غذای سنتی؛ معرفی 17 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی گل من و تو
انتشار: بهمن 03، 1402
بروزرسانی: 02 تیر 1404

غذای سنتی؛ معرفی 17 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی گل من و تو

برای یک غذای شام مهمانی مجلسی طرز تهیه این غذای ایرانی خوشمزه را پیشنهاد می کنیم. فهرستی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی از جمله غذاهای ایرانی با برنج و فهرستی مفصل از دستور انواع غذاهای ایرانی را برای شما گردآوری کرده ایم. برای یاد گرفتن طرز پخت انواع غذاهای ایرانی این مطلب را تا انتها بخوانید. اکثر غذاهای ایرانی شامل گوشت و سبزیجات هستند و سرشار از پروتئین یا مواد مغذی می باشند.

در لیست غذا ایرانی، «رشته پلو» تقریبا در همه شهرها تهیه می شود. در طرز تهیه رشته پلو از برنج به همراه رشته پلویی استفاده می شود. رشته پلو را می توانید با سینه مرغ، گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده ترکیب کنید.

  • روی گوشت ها را بپوشانید و آن ها را حداقل برای پنج تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید.
  • زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
  • طرز تهیه خورش بلدرچین اصلا سخت نیست و می توانید آن را در فر هم درست کنید.
  • این غذا با ترکیب موادی همچون ماهی صُبور، سبزی پلویی، سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله)، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، تمبر هندی و رب گوجه فرنگی تهیه می شود.
  • این خورش را معمولا با نام های خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی نیز می شناسند.
  • به همین راحتی میتوانید یکی از غذاهای محلی ایران که متعلق به شهر اصفهان است را بپزید و نوش جان کنید.

سپس این مواد پخته شده را له و مخلوط می کنند تا به ترکیبی شبیه حلیم تبدیل شود. نمی دانم اصلاً معرفی کردن کباب به عنوان یک غذای خوشمزه و دوست داشتنی کار درستی هست یا نه! گوشت اعلای گوسفندی را با هزار و یک فن و مهارت آشپزی که هر کسی هم ندارد، به سیخ می کشند و می پزند تا کباب بناب آماده شود.

غذاهای ایرانی | لیست ۶۵ غذای ایرانی خوشمزه و جدید

اجازه دهید که تمام آب موجود در قابلمه کشیده شود تا طعم ادویه ها به خورد گوشت بروند. بعد از اینکه مرغ کاملاً آب پز شد آن را از درون قابلمه خارج کرده و داخل یک ظرف بگذارید. حدود سه الی چهار ساعت زمان لازم است تا مواد در کنار یکدیگر خوب بپزند. بعد از این مدت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و داخل قابلمه بیندازید. در ظرف دیگری عدس ها را به همراه مقداری آب پخته و سپس آبکش می کنیم.

۱۰ اشتباه رایج در آشپزی که شما هم مرتکب می شوید

اردک شکم پر، یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که از سال های دور در استان مازندران در کنار غذاهای دیگری چون مرغ شکم پر و غاز شکم پر خورده می شده است. با شنیدن نام این خورش، ممکن است فکر کنید که این غذا ربطی به قلیه ماهی یا قلیه میگوی مشهور جنوب کشور داشته باشد؛ اما باید بدانید که خورش قلیه ترش، یک خورش کاملا متفاوت از غذاهای جنوبی است. اسفناج خرد شده را در قابلمه ماش بریزید و آن را برای چند دقیقه همراه با ماش بپزید. سپس آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به همراه لوبیای پخته، سیر داغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مخلوط اسفناج و ماش بیفزایید.

مقداری روغن در تابه بریزید و اجازه دهید تا روی شعله متوسط گاز داغ شود. سپس سیخ های چوبی را در تابه بچینید تا یک طرف آن ها روی شعله ملایم گاز بپزد. کباب بختیاری تابه ای را با انواع سبزیجات بخارپز یا گریل شده سرو کنید. در ابتدا بلغور را پاک کنید و کمی آب روی آن بپاشید تا مرطوب شود.

احتمالا در جاهای مختلف و در خانه های مختلف غذاهای متنوعی خورده باشید ولی همیشه بعضی غذاها هنگامی که توسط برخی از افراد خاص پخته می شوند عطر و طعم بهتری دارند. علت اصلی آن علاوه بر مهارت و اشتیاقی که فرد به پختن غذا دارد، فوت و فن های ریزی است که اجرا می کند. با دانستن آنها می توانید تا حد زیادی سطح کیفیت غذای خود را ارتقا دهید. در دستور پخت هایی که در این سایت ارائه شده سعی کردیم بیشتر فوت و فن های پختن غذا های مختلف را آموزش دهیم تا نتیجه بهتری بگیرید.