لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
انتشار: دی 16، 1402
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار

در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده می شود. البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فن هایی دارد که کدبانوهای ترک زبان، به خوبی آن را بلد هستند. کوفته تبریزی با سویا هم درست می شود که می توان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است. در فهرست غذاهای ایرانی «آبگوشت بز قورمه» از غذاهای محلی کرمانی هاست.

  • از میان غذاهای ایرانی متعلق به جنوب کشور، «خورش قلیه ماهی» یکی از محبوب ترین غذاهاست.
  • این مخلوط را پس از پخت کامل کله پاچه در قابلمه بریزید و غذا را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا طعم مواد به خورد هم برود.
  • خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یكی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است كه به دلیل ظاهرش، خیلی ها آن را با قیمه اشتباه می گیرند.
  • ترخینه، یکی از غذاهایی است کهدر فصل زمستان و به دلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده می شود.

برنج را هم در آب جوش پخته و آبکش کرده و سپس اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. برای پخت این غذا به گوشت گوساله یا گوسفندی که در ابعاد ریز و خورشتی خرد شده اند، برنج، خلال پسته و بادام، زرشک، خلال های پوست نارنج یا پرتقال، پیاز و کمی کره احتیاج داریم. بزقرمه از غذاهای اصلی و قدیمی ایرانی است که خیلی خوشمزه است و به نوعی یکی از آبگوشت های شهر کرمان محسوب می شود.

خورش تره کردی خوشمزه و مجلسی رقیب قرمه سبزی

دلمه\u200e ی فلفل دلمه ای، بادمجان، گوجه و کلم از جمله معروف ترین انواع دلمه\u200f ها هستند اما با این وجود همیشه دلمه\u200e ی برگ مو طرفدار بیشتری داشته است. دلمه علاوه بر اینکه یکی از غذاهای سنتی ایران است، در واقع غذای محلی و مخصوص آذربایجان غربی و شرقی هم می\u200e باشد. مواد تشکیل دهنده دلمه عبارت است از گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و مخصوص دلمه، لپه و… است.

جاهای دیدنی

بعد از اینکه رنگ گوشت ها کمی تغییر کرد لوبیاهای خیس شده یا نیم پز شده را به ترکیب تان اضافه کنید. کمی مواد را در کنار یک دیگر تفت دهید و سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. از آنجا که کالری این غذا تا حدودی بالاست و جزو غذا های سنگین به شمار می رود، توصیه می شود آن را برای وعده ناهار میل کنید.

در طبقه پایین این رستوران، امکان سفارش قلیان و انواع دمنوش سنتی نیز وجود دارد. پس اگر اهل دود قلیان نیستید، بهتر است طبقه بالا را برای صرف غذای خود انتخاب کنید. در رستوران سنتی حوض خونه انواع غذاهای سنتی از دیزی تا کباب های چرب و خوشمزه سرو می شوند. پرسنل رستوران نیز لباس سنتی بر تن کرده اند و بسیار خوش برخورد هستند. رستوران دارای فضای بسیار زیبایی است و در مرکز آن یک حوض مرمری قرار دارد. در بیشتر غذاهای سنتی کرمانی، کشک یکی از اجزای اصلی و ثابت است.

این غذا معولا گوشت كوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب آن خورده می شود؛ اما می توان آن را شبیه آبگوشت ساده نیز سرو کرد. شما می توانید گوشت را به همراه پیاز، سبزی و لوبیا از ابتدا تفت دهید و سپس در زودپز بریزید. در دستور پخت این غذا، از گوشت تمامی قسمت های گوسفند از جمله ماهیچه، گردن و مغز ران می توانید استفاده کنید؛ البته این روزها برای تهیه زیربرنجی معمولا از ماهیچه و مغز ران استفاده می شود. باقلی قاتق، یکی از خورش هایی است که می توان به عنوان پیش غذا یا همراه غذا در کنار غذاهایی چون ماهی کولی، ماهی شور و غیره نیز سرو کرد. این غذا با عطر و بوی سیر و شوید تازه سرخ شده، هوش را از سر شما خواهد برد. آش سبزی شیرازی بسیار مغذی و مقوی است و از بهترین گزینه ها برای یک وعده صبحانه حسابی در روزهای سرد زمستانی به حساب می آید.

در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود. دلمه نیز یکی از خوش مزه ترین گزینه های لیست غذا های ایرانی به شمار می رود. دلمه ها انواع متنوعی دارند که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم. در این رستوران از ساعت ۷ عصر تا ۱۱ شب گروه موسیقی زنده، برنامه اجرا می کنند تا شما را سرگرم کنند. منوی غذاهای این رستوران بسیار متنوع و باکیفیت است و البته قیمت منصفانه ای دارد. فضای رستوران کاملاً خانوادگی است و می توانید از آن برای برگزاری مراسم خود استفاده کنید.

چکدرمه، چکدیرمه یا چگدیرمه، مشهورترین غذای بندر ترکمن و آق قلا است که به طور سنتی در دیگی به نام «قازان» آماده می شود. آش پرپوله از غذاهای محلی کردستان محسوب می شود که در فصل سرما و مخصوصا زمان سرماخوردگی پرطرفدار است. در گذشته خمیر این آش را به صورت دستی درست می کردند؛ اما امروزه رشته های آماده آشی جایگزین آن شده است. استان کردستان در حوزه غذاهای محلی، بسیار غنی است و این موضوع به شیوه معیشتی مردم برمی شود که مبتنى بر دامداری، زراعت، باغداری و زنبورداری است. در نتیجه مردم این خطه از کشور از گیاهان طبیعى خوراکى مانند قارچ، کرفس، کنگر و ریواس به صورت تازه و خشک نهایت استفاده را می برند.