانی) یا آلو به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.
یکی از ویژگی های مهم ماهی، کاهش احتمال ابتلا به حملات قلبی است. علاوه بر این مصرف ماهی در تمام طول زمان رشد کودکان می تواند حیاتی و مهم باشد. مصرف ماهی باعث افزایش سلول های خاکستری مغز و کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل در دوره کهنسالی می شود.
جالب است بدانید که کرائی، دو نسخه گیاهی هم دارد که با نام کارائی پنیر و کارائی سبزیجات شناخته می شوند. خورشت بامیه مواد اولیه ساده ای دارد و برای هر نوع سلیقه و رژیم غذایی مناسب است. علاوه بر گوشت گوسفند، گوساله و مرغ و بوقلمون می توانید با حذف گوشت، غذایی کاملا گیاهی داشته باشید. مواد تشکیل دهنده این غذا مشابه خورش بادمجان است و نکته مهم در تهیه این غذا، بریدن ته بامیه به شکلی است که مایع لزج آن خارج نشود. کشک سالاری، یکی از غذاهای محلی مردم بیرجند در استان خراسان جنوبی است که نباید به هیچ وجه تجربه مزه کردن آن را در سفر به این منطقه از دست داد.
روی گوشت ها را بپوشانید و آن ها را حداقل برای پنج تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت این زمان گوشت ها را روی تخته کار قرار دهید و گوشت دنده را با بیفتک کوب بکوبید. حالا سیخ را از وسط دو استخوان دنده رد کنید و بعد گوشت ها را روی حرارت ملایم آتش کباب کنید.
تا از بهترین غذاهای نیویورک
کردستان استانی با جاذبه های طبیعی بی نظیر است که چشمه ها، دریاچه ها، غارها و آبشارهایش می تواند غافلگیرتان کند. فلافلدرست است که فلافل را در سراسر ایران می شود پیدا کرد، اما فلافل خوزستان یک چیز دیگر است و ادویه های خوشمزه ی بیشتری هم دارد. دلمه اکثرا به عنوان پیش غذا سرو می شود و حسابی اشتهایتان را باز می کند. خورشت هویجاز اسم خورشت هویج معلوم است که باید خورشت خوش آب و رنگی باشد. به جای لوبیا قرمز می توانید از لوبیا چیتی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید. توجه داشته باشید که نمک نباید از ابتدا به گوشت اضافه شود؛ زیرا باعث دیرپز شدن گوشت می شود.
غذاهای محلی کرمان
ابتدا حبوبات را همراه گوشت و چربی پخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم و در انتها گوجه ها را اضافه می کنند. برای تهیه ته دیگ که در انتهای قابلمه برنج را با روغن مخلوط می کنند اما انواع دیگری از ته دیگ وجود دارد مانند سیب زمینی . شیرین پلو و یا برنج نگین دار که از آجیل و میوه های خشک تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده شیرین پلو برنج, مرغ , پیاز, مغز بادام و پسته و خلال پوست پرتقال است. این پلو را معمولا با مرغ و یا گوشت یا ماهیچه سرو می کنند و قبل از سرئ بر روی این غذا کمی زعفران می ریزند.
دارچین، زعفران، هل و گلاب را نیز برای خوش عطر و طعم کردن این خورش به آن اضافه می کنند. گمنه بوشهری را معمولا با ماهی سرخ شده یا قلیه ماهی سرو می کنند. برخی افراد برای طعم بهتر گمنه بوشهری، به جای آب از استاک یا آب مرغ استفاده می کنند. در این صورت ادویه را حذف کنید، زیرا استاک مرغ، خود دارای ادویه است. در برخی طرز تهیه ها به جای زعفران از زردچوبه استفاده می شود.
لوبیاپلو شیرازی
این لیست به شما کمک می کند تا با توجه به مواد اولیه در دسترس، بتوانید منوی روزانه یا هفتگی متنوعی تهیه کنید. مرصع پلو یا پلو نگین کار، پلوی مخلوطی است که به خاطر مخلفات درخشانی که روی آن ریخته می شود، این نام را گرفته است. در واقع مرصع پلو نوعی برنج است که مغز ها و میوه های مختلف روی آن مانند جواهر می درخشند. غذایی شیرین و خوش طعم است که در پخت آن از انواع مغز ها و میوه های ایرانی مثل پسته، بادام، پوست پرتقال شیرین، زرشک، هویج و زعفران استفاده شده است.
پیاز دوم را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید تا کمی تفت بخورد. سپس زردچوبه و نمک را به آن بیفزایید و مواد را خوب با هم تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود. گردوهای خیس خورده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دادن را برای یک تا دو دقیقه ادامه دهید. سپس زرشک از قبل خیس خورده را در تابه بریزید و مواد را با هم سرخ کنید.