
بروزرسانی: 24 تیر 1404
لیست آموزش طرز تهیه انواع غذاهای شمالی برای شام و ناهار
نمای بیرون آن بسیار مدرن است و بهش نمی خورد که رستوران سنتی باشد. اما وقتی وارد آنجا از می شوید میزهای چوبی و دکور سنتی اش لذت می برید. سرویس دهی رستوران بسیار خوب است و مراسم های کم جمعیت را به راحتی می شود در گیلانه برگزار کرد. اگر خواستید در زمان سرو می توانید کمی آب نارنج روی مواد بریزید. روی شعله قرار دهید تا سرخ شوند، بعد از اینکه پیازها طلایی شدند به آن زردچوبه اضافه کنید و با یکدیگر تفت دهید.
- در فهرست غذاهای محلی و سنتی گیلانی نام «شامی پوک» همیشه در بالای لیست است.
- به گزارش خبرگزاری دانا، غذاهای ایرانی به ویژه غذای شمالی به یکی از بخش های مهم ایران گردی و گردشگری کشور تبدیل شده است.
- اگر به رشت و سایر شهرهای گیلان سفر کنید، این غذای ترش را می توانید با کته میل کنید.
- جهت تزیین واویشکا از سیب زمینی سرخ کرده می توانید استفاده کنید و به جای گوجه از رب گوجه فرنگی بهره مند شوید.
- اسپناساک یکی از اصیل ترین خورش های مازندرانی است که با اسفناج تهیه می شود و به همین دلیل یک غذای کاملاً سالم و مقوی محسوب می شود.
غذاهای شمالی ایران چند عضو اصلی دارند که معمولا در بیشتر دستور پخت های شمالی پیدا می شوند که از آن ها می توان به سیر، سبزی، رب انار و بادمجان اشاره کرد. شاید وقتی که حرف از تنوع غذایی به میان بیاید، شمال ایران یکی از مناطقی باشد که سر دم دار تنوع در غذاهای محلی است. به همین دلیل در این مطلب از شادیما برای شما بهترین غذاهای شمالی را آورده ایم تا بیشتر با این سرزمین خوشمزه آشنا شوید.
طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه
اگر قصد طبخ انار مسمای مجلسی را دارید، مرغ را به صورت درسته سرخ کنید و در خورش بریزید. برای این کار حتما مرغ را از چند ساعت قبل با مقداری آب انار، نمک و فلفل مزه دار کنید. سبزی را نیز در قابلمه بریزید و غذا را برای نیم ساعت روی شعله ملایم بپزید تا جا بیفتد و بوی خامی آرد از بین برود. توجه داشته باشید که خالو آبه را باید مرتب هم زد تا ته نگیرد. سپس برگ های چغندر و ساقه\u200eهای آب پز شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا هیچ آبی در تابه نماند.
کاردستی شب یلدا | آموزش ساخت ۱۳ مدل با ساده ترین مواد
لپه باید بعد از خیس خوردن کمی نیم پز شود تا بوی نامطبوع آن از بین برود. همچنین مرغ ها در این غذا باید به خوبی سرخ شود سپس به محتویات داخل ظرف اضافه گردد. آبغوره می تواند به عنوان چاشنی در این غذا استفاده شود. پیشنهاد می کنیم در سفر به شمال حتما سبزی مخصوص مرغ ترش را بخرید و با انجام مراحل زیر، این غذا را به وعده هایتان اضافه کنید. سپس ادویه، سبزیجات مخصوص، لپه، آب و آب نارنج را به آن اضافه کنید. 10 دقیقه مانده به اینکه غذا حاضر شود، دو تخم مرغ در آن بشکنید.
ترش تره
آنها با اضافه کردن رب انار، پیاز، سیر و سبزیجات معطری مانند گشنیز و شنبلیله، غذایی آماده می کنند که همه را راضی نگه می دارد. حتی اگر ماهی دوست نداشته باشید هم نمی توانید از عطر و طعم خوش ماهی های شکم پر مازندرانی بگذرید. ترش تره از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب شده اما این غذای محلی در بسیاری از نقاط گیلان پخته می شود. در مواد اولیه ترش تره گوشت وجود ندارد بنابراین افرادی که گیاه خوار هستند می توانند با خیال راحت این غذای لذیذ را امتحان کنند. ترش تره با انواع سبزیجات محلی، تخم مرغ، سیر، آب نارنج و آبغوره پخته می شود که در کنار آن نان یا برنج هم سرو می کنند. اگر قصد میل کردن این غذا را دارید حتما در کنار آن سیر، ترب سفید، زیتون و باقالا خام هم سرو کنید.