غذای سنتی؛ معرفی 17 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی گل من و تو
انتشار: بهمن 25، 1402
بروزرسانی: 31 خرداد 1404

غذای سنتی؛ معرفی 17 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی گل من و تو

برای پخت خورش قیمه ابتدا باید لپه ها را خیس کنید و گوشت ها را خرد نمایید. همچنین لیمو عمانی ها باید درون آب سرد قرار داده شده و یک سوراخ کوچک روی آن ها ایجاد شود، بدین ترتیب تلخی آن ها گرفته خواهد شد. گوشت انتخابی خود را از قبل سرخ کنید و به ترکیب گردو و پیاز اضافه نمایید. در صورتی که از گوشت مرغ استفاده می کنید مرغ ها را درون مقداری روغن و در قابلمه جداگانه سرخ کنید. بعد از آن که پیازها کمی سبک شدند گوشت ها را خرد کرده و اضافه نمایید. کمی گوشت را تفت دهید و اجازه دهید بوی زهم آن ها گرفته شود.

  • رشته پلو یكی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است كه بیش تر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و كشمش یا هر دو طبخ می شود.
  • این غذای محلی ایران را هم می توانید به عنوان پیش غذا صرف کنید و هم با برنج به عنوان غذای اصلی.
  • این غذای لذیذ معمولا با بادمجان و سیب زمینی سرخ کرده و به همراه برنج سرو می شود.
  • دمی لخلاخ یک پلوی دمی محبوب و پرطرفدار بوشهری است که اصلش به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برمی گردد و در اکثر شهرهای استان بوشهر پخت می شود.

آب لوبیای خیس خورده را خالی کنید و آن را به همراه دو پارچ آب در قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت و حبوبات بپزند. مقداری روغن در یک تابه گود بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند.

درجه سختی طبخ این آش، متوسط است و شما می توانید در زمانی حدود سه ساعت آن را در خانه درست کنید. مواد اصلی غذاهای شکم پر مشخص است؛ اما برای تعیین اندازه آن ها این آشپز مازندرانی است که مانند دیگر آشپزها بر طبق تجربیات خود تصمیم می گیرد. اردک شکم پر را مانند دیگر غذاهای لذیذ و خوش خوراک شمالی همراه با برنج، سبزی و ترشی سرو می کنند.

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

آوازه و شهرت بریان، محدود به استان اصفهان و ایران نیست؛ این غذای سنتی بسیار لذیذ اصفهانی از شهرت جهانی برخوردار است. رستوران های مخصوصی به نام بریانی در استان اصفهان، این غذای لذیذ را به شما ارائه می کنند. از بهترین غذاهای ایرانی تابستانی می توان به «آلبالو پلو» اشاره کرد. در طرز تهیه آلبالو پلو می توان از انواع گوشت قرمز و سفید استفاده کرد. برای شب یلدا و شب عید نوروز، «سبزی پلو با ماهی»، یکی از بهترین غذاهای ایرانی در لیست بلند بالای غذاهای ایرانی خوشمزه است که بسیاری از خانواده های ایرانی را دور هم جمع می کند.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

برای درست کردن این غذا گوشت چرخکرده را با آردنخودچی ترکیب و کوفته های ریز از آن درست می کنند. آش سبزی از لذیذترین آش های ایرانی و از غذاهای سنتی شیراز است. همان طور که از نامش پیداست در این آش انواع مختلف سبزی به فراوانی استفاده می شود. نخود، لوبیا، عدس و پیازداغ هم از دیگر موادی هستند که در این آش وجود دارند.

اگر دوست ندارید خورشت ناردون شما خیلی ترش شود، می توانید از کمی شکر برای شیرین تر شدن آن کمک بگیرید. زرشک پلو یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که اکثرا در مجالس سرو می \u200eشود و معمولا آن را با گوشت مرغ طبخ می \u200eکنند. این غذا با برنج به همراه زرشک و زعفران و یک سس مخصوص که ترکیبی از آب مرغ و رب گوجه است، سرو می \u200eشود و طعمی بی نظیر دارد.

در انتها گردو و آلوخشک را داخل کوفته قرار می دهند و پس از تزئین با پیاز داغ و زرشک آماده سرو می شود. فوت کوزه گری این غذا در همان سبزیجات مخصوص و تعداد تخم مرغ استفاده شده برای جلوگیری از وا رفتن کوفته است. با شنیدن نام دلمه معمولا اولین چیزی که به ذهن همه ما می آید فقط دلمه برگ مو است، اما دلمه دارای تنوع بسیار زیادی است.

این رستوران به صورت دوبلکس طراحی شده است و طبقه دوم حالت بالکنی چوبی و بزرگ را دارد که به شکل دوار در محیط رستوران دیده می شود. برای خوردن یک کباب خوشمزه در کرمان باید حتماً به رستوران سر کباب، که یکی از رستوران های سنتی کرمان است، سر بزنید. این رستوران علاوه بر داشتن انواع کباب که طعم لذیذ و دلچسبی دارد، محیط ساده و در عین حال جذابی دارد.

سپس آن را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با نعنا داغ تزئین کنید. عدس را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نغخ عدس گرفته شود و زودتر بپزد. برنج را نیز از چند ساعت قبل در مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. سپس آب آن ها را خالی کنید و برنج و عدس را با یک لیتر آب تازه در قابلمه بریزید و آن ها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا با هم بپزند. پس از پخت برنج و عدس، سبزی خرد شده، پیاز داغ و شلغم را در قابلمه بریزید تا با هم بپزند. در همین حین، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید.